Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dziewczynki skurcze mam juz co 5 min i jade do szpitala. Mam nadzieje ze tym razem to nie falszywy alarm. Buziaki :*
Macca, Dodi, MILA, Sproquette, Camille87, Aggie, Ruda27, celia, mala_mi, Kajoni, amela, Mika 28, Magda2013, Sylka lubią tę wiadomość
-
Hej
Kasieńka trzymamy kciuki
Ja przeżyłam dzisiaj chyba najgorszą noc odkąd jestem w ciąży, jeszcze tak źle się nie czułam. Nie spałam kompletnie nicmiałam okropne problemy z oddychaniem, nie umiałam zasnąć bo się kuźwa normalnie dusiałam
brzuch ciążył tak że myslałam że zwariujębrzuch cały czas mi twardniał i tak twardnieje od wczoraj, boli, ze magnez wpieprzam jak cukierki. Matko ledwo na oczy patrzę. Nie mam kompletnie siły :- zaraz sie poryczę - tak mam już dosyć !!! chce już koniec
!!!!!
dziewczyny kiedy jest ciąża donoszona??Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2014, 06:35
-
Mila za ciążę donieszona uważa się ciążę w 38 tyg....
A ja przeżyłam traume wczoraj bo od 16 Marcel wisiał na piersi aż do godz 9 rano niespalam nic a nic nawet oka nie przykleilam... Ból piersi bo sutki ponadrywane i mój płacz który skończył się dziś o 24 to..... Myślałam że to depresja poporodowa tak strasznie płakałam i bólu oraz z bezsilności bo mały płakał tzn darł się w niebo głosy.... Po rozmowie z mama swoją i położna która stwierdziła że miałyby cyca zrobił smoka postanowiłam odstawić go od piersi i przejść na sztuczne mleczko... Wiem pewnie większość z Was jest za natura ale ja nie dałam rady moja Miłość do syna stawała się wkurwieniem rozgoryczenie i bólem... Od 24 dziś jestem nowa mama pełna miłość i zrozumienia dla syna bo jest na butelce..
Pisze Wam to po to byście wiedziały ze nie jest kolorowo przynajmniej było u mnie... Z piersi leci mleko mi Teraz samo ale zaraz dostane tabletkę na zatrzymanie Pokarmu...
Kasiu trzymam kciuki
MILA, celia lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Paula co ty się kobieto przejmujesz ??? !!!! ty mi się tu nie dołuj tylko daj mu butelkę i po zawodach !!! co ty myslisz, ze on bedzie gorszy z tego powodu albo ty gorsza matka ??? w życiu !! on musi byc najedzony bo będzie ci ryczał,
a jak on bedzie ryczal to ty też - więc nie przejmuj sięJa dokarmiałam córke mm na noc, bo zdarzało mi się tak malo spać ze padałam na pysk i też nie miałam z tego powodu wyrzutów sumienia - nic a nic
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2014, 07:15
Sproquette, Paulia87, Camille87, Macca, Dodi lubią tę wiadomość
-
O proszę, to witam Was i ja w donoszonej.
Wchodzę w ogóle po 2 dniach nieobecności a tu na starcie widzę, że Kasieńka pojechała rodzić.
Proszę proszę.
Trzymam kciuki :* I ciekawa jestem jak tam Madzikovy, ktoś coś wie?
Wstałam dzisiaj wcześniej bo mój Paweł wstaje o 4 do pracy. Poszłam z nim pod prysznic bo prosił, a potem nie mogłam zasnąć i takim jestem dziś rannym ptaszkiem. Dobrze, bo na 10 mam warsztaty karmienia piersią i pewnie by mi się nie chciało wstać jakbym się teraz nie rozbudziła.A i wiem w końcu ile przybrałam na wadze - a więc od początku ciąży 11kg
Mój były gin to mistrz - zapowiedział mi, że ja więcej niż 12kg nie przybiorę i proszę.
Mila, jak troszkę Ci przejdzie to odeśpij koniecznie, poczujesz się jak nowo narodzona.Ruda27, celia, Kajoni, Magda2013, Dodi lubią tę wiadomość
-
Dzięki Wiolus tu w szpitalu uważają że to zgroza zrzec się karmienia piersią co to oznacza ble ble ble... A że mi nie trzeba dużo wiec powiedziałam im co myślę na ten temat....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2014, 07:31
MILA, Nadia lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
nick nieaktualny
-
Witam i ja, moja noc tez okropna, budzilam sie co godzine, jakies skurcze mnie lapaly
w dodatku Darka nie bylo bo na nocce... dzis juz normalnie, na 15 do 21 idzie, wiec w nocy bedzie ze mna.
Milus wspolczuje, czasami i ja mam dosc cholernie, zwlaszcza przez 3 rzeczy: mdlosci/wymioty, dretwiejace dlonie i plecy... a Ty zrob jak Kamila napisala, poducha wieksza pod glowe i bedzie lepiej
Paula, nie przejmuj sie, nie kazda matka daje rade karmic cycem i nie znaczy to ze jest gorsza :* to jest nowa sytuacja dla kazdej z nas, a po co masz sie stresowac i denerwowac na syna? jesli karmienie wywoluje w Tobie takie emocje to odpusc i sie nie przejmuj, a gdyby sztuczne mleko bylo zle to by go nie bylo
Kasienka, oczywiscie powodzenia
Mila gratuluje kolejnego tygodnia, Ewus gratuluje ciazy donoszonej
Ja ide sie jeszcze ciut polozyc, moj wrocil to bede mogla sie wtulic ciut kapkeSproquette, Camille87, MILA, Kajoni, Magda2013, Dodi lubią tę wiadomość
-
Aggie, gratuluję również.
Ja już zaczynam pomału miewać paranoję, że zaczynam rodzić.
Kamila, z tą poduchą to jest to. Też nie raz było mi ciężko w nocy, musiałam siadać żeby pooddychać normalnie. A ostatnio zaczęłam podkładać pod głowę dodatkowo poduchę do karmienia i śpi mi się dużo lepiej. -
nick nieaktualnyDziewczyny ja rowniez gratuluje nowych tygodni
Pomysl z poduszla podsunal mi moj gin ktoremu mowilam o tym problemie bo ja dotychczas spalam na poduszce termoelastycznej wygodnej i zdrowej ale mamy twardy materac wiec nie konca spelniala swoja role - przeprosilam stara poduszke i jest ok!
Kurde a mi jest tak ciezko wstawac jak nigdyz dnia na dzien gorzej..
Kada a Ty w szpitalu? Te skurcze masz regularne czy to ciagle te przepowiadajace? Jak z corka Ci sie udalo tak z synem sie nameczyszMILA, Dodi lubią tę wiadomość