Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hej dziewczynki
weszłam do was na chwilkę bo widze że nasze Wieczornicowe dziewczyny odzywają sie tylko tu a do nas juz w ogóle nie zaglądają
Dziewczynki wiecie o których mówie i wpadajcie do nas napisać co sie u was ciekawego dzieje
a reszcie mamusiek przyszłych i obecnych życzę szybkiego i miłego porodu i pociechy z maleństw
pekinka82, amela, Kajoni, MILA, celia, Dodi lubią tę wiadomość
-
Kasienka, Kada, Madzia! powodzenia
Kamila gratuluje pelnej ciazyoby akcja u Ciebie tez sie rozkrecila
Paula, piekny post kochana
Kajoni, moj mi tez sie nie wydaje zeby byl na tyle wzruszony by plakacon taki typowy facet, chociaz pare razy plakal jak myslal ze mnie straci bo narozrabial, a ciaza strasznie go ucieszyla, wiec... hehe nuie ma co gdybac
a ja mam sutki giganty, i juz wiem od czego mnie bola... bo one sie jeszcze ciut powiekszyly, i w staniku sie "zalamuja" i mnie te zgiecia bolazastanawiam nad wiekszym stanikiem mimo ze moj ulubiony teraz jest calkiem luzny...
Mika wspolczuje, wiem co czujesz, ja mam o tyle dobrze ze dziecka nie mam, i chlop sporo za mnie robi, ale fakt ze nawet pisanie na klawiaturze jest bardzo bolesnedlatego tez sie slabiej udzielam, tylko podczytuje...
Madziu, nie denerwuj sie :* tak jak ktoras pisala, facet tez sie stresuje, oni inaczej to odreagowuja, moj na stres ktory dzielimy dostaje glupawki, znaczy zaczyna sobie zartowac itd. zebym tylko zapomniala o stresie (oczywiscie pare razy mu sie za to dostalo, nie slusznie) ale jak jego cos meczy to sie wycisza i gburowaty sie robi... takze wiesz :* odpusc mu tez, pogadajcie na spokojnie zanim pojedziesz na cc, my kobiety musimy zalagadzac sytuacje
A teraz witamu nas ochlodzenie, okolo 20 stopni i brak slonca, jakis tam wiaterek firanka porusza, wiec nie bedzie zle isc do poloznej, a przy okazji musze jakies zakupy zrobic bo biedny Darek nocke odsypia.
amela, Camille87, celia, Dodi lubią tę wiadomość
-
kierzynka wrote:hej dziewczynki
weszłam do was na chwilkę bo widze że nasze Wieczornicowe dziewczyny odzywają sie tylko tu a do nas juz w ogóle nie zaglądają
Dziewczynki wiecie o których mówie i wpadajcie do nas napisać co sie u was ciekawego dzieje
a reszcie mamusiek przyszłych i obecnych życzę szybkiego i miłego porodu i pociechy z maleństw
Kajoni, MILA, celia lubią tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
nick nieaktualnyJa po tym sprzataniu bylam tak wypompowana ze az rece mi sie trzesly jak jadlam a po prysznicu sie polozylam na boku i Kubus sie krecil jak dawniej
Madzia glowa do gory!!
Aggie ja mam prawie plaskie sutki staram sie je wyciagac ale bolapolozna mowila ze i nawet z wkleslymi da rade karmic tylko trzeba wprawy
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hehe wiesz co one cały czas sterczą
dziwne to jest
Wiesz Kamilka ja ją napewno kupie, już ją dodałam do koszyka tylko czekam aż więcej mi się nazbiera i zamówie żeby odebrać od razu wszystko, to jest też czysta lanolina więc na prawde chyba nie ma co przepłacac ?!Camille87 lubi tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
nick nieaktualny