Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Quendi, no to rozumiem teraz Twoje rozterki... Niezły rozrzut z tymi datami masz. A Twój gin to widzi, że Hubercik gotowy do wyjścia? Jakoś tak dziwnie, jak na mój gust, że nie potrafią Ci realnie przybliżyć właściwej daty porodu, na podstawie USG, choćby. Nie wiem, może się nie znam...
Co do Twojego "chłopa", to lepiej jemu zakop bo to on powinien się ogarnąć i zrozumieć, że Ty teraz masz ciężki czas, a nie z fochami do Ciebie uderzać!
Domi, jutro trzymamy kciuki za Ciebie. O której masz się stawić w szpitalu?
Kada, widzę, że deszczyk spadł to i humorek Ci się poprawił. Tak trzymaj!
Sylka, ale dałaś czadu z ta herbatą, a Ty Mila jeszcze lepiej - już sobie wyobrażam ten zapach gorącej herbatki o smaku "łososia norweskiego" czy "polskiego węgorza", hahaha...
Daria, fajnie że dałaś update co tam u Ciebie. No, jeśli USG się znacząco nie myli to chłopak będzie jak dąb. Pewnie Tatuś już jest wniebowzięty?
Trzymaj się tam! Mam nadzieję, że ogólnie nie taki szpital "straszny jak go malują", coWiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2014, 16:45
Ruda27, Sylka, MILA, celia, Dodi, Quendi, Magda2013 lubią tę wiadomość
-
Super wiesci Kajoni ogromne gratulacje:)duzy chlopiec:)
Kamilka dobrze ze tam pojedziesz bynajmiej sprawdza co i jak....
Aggie mi sie bardziej podoba Maya ale jesli bedziesz chciala np rejestrowac w Pl to chyba beda musieli zmienic na polska wersje choc pewna nie jestem ja wiem ze np musialam dodatkowo placic za literki polskie....
moje dzieci spia jeszcze ale pozno poszly wiec niedlugo ide budzic bynajmniej tego mlodszego bo starszy jest okropny jak go sie budzi placze i w ogole histerie urzadza....Aggie, Camille87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMacca No wlasnie mój sie cieszy ze duży jest
mówi ze łatwiej będzie go nosić i trzymać hehe
A narazie jestem miłe zaskoczona tutaj, każdy miły i badają itd także zobaczymy jak będzie.. Niedlugo wezmę sie za czytanie
Quendi bądź twarda.. Trzymaj se kochana!Macca, celia, Dodi, Quendi lubią tę wiadomość
-
Ale mi dziś niedobrze.. Szok! Od czasu I trymestru tak się nie czułam
i do tego zaczyna kręcić mnie w brzuchu... Mam nadzieję, że to nie grypa żołądkowa... Jeszcze tego by mi brakowało..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2014, 16:57
MILA lubi tę wiadomość
-
Quendi trzymaj się kochana
i nie denerwuj tak , wiem ze to łątwo powiedzieć ale dla maluszka to zrób !
Daria to super ze masz taką fajną opieke w szpitaluNa pewno to daje duży komfort psychiczny !
Quendi, Ruda27 lubią tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
Camilla dobrze ze pojechalas na to ktg,zawsze bedziesz spokojniejsza a glupia baba sie nie przejmuj
Aggie ja tez bym wybrala Maya
Daria widzisz stres zupelnie niepotrzebnymi sie tez podobalo w szpitalu. jesc dali,nic nie musialam robic az zal bylo wychodzic
A ja dzis rozmawialam z moja ciocia i mowila mi ze ona urodzila 2 dni po terminie i juz miala zielone wodya poszla do szpitala bo od 2 dni nie czula ruchow. Wystraszylam sie troche..ale ja na razie czuje ruchy.
amela, Aggie, celia, Dodi, Ruda27, Camille87 lubią tę wiadomość
-
Quendi ehh te chlopy..
moj maz na szczescie nie ma jakichs zachcianek. Je to co mu ugotuje a jak ma na cos ochote to mu mowie ze ma sobie sam ugotowac. Ale on jest zbyt leniwy, a kotlety np umie zrobic lepsze od moich ale mu sie nie chce. Zdolny ale leniwy.
Quendi lubi tę wiadomość
-
Ninkapa, moja tez bedzie miala brytyjskie obywatelstwo
takze nie wiem czy bede musiala cos w pl zalatwiac szczerze mowiac, wiem ze siostra musi pesel wyrobic i zameldowac zeby mogla paszport Zuzi wyrobic, ja nie musze
takze tu ogromny bonus
na cos sie przydaly te lata pracy
celia lubi tę wiadomość
-
Quendi nie warto chłopem się przejmować. Czytałam w jakiejś książce, że u nich w czasie ciąży też skaczą hormony, tzn spadają te męskie, a rosną te żeńskie
Zatem może też ma huśtawkę nastrojów
Domi trzymam kciuki za jutro
Daria najważniejsze, że jesteś zadowolona z opieki, a Nataniel 'słuszną ma linię'
Sylka ja takie jelitowe nieprzyjemności miewam wieczorem niestety
Quendi, Ruda27, Dodi, Magda2013, mala_mi lubią tę wiadomość
-
Daria super ze masz dobra opieke! no i Natanielek to faktycznie byczek:D
Quendi kochana faceci czasem nas nie rozumieja, nie wiedza jak to jest oni spokojnie czekaja na narodziny ale to my przechodzimy wszystkie dolegliwosci, hustawki nastrojow, lęki zwiazane z ciaza no i to my rodzimy! przeczekaj burze, jutro bedzie lepiej:*
moj mąz urodzil sie 3 tygodniw przed terminem z waga 2800 i tesciowej odeszly zielone wody! ale wlasnie czy jej dobrze ustawili termin porodu to nie wiem bo dowiedziala sie o ciazy w 20 tc... nie mamy co sluchac takich opowiesci bo siw niepotrzebnie stresujemy a wszystko bedzie dobrze!
Sylka to moze powtorka z rozrywki z 1 trym skoro nawet herbata Ci ryba zajezdza:P ja tez ostatnio mialam lekkie mdlosci...
kurde chyba mialam skurcz
Domi trzymam kciuki za Ciebie jutro:*Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2014, 17:16
Sylka, MILA, Ruda27, Dodi, Quendi, Magda2013 lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
Witamy kolejną kruszynke na świecie Kajoni gratulacje
LISTA POMAŁU SIĘ POWIĘKSZA
WITAMY NA ŚWIECIE
Pekinka82 13.08 EMIL/ 12.07 - SN
marderkowa MILA/ 14.07 - CC
Paulia87 18.08 MARCELEK/ 25.07 - CC
Jus1985 18.08 CÓRKA/ 27.07 - SN
Madzikovy 29.07 ZUZANKA/ 29.07 - CC
Kasieńka:) 01.08 CÓRKA/ 30.07 - SN
Kajoni 01.08 ADAŚ/ 31.07 - CC
CZEKAMY NA :
Camille87 - - 29.07 SYNKUBUŚ
Ruda27 - - 31.07 SYNNATANIEL
Domi IRL - - 1.08-- CC
Lanusia93 - - 01.08 CÓRKALILIENKA
Amela - - 03.08 CÓRKANELKA
Magda2013 - - 3.08 CÓRKAMAJECZKA
Moni& - - 4.08 SYNKACPEREK
mala_mi - 06.08 CÓRKAKLARA - CC
Niebieska - - 10.08 SYNKACPEREK
Celia – - 12.08 CÓRKAJUSTYSIA - CC
Kada24 - - 12.08 SYNMATEUSZEK
Macca - - 12.08 CÓRKAEMILY
Nezumi - - 13.08 CÓRKAALICJA
agapast - - 13.08 SYNMICHAŁEK
Positive - - 14.08CÓRKA ALICJA
Quendi - - 18.08SYN HUBERT
Ninkapa - - 19.08 SYNLUCAS
Mila - - 19.08 SYNBARTUŚ - CC
Sproquette - - 20.08CÓRKA JULKA
_Cleo_ - 21.08 CÓRKA
Mika 28 - - 22.08 CÓRKAJULCIA
Mika1987 - - 23.08 CÓRKAMAJUSIA
Aggie - - 24.08 CÓRKAMAYA
ona20 - - 24.08 CÓRKAOLIWIA
Sylka - - 25.08. SYNOLAV
le'nutka - - 27.08SYN JULIAN
aicha - - 29.08 CÓRKAMADZIA
Nadia - - 30.08 CÓRKAALICJA
Dodi- - 30.08 CÓRKAAMELKA
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2014, 17:47
Ruda27, Moni&, Dodi, Magda2013, mala_mi, Mika 28, Kajoni, Macca lubią tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif