Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Madziu według om-18 sierpnia.
Najgorsze jest to że przez te rozbieżności nie będę wiedziała jak się zgłosić do szpitala nawet
A mam tak jak Ty im dalsze usg tym termin porodu równa się z tym według omWiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2014, 20:41
-
no Kamila super ze cos sie ruszylo!
Madzia Ty to w ogole mialas chyba najdluzsza szyjke, ale napewbo tez juz sie cos zmienilo, w koncu to juz 40 tc:)
Ja mam nadsieje na ten poniedzialek, ze bedzie jakies 1cm rozwarcia i po tym masazu szyjki cos ruszy:PCamille87, Magda2013 lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
Quendi ja bym sie najbardziej sugerowala data 18.08 bo wg mnie to jest najpewniejsza data. Cykle tez mialas regularne. Tak uwazam. Bo faktycznie po 20stym to Ty juz bedziesz w 41 tc. Moze jemu cos sie pomylilo gdy wpisywal 25 i 28 sierpnia.
Moj tez ostatnio mnie zapisywal na ktoregos tam lipca..a na kartce mi napisal czerwiec -
Witam się
gratuluję świeżo upieczonym Mamusiom i życzę reszcie szybkich i bezproblemowych porodów
Mamuśki Wieczornicowe, ostatnio przywołane do pionuod jutra zostaję bez stałego łącza i nie będę was mogła śledzić
Bardzo proszę o info o nowych dzieciaczkach na świecie na Wieczornicę, tam mają dziewczyny mój nr i mają na bieżąco zdawać mi relacje
Mam nadzieję szybko znaleźć nowego operatora( na mojej wsi to nie takie proste) i połączyć się znów ze światem
Jeszcze zdanie co u mnie: czekamy na Synusiaktóry na razie nie ma imienia, bo nadal z mężem pertraktujemy. W najbliższą środę mam wizytę i zobaczymy jak Mały urósł i ustalimy termin cc.
Pozdrawiam wszystkie Mamy i Dzidzie :*
mala_mi, celia, amela, MILA, Dodi, Macca, Kajoni lubią tę wiadomość
-
Mała mi, a myślałam, że Filip już uzgodniony
Ciekawe jakie imię w końcu wypertraktujecie
W dniu gdy Ty będziesz ustalała termin cc, ja będę cięta i nareszcie zobaczę swoją królewnęZa kciuki podziękuję Ci dopiero po
celia, MILA, mała_mi, Dodi, Sylka lubią tę wiadomość
-
Quendi, Celi macie racje...myślałam ze to zależy od lekarza ale widze że Wy macie podobnie ! Ja ostatnią wizyte miałam 22 lipca i już mi nie kazał przychodzić dopiero 4 sierpnia na ktg do szpitala ;/
mała mi napewno damy znaćTrzymajcie się kochana i gratuluje Synusia
mała_mi lubi tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
Kajoni miała planowa cc tak? Gratulacje dla niej i buziaki dla maleńkiego Adasia :*
MalaMi ja jak jeszcze w ciąży nie byłam to bylo ze synek będzie Filip, no ale ze długo mi z tym synem zeszło to u sąsiadów za płotem jest maly Filip i jakoś tak mi się odniechcialoM dalej obstaje przy Zachariaszu... Może jakoś dojdziemy do porozumienia
Kajoni, mala_mi lubią tę wiadomość