Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKajoni cudnie to opisalas
jej jakie emocje
czekamy na zdjęcia małego slicznego Adasia
Positive powodzenia kochana! Jak będziesz mogła informuj nas
Ciekawe jak ona20napewno już ma swoje szczęście przy sobie
U mnie nic się nie dzieje.. Czekamy... Ciekawe co dzisiaj mi powiedzą. Moja Polozna zbada mnie pózniej czy od rusza.. Oj oby
Monis już niedługo, główka do góryMoni&, Dodi, celia, Kajoni lubią tę wiadomość
-
Daria trzymam kciuki zeby cos sie juz zaczelo dziac:)
No te ostatnie tygodnie sa straszne, ciagna sie jak flaki eh ja jestem "w gorącej wodzie kąpana" i wkurza mnie to czekanie i te humorki, mam powera a za chwile becze no masakra. jestem jaka wqqqr.. rozwale telefon zaraz bo sie tak zacina ze sie pisac niee da, mąz jutro musi mi z tym.porzadek zrobicmala_mi, celia, Dodi, Ruda27 lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
Kajoni cudnie się czyta takie piękne opisy
Czekamy na fotki, coś nasze mamuśki nie chcą się dzielić swoimi pociechami
Tak jak Mala_mi napisała od dziś zaczynamy sierpniowe-sierpniowe porodyA emocji mnóstwo:
Positive trzymam kciuki, co by szybko poszło
Domi Ty na pewno za chwilę przytulisz swój skarb
Daria kto wie, jesteś na miejscu, może Nataniel zechce pokazać się mamusi
Ona20 Ty też w szpitalu??? To trzymam kciuki
Kamilka może u Ciebie też Kubuś czekał na początek sierpnia
Moniś wrzuć na luz, stres nie pomoże
Quendi dla mnie to też zawsze wzruszająca data
A ja zaczęłam 39 tydzień, obym jednak dotrwała do 12Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 sierpnia 2014, 08:51
mala_mi, Dodi, Camille87, Moni&, Magda2013, Quendi, MILA, Kajoni, ona20 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCelia gratuluje 39 tygodnia
Ja dzis ok 5 mialam straszne skurcze, czeste i bolesne ale uznalam ze sa pewnie i tak za slabe, lezalam wiec i czekalam az przejda troche sie uspokoilo i zasnelam ale dol brzucha boli bardzo. Wczoraj pobylo odrobinke skrzepnietej krwi - maz zauwazyl.. Chyba wowalabym zeby po tej oksytocynie cos sie w szpitalu zadzialo bo jak sobie pomyslalam ze w tych bolach ktore pewnie beda jesscze silniejsze niz te poranne mialabym jechac to sie wystraszylam
No ale co ma byc to bedzie..
Daria dawaj znac co i jak, oni chyba maja podjac decyzje czy cc czy co tak?
Cos mowili po usg? Bo piszesz ze ponad 4kg ale przeciez tydzien temu na wizycie mial 3kg tak? Trzymam kciukiWiadomość wyedytowana przez autora: 1 sierpnia 2014, 08:47
celia, Dodi, MILA, Kajoni lubią tę wiadomość
-
Positive trzymam kciuki oby to bylo to
Domi za Ciebie rowniez....powodzenia
Kajoni gratuluje po raz kolejny wiem jakie to ogromne szczescie miec juz swojego skarbka po swojej stronie
U mnie z przeziebieniem troszke lepiej...musze wziasc sie za sprzatanie salonu a weny brak ten nasz lokator dopiero jutro robi out troszke mi to nie na reke bo jutro po pracy moj bedzie go jeszcze przeprowadzal w sumie 2 min od nas ale chcialam cos juz porobic jutro znajomy wieczorkiem wpadnie cos wymalowac bo moj m bedzie w pracy od 16-22 no i tak pomalutku zaczniemy cos dzialac
Ruda moze cos sie zacznie bo chyba weekend tez tam spedzisz? A ty kamilka pilas juz ten olej rycynowy?Dodi, celia, Aggie, Kajoni lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny ona20 wczoraj napisała mi smsa, myślałam ze do was tez. Napewno już urodziła bo pisała ze ma balonów zakładamy a to było ok 12
także teraz czekamy na dalsze wieści bo wczoraj miała już rodzic
Kamila bo w sobotę mój miał 3500 wg usg mojego gina a tu wczoraj 4090 więc już sama nie wiem.. Zaraz będzie mnie ordynator badał.. Chyba wola żebym czekała aż samo się rozwiąże a nie cc.. Także czekam
Celia gratuluje nowego tygodnia!
Ninkapa wracaj całkiem do zdrowia
Ciekawe jak Domi
Moni&, celia, Dodi, Kajoni lubią tę wiadomość
-
hah ja zle przeczytalam, nie przyblizylam na telefonie i myslalam ze jest 37 a nie 38, slep ajestem jak kret, po porodzie ide do okulisty i zaczne wreszcie okulary nosic bo jak tak dalej bedsie to zaloze denka od słoika:P
no wlasnoe ja tez cos chyba przeoczylam nic nie wiem ze ona20 miala rodzic?celia, Dodi lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
nick nieaktualny
-
ONA20 wczoraj przez CC urodzila o 22:30 corke Oliwke meczyla sie naturalnie ale zrobili jej jednak cc ponad 3kg i 55cm jak wyjdzie ze szpitala wstawi zdjecie i opisze wszytsko
Camille87, Macca, mala_mi, celia, MILA, Ruda27, Aggie, Dodi, Kajoni, Lanusia93, ona20 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny