Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
moj maz jest udany dzwonie do niego ze jak pojedzie zpracy niech kupi srajtasma bo juz nie ma a on odbiera tel i mowi rodzisz juz a jego kumpel ryczy nie rob mi tego nie rodz bo zawalu dostane normlanie ratownicy pierwszej klasy hehehehehe ale to w zartach jego kolega gadal moj maz siedzi biedak jak na szpilkach nawet bidulek piwa nie chce pic bo sie boi ze od razu pojedziemy rodzic
MILA lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKada mnie uprzedzila
super ze ona już urodziła
Sylwia tez mam takie bóle..
Kamila powodzenia jutro na ktg!
Ja miałam teraz badania i ktg. Szyjka dość zgłoszona na 2cm rozwarcie. Skurcze nawet 40%.. Czop odszedł pewnie dzięki badaniom bo tak mi tam wierciclilekarz powiedział ze jakbym dostała kroplowke to bym rodziła, ale ze lepiej poczekać więc dzisiaj pól dnia chodzę tu po schodach
Trzymajcie się laseczki!
Ciekawe jak Domi i positiveAggie, le'nutka, Sylka, Malenq, celia, Dodi, Macca, Kajoni, Lanusia93 lubią tę wiadomość
-
Kajoni, jak pieknie to opisalas
wzruszylam sie przeokropnie
wracajcie szybko do sil oboje, jeszcze raz gratuluje :*
Positive, powodzeniaszybkiej akcji zycze, dawaj oczywiscie znac
Mowie mojemu ze chyba kolejna bedzie rodzic i biedna do fryzjera nie zdarzy, a on do mnie, Ty sie nie ciesz bo tez mialas sie zapisac na podciecie! Chyba podskocze dzis
Celia gratuluje 39 tygjeszcze 11 dni i ujrzysz swoja Justynke
Kolejna mamusie mamy? Ona20 gratulujezycze szybkiego powrotu do formy!
Ninkapa ciesze sie, ze juz Ci lepiej ciut kapeczke
Daria to trzymam kciuki, zeby cos sie rozwineloale fajnie
Moj wczoraj wymyslil ze trzeba mi krazenie poprawic () to moze dlonie przestana bolec
i dzis sie pyta jak noc z dlonmi to mowie, ze dramatu jak ostatniej nocy nie bylo, a on na to ze
pomoglo i od dzis codziennie do porodu
a skurcze jakie potem mialam!
Jak tak Was czytam to juz bym chciala zaczac porod, a z drugiej strony panicznie sie bojeDarek wola zeby dac mu najpierw odespac a potem moge robic co chce(ten tydzien mial calkiem ciezki, a jeszcze w weekend malowanie).
We wtorek mam test na glukoze, mam nadzieje ze bedzie wwszystko dobrze...celia, Ruda27, Magda2013, mala_mi, Sylka, Dodi, Kajoni lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Daria no to może się zacznie, życzę Ci tego i trzymam kciuki
Kamilka, ale wiesz, że i tak musisz zmyć paznokcie zanim do szpitala ruszysz? Ja już nie maluję, co by się nie stresować potem poszukiwaniami zmywacza
Aggie proszę jaki spryciarz z tego Twojego Darka - kuracja cud, żal nie korzystać
Dziewczyny a Wy do szpitala bierzecie tylko ciuszki 56 czy 62 też? Bo jak tak słucham to spore bywają te nasze dzieciaczkiAggie, Ruda27, mala_mi, Magda2013, Sylka, Camille87, Dodi, MILA lubią tę wiadomość
-
Ona20 moje gratulacje
odezwij sie jak bedziesz mogla
Daria no to moze w weekend juz urodziszsuper !
Sylka ja mam czasem takie klucia ale zadko. Nie wiem od czego to. Nieraz czuje jak Maja glowka kreci tam na dole ale to bardziej mnie gilgocze niz boli
Aggie, seks lekiem na cale zlocelia, Ruda27, Sylka, Aggie, Dodi, Kajoni, ona20 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAggie to dobrze dzialajcie to jak już skurczesa po tym to zacznie się dziać
Kada ja się tak nie nastawiam, ale mam wielka nadzieje ze do Ndz coś sie zacznie u mnie..
Kamila ja miałam cały czerwony "glut" który Polozna wyciągnęła badając szyjkemałe skrzepiki mam tez..
Kada właśnie Polozna tez mówiła żebym kucalaidę potem na schody i pokucam trochę hehe
celia, Aggie, Camille87, Dodi lubią tę wiadomość
-
Celia, ja spakowałam kilka rozmiaru 50 i dwa 56. Zakładam, że zgodnie z zapowiedziami lekarza mała będzie drobnostką. Teraz mi dałaś do myślenia i pewnie znowu, po raz n-ty przepakuję torbę
Sylka i Amela - i ja odczuwam takie kłucia. Pojawiają się niespodziewanie i są wyjątkowo nieprzyjemne.
Ruda, z opisu wnioskuję, że powoli się zaczynaŚciskam kciuki
celia, Dodi, MILA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ja 56 ale w domu bo w szpitalu ubieraja he
62 tez mam na wszelki wypadek
jezuu moj dzis maly szleje juz mnie w dole przucha boli jak sie wierci
no i musze szybko sprzatac bo kuzyn z anglii wpada dzis
celia lubi tę wiadomość