Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMy bylismy na spacerze z psem
ale deszcz zaczal kropic! Chlodek jest
Tesciowa zrobila ten baldachim ja go wypralam i niedlugo zaloze
Ja mam tylko caly czas taka brazowawa wydzieline no moze kremowa, gluta nie byloDaria ale to jaki plan u was? Wywoluja porod czy czekaja jak to jest? jesli przez weekend nic nie ruszy to podaja oksy czy wychodzisz?
Ja mam ubranka na 56 tylko rampersy mam na 62 ale zastanawiam sie czy nie dopakowac czegos wiekszego bo jak widac wagi z usg malo trafne jak patrze po dzieciaczkach ktore juz wyszlyMoni&, amela, Dodi, Ruda27, celia lubią tę wiadomość
-
ja mam duzo ubranek na 56 ale tez sie obawiam ze jak urodzi sie ponad 3,5 kg to moze sie w nie nie zmiescic:P no nic ale ja nie musze brac do szpitala bo ubieraja w szpitalne ciuszki.
Daria wreszcie sie cos zaczyna u Ciebie! w przyszlym tyg napewno juz bedziesz tulila Natanielka:)
ja bylam na spacerze z tesciowa ale duszno sie robi, bedzie chyba padac. dziaiaj mnie strasznie dół pleców przy chodzeniu bolał ale twardo szłam w zaparte:P
tez mam takie kłucia jest to nieprzyjemne ale swiadczy chyba o skracającej sie szyjce, w kazdym razie cos sie dzieje:)Aggie, Dodi, Ruda27, celia lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
Hej mamusie. 29 lipca o 7.55 przyszedł na świat Maciuś
rodzilam 8h, poród średni teraz dochodze do siebie. pozdrawiam
Magda2013, Aggie, amela, Moni&, Dodi, Ruda27, Sylka, mala_mi, Camille87, Kasieńka:), mika1987, Macca, le'nutka, celia, MILA, Jus1985, Kajoni, Lanusia93, RewolucjaSięDzieje lubią tę wiadomość
-
Seneka gratuluje
U nas rozmiarowka jest inna licza 0-3 miesiecy, jedna mniejsze, drugie wieksze, cholery idzie z tym dostac, ja wrzucilam pare pajacow mniejszych i tych ciut wiekszych, body tez rozdzielilam.
Kamila, moze sie zaczyna powoli cos dziac w koncu :)n
Monia a co to za klucie swiadczy o skracajacej sie szyjce? bo sie pogubilam
mnie w nocy strasznie klulo i bolalo tam w dolemoze u mnie sie i zaczyna cos dziac powoli, chociaz watpie
celia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Gratulujemy Seneka, dużo zdrówka dla Ciebie i Maciusia
WITAMY NA ŚWIECIE
Pekinka82 13.08 EMIL/ 12.07 - SN
marderkowa MILA/ 14.07 - CC
Paulia87 18.08 MARCELEK/ 25.07 - CC
Jus1985 18.08 CÓRKA/ 27.07 - SN
Madzikovy 29.07 ZUZANKA/ 29.07 - CC
Seneka 14.08 MACIUŚ/ 29.07 - SN
Kasieńka:) 01.08 LENKA/ 30.07 - SN
Kajoni 01.08 ADAŚ/ 31.07 - CC
ona20 24.08 OLIWIA/ 31.07 - CC
CZEKAMY NA :
Camille87 - - 29.07 SYNKUBUŚ
Ruda27 - - 31.07 SYNNATANIEL
Domi IRL - - 1.08-- CC
Lanusia93 - - 01.08 CÓRKALILIENKA
Amela - - 03.08 CÓRKANELKA
Magda2013 - - 3.08 CÓRKAMAJECZKA
Moni& - - 4.08 SYNKACPEREK
mala_mi - 06.08 CÓRKAKLARA - CC
Niebieska - - 10.08 SYNKACPEREK
Celia – - 12.08 CÓRKAJUSTYSIA - CC
Kada24 - - 12.08 SYNMATEUSZEK
Macca - - 12.08 CÓRKAEMILY
Nezumi - - 13.08 CÓRKAALICJA
agapast - - 13.08 SYNMICHAŁEK
Positive - - 14.08CÓRKA ALICJA
Quendi - - 18.08SYN HUBERT
Mila - - 18.08 SYNBARTUŚ - CC
Ninkapa - - 19.08 SYNLUCAS
Sproquette - - 20.08CÓRKA JULKA
_Cleo_ - 21.08 CÓRKA
Mika 28 - - 22.08 CÓRKAJULCIA
Mika1987 - - 23.08 CÓRKAMAJUSIA
Aggie - - 24.08 CÓRKAMAYA
Sylka - - 25.08. SYNOLAV
le'nutka - - 27.08SYN JULIAN
aicha - - 29.08 CÓRKAMADZIA
Nadia - - 30.08 CÓRKAALICJA
Dodi- - 30.08 CÓRKAAMELKA
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 sierpnia 2014, 18:45
Moni&, Sylka, celia, celia lubią tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMi położna przed przyjściem o szpitala powiedziała żeby zmyc paznokcie u rak i nóg, bo może być konieczność nagle cc i wtedy maja być naturalne.. Już powiedziałam mojemu ze po porodzie idę sie rekaksowac do kosmetyczki a on będzie spacerowal z małym
celia lubi tę wiadomość
-
wow! coraz więcej dzidziulków mamy! super! powodzenia i czekamy na resztę, może Ruda? Kamila?
Ja mogę rodzić dopiero w niedziele, bo jutro idę na imprezkę urodzinową
Dzisiaj miałam stresa, poszłam na pobranie krwi, zmierzyła mi też ciśnienie a tam 70/50, poszłam do domu walnęłam się spać, bo tak deszczowo, ale po przebudzeniu jakieś te ruchy młodego niewyraźne czułam i sobie wkręciłam, że może to moje ciśnienie tak źle na niego wpływa. deszcz lał jak cholera, ja nie miałam auta, dzwonie do szwagierki, ona przyjechała gorzej zestresowana ode mnie i mówi, że muszę ja prowadzić bo ona się boi z ciężarną...to wsiadłam i pojechałam do szpitala. a na ktg zapis idealny, Michałek szalał i nawet ja miałam ciśnienie 111/76. Falszywy alarm, ale jakoś wolałam sprawdzić. ciąza to stan dla ludzi o mocnych nerwach, nie ma co:)Moni&, Camille87, Aggie, Dodi, Ruda27, celia, MILA, Kajoni lubią tę wiadomość
Michałek urodził się 10 sierpnia 2014 -
nick nieaktualnyCo do paznkoci to szczerze mowiac zapomnialam
najwyzej zmyje jak bedzie potrzeba zostania w szpitalu
Lanusia pisala dzis do mnie ze miala ktg, na ktorym wychodza lekkie skurcze ma rozwarcie na jeden palec i lekarz wrozy jej porod na dniachpoki co ma sie stawic w poniedzialek na kolejne ktg i jak bedzie chciala to moze rodzic (nie wiem czy beda wywolywac?)lub poczekac do srody! Kurna sypiemy sie laski
Aggie, Dodi, Ruda27, celia lubią tę wiadomość