Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Kurcze Aga sie nie dziwie ze pojechalas sprawdzic, lepiej dmuchac na zimne
Swietne wiesci o Lanusi, Kamilka zycz jej od nas powodzenia i szybkiego rozwiazania
Ja to sie zastanawiam jak tu sie ogolis "tam" bo mi brzuszek przeszkadza i nie siegam a co tu mowic o malowaniu paznokci
Siedze sobie w macu bo deszcz taki przyrznal ze masakraDodi, Camille87, celia, MILA, Lanusia93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Seneka GRATULACJE !!!!
Kamilka szacun za te paznokcie, u mnie już od kilku miesięcy M mi maluje, bo ja jakoś nie umiem się tak wykrzywić
Aggie ja odkładam do kolejnego pt depilację przedszpitalną czyli nogi i intymności. Obecnie jestem radośnie zarośnięta jak wyleniały mamutAle to tak karkołomne zadanie, ehh... Niestety muszę sama, bo do depilacji nóg mojemu cierpliwości by nie starczyło. Mam mnóstwo włosków, dzięki Bogu jasnych więc z daleka nie widać
Między innymi dlatego Justynka nie może się pospieszyć, bo ja się muszę wydepilować
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 sierpnia 2014, 17:20
Sylka, Aggie, mala_mi, Camille87, MILA, Dodi, Kajoni lubią tę wiadomość
-
Ja sama się depiluję, mój M boi się, że zrobi mi krzywdę
Ale mam bardzo nisko lustro w łazience, więc jak podniosę nogę na zlewozmywak to akurat widzę co nieco
Gdyby tylko mój brzuch nie robił takiego cienia to wogóle byłoby git!celia, Aggie, Camille87, Dodi, Lanusia93 lubią tę wiadomość
-
Celia ubawilas mnie
ja pilnuje zeby nogi byly "zarosniete" tylko na kilka mm, zeby latwiej mi bylo na szybko przed szpitalem, czyli powiedzmy gole je co 5-6 dni
ale "tam tam" ciezko mi, moj chce mii pomoc ale ja jakos tego nie widze
Monia podziwiam Cie za to
Sylka ja noge na zlewozmywak moglam polozyc ze 3 tyg temu, skonczylo sie
Ja to sie w ogole zastanawialam na golarka elektryczna, jako ze szybciej mozna sie ogolic (chyba) bez koniecznosci wymoczenia cielska w wannie (ja musze, bo mam dosc twarde wloski i skora podatna na podraznienia), co miesiac wydaje mnostwo kasy na gillette venus, i moze niepotrzebnie, uzywa ktoras z Was elektryka?celia, Sylka, Dodi lubią tę wiadomość
-
dziewczyny co do golenia to ja robie to dosc regularnie nawet co 2-3 dni lepiej takie krociutkie niz zapuscic busz:D
co do wagi to u mnie minimalnie rosnie ale mysle ze do konca ciazy bedzie jakies 15 kg na plusie no nic przyjdzie i pora na zrzucenie tego zbednego bagazu wagowegocelia lubi tę wiadomość
-
Aggie no ja właśnie mówiąc o depilacji nóg, mam na myśli depilator elektryczny. Zwykłą golarką to nogi musiałabym chyba golić co drugi dzień, żeby uniknąć nieprzyjemnej 'tarki'. Po depilatorze wytrzymuję około 2 tygodni, choć pod koniec to już mają kilka mm
-
Matko kolejne dzieciaki
ja mam takie wrażenie ze sierpniówki się najszybciej rozpakowują co??
Kasieńka,Seneka Ogromne gratulacje kochanezdrówka dla was i maluszków
co do paznokci to ja mam zamiar dzisiaj coś z nimi zrobić także zyczcie mi powodzenia he he
Co do golenia to ja walę na czuja. No i też tak to wygląda jak wygląda.
Zdałam sobie sprawę jak dzisiaj zerknełam do lustra co ja tam nawyczyniałam na dolePUNK to mało powiedziane
a do tego jak byłam na ktg to mnie badali, pffff ciekawe co ten lekarz sobie pomyślał ha ha ha:-)
Ale to nic w porównaniu z tym jak ktoś mi opowiadał ze baba poszła do gina
i sie tam w dole chciała wypsikać dezodorantem i zamiast tego użyła lakieru do włosów z brokatem. POnoć gin jak to zobaczył to zapytał tylko gdzie się wybiera ze sie tak wystroiła ha ha ha haale wstyd ha ha
Kada ty tego chopa twojego stresujesz na maxa ha ha
Dobra to która bedzie nastepna??
Amelka zmień mi termin na liście na 18 sierpnia - to już pewneWiadomość wyedytowana przez autora: 1 sierpnia 2014, 18:41
Dodi, amela, Sylka, celia, Aggie, Kajoni, Lanusia93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa sobie troche pospalam i obudzilam sie zlana potem! Kur*wa przeciez to nienormalne - na zewnatrz 20º i deszcz a ja w spodenkach i bokserce
Oby to aie niedlugo skonczylo!!
Zalozylam baldachim i juz poscielilam lozeczkoa co! Moze Kubus ksieciunio zechce szybciej wyjsc
Domi juz pewnie po! Positive mysle tez, w koncu to chyba trzecie dziecko nie?celia, MILA, amela, Dodi lubią tę wiadomość