Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBylismy na spacerze, ale chyba tylko troche ponad godzinke bo u nas znow festyn i ludzi w parku pelno a z naszym dzikusem piesiurem to ciezko
Na wkladce mialam sporo wydzieliny rozowej z niteczkami krwi i podbrzusze mam takie obolale, ciekawe co to bedzie
Dzieki dziewczyny za wsparcie kochane jestescie
Anitka griluj griluj poki mozesz my robimy zapiekankiamela, celia, Aggie, Sylka, Dodi, Lanusia93 lubią tę wiadomość
-
eeeeeeeeeeeee mam cos podobnego do czopu takie biale geste lepiace sie ale bez krwi... dzis troche pojezdzilam to u brata bylam to wjaworznie auto ogladac no i potem grill u nas ....ale mnie nic nie bolalo teraz tez nic nie boli dzis sie wyjatkowo bardzo dobrze sie czuje
-
nick nieaktualnyDomi pewnie dochodzi do siebie po cc.. na pewno sie odezwie jak sil nabierze
Kada ja taka wydzieline tez kilka dni temu mialam, zreszta ja cala ciaze duO wydzieliny mialam przenajrozniejszej od bialej rzadkiej po zoltawa gesta
Ale moze tak jak dziewczyny pisza - moze to cisza przed burzaMoni&, Dodi lubią tę wiadomość
-
Kamilcia super to do srody napeeno urodzisz:*
ja wrocilam do domu dopiero, popluskalam sie troche w basenie oczywuscie dupska na wszelki wypadek nie moczylam bo bakterii mi wystarczy ispacerek wieczorkiem jeszcE:) zle stanelam na nodze i mnie niezle kostka napierdziela:/
ide pod prysznic:)Aggie lubi tę wiadomość
Monis
[/link]
-
nick nieaktualny
-
Kamilka nie zaluj sobie, niedlugo Kubunio sie urodzi to juz sobie nie bedziesz pozwalac na takie dobrocie bo wlaczy siw opcja w mózgu wyrzuyu sumienia no i na pokarm trzeba bedzie zwracac iwage co jesc najedz sie bo nie wiadomo kiedy pojedziesz
Camille87 lubi tę wiadomość
Monis
[/link]
-
na liście obecnych cieżarówek jestem na I pozycji a Nelka ani rusz !!
Ja też dziś sobie nie załowałam zjadłam hamburgery swojej roboty z grila oj jakie dobre były
Kamilka smacznegoWiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2014, 22:11
Camille87, Moni&, Dodi lubią tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif