Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDzien dobry
Kamila hehe biedny piesio, ale nie dziwie sie ze maz sie tak wystraszyl hehe
U mnie tez cisza.. Dzisiaj szykuje sie ciezki dzien bo ma byc 35 stopni juz teraz grzeje...
Ciekawe czy cos ruszy u ktorejs dzisiaj
Ona20 dzisiaj wychodzi chyba to pewnie sie odezwie niedlugoMoni&, Camille87, celia, Dodi lubią tę wiadomość
-
biedny piesio ale tekst męza rozwala haha
ja w nawet dobrym humorku, brzuch pobolewa po
pijemy kawusie, zjemy sniadanko i ok 10 gdzies na spacer wyskoczymy potem sie nie da bo ma byc taki upał. dzisiaj znowu do rodzicow ogrodek basenik chociaz sie ochlapac mozna to lepiej sie czlowiek czuje no i wieczorem znowu spacerCamille87, Ruda27, Aggie, Lanusia93, celia, Dodi lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHehe no to dobrze nie musialas szturchac
Ja jak sie rozejrzalam po mieszkaniu to w sumie dobrze ze nie zaczelam rodzic! Masakra nie wiem kiedy sie tak nasyfilo trzeba posprzatac
My moze nad jezioro dzis pojedziemy w koncu bo cos sie zebrac nie mozemy..Moni&, Ruda27, Aggie, celia, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hej Kotki:)
co do goraczki to chodzilo mi o wysoka temperature w pokoju:)
ale dziekuje za wsparcie:***
dzis zapowiada sie upalny dzien..wiecie co ja takiego upalnego lata nie pamietam..bo bylo kilka deszczowych dni,a tak to non stop 35 stopni..
ja dzis nad jeziorko obowiazkowo pojade:)Moni&, Camille87, celia, Dodi lubią tę wiadomość
-
ja wczoraj tak siadalam w rozkroku, przysiady robilam i tak mnie kosci miednicy bola ze masakra jakas
Daria z checia sie zamienie z Toba na szpital, niech mi poród wywolaja dzisiaj i z glowy
Kamilcia to sprzataj póki masz ochoteRuda27, Camille87, celia, Dodi lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
Witam się i ja
U mnie noc w miare spokojna, brzuch nie boli, nawet już mi nie twardnieje myśle że u mnie poród daleko w polu !!
heheh Kamilka Twój piesio to jest taki troszke symulant jak mojej siostry jamniczka ledwo czasami ją złapiesz za nóżke a ona wyje już
Dziś zamierzam połązić po schodach ile dam rade!
Kada gratuluje 39 tc
Camille87, celia, Dodi lubią tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
Hej dziewczyny
Gratuluje kolejnych tyg...
U nas po wczorajszym zadnych dodatkowych oznak porodu i dobrze niech jeszcze seidzi w brzuszku a zapewne za tydzien bede innego zdania jak juz wszystko bedzie gotowe....
u nas wlasnie malowanko pelna para i pewnie we wtorek/srode lozko wstawimy i w ogole zaczniemy ukladanie wszystkiego to znaczy ja zaczne zapewne....
no nic uciekam zycze milego dzionka i zeby w koncu was ruszylo ale to zapewne kwestia nieodleglej przyszlosciCamille87, celia, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa wypilam zimne kakao i zasnelam jeszcze
Anitka pewnie masz racje - on czasem jak go na ręce sie bierze to potrafi pisnac ot taki delikatny
Mika to dobrze ze nie jestes chora ale faktycznie tak napisalas jakby chodzilo o chorobe
Aggie chyba kazda z nas juz jest obolala
Musimy byc twarde! A jak glowa?Aggie lubi tę wiadomość
-
Dzis glowa ok, ale to co zwykle pobolewa, plecy najbardziej, spojenie lonowe, cala jakas polamana sie czuje, no i te dlonie, sie czuje bezuzytecznie, nawet naczyn nie moge pozmywac bo mi leca z rak... no coz, jeszcze trza sie pomeczyc wczoraj znow czesto mnie nie przepowiadajace lapaly no i brzuch jak na okres, takze powoli powoli i moze w terminie urodze
Camille87 lubi tę wiadomość
-
Chodzę cały czas na ćwiczenia ze szkoły rodzenia. Ćwiczymy oddechy i pozycje porodowe. Tylko zapominam o tych mięśniach kegla. Ćwiczycie je? Pomoc to bardzo ważne. Część dziewczyn z mojej szkoły już rozpakowana. Wszystkie miały łatwe porody, dużo odbyło się w wodzie ! Gratuluję nowym mamusiom !
Camille87, celia, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAggie no tak bywa, kazda przechodzi to inaczej, Ciebie bidulko te rece dopadly widzisz ale juz sie cos zaczyna dziac powoli, macica sie przygotowuje
Mnie dzis dosc mocno podbrzusze boli jak na okres
Niebieska gratulacje 40tygodnia! To chyba dlugo na ta szkole chodzisz co?
Ja miesni kegla juz nie cwicze - nie pamietam o tymNiebieska lubi tę wiadomość