Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
A u mnie dziewczyny cos dziwnego zaczelo mnie czyscic to znaczy mam biegunke sama wode ale zero boli itp no moze z tylu plecy mnie zaczely mocniej bolec ale moge tlumaczyc tym ze troszke dzis na kolanach szorowalam.....
Camille87, Aggie lubią tę wiadomość
-
Mika bidulko co sie stalo choróbsko Cie wzielo? nie wiem czy pisalas moze przeoczylam.
Kamila ja tez myle czasem osoby wlasnie przez avatar, jestem wzrokowcem. Celia i Magda2013 mi sie nieraz myla i sprawdzam czy dobrze odpisujecelia, Camille87, Dodi lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
nick nieaktualny
-
Mila, w mojej ksiazce kobitka poleca bardziej elektryczny, ze wzgledu na to ze szybciej i wygodniej Ja mam elektryczny medeli od znajomej, chcialam reczny dokupic ale chyba bez sensu, tak a propos to w tej ksiazce polecaja sciagac mleko dwa razy dziennie po iles ml po to zeby nie bylo kryzysu kiedy jest nagly skok u malucha na wieksza ilosc posilku. Jesli chcecie moge jutro najwazniejsze info przetlumaczyc i wrzucic jej propozycje jak ulatwic karmienie piersia...
A co do tych kaptorkow/oslonek to one sa rozmiarami maly, sredni, duzy, ale nie wiem czego dotycza
Hahaha Amela, jaki sen masakra mi sie wczoraj snilo ze mala tak sie rozkopywala w brzuszku ze potrafilam zobaczyc przez moja skore perfekcyjnie! stopke ze wszystkimi detalami tak byla slodziutka
Lanusia, chyba kazda z nas nie moze sie doczekac i sie boji jednoczesnie... ja sie okropnie boje, ale raczej bolu porodowego bo wiem ze mam dosc niski prog bolu, i czasem martwi mnie czy bede dobra mama
Ja czesc dnia przelezalam/przespalam a teraz wrocilam od mamci bo trza bylo ja troszke odwiedzic i rozumu nabic do starej glowy
Ah! Kamila! W koncu to teraz szybko pojdzie jak caly odszedl super, trzymam mega mocno kciuki, albo jak juz skoncze pisac bo inaczej nie bede mogla sie udzielac
Ninkapa, biedna sie natyralas pewnie... ja pamietam jak sprzatalam po jednym naszym "wspollokatorze", wykladzine dwa dni pralam na kolanach niektorzy nie potrafia czyjejs pracy docenic... Uuu moze i u Ciebie rusza!
A mi strasznie brzuszek twardnieje, dosc bolesnie ale watpliwe zeby cos ruszylo u mnie, zreszta nie czas jeszcze...
Camille87, amela, MILA, Lanusia93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kamilka powodzenia! Trzymam kciuki!
Jesli chodzi o kapturki, to maz kupil na szybko w szpitalnej aptece aventy. 37 zl za dwie sztuki! Ale inaczej maly mial by problemy, a tak to poki co sobie radzimyMoni&, Camille87, MILA, Lanusia93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzien dobry! Ja tez w dwupaku, nawet sie wyspalam
Na razie cisza, tylko brzuch boli..
W nocy jak na siku wstawalam to psu na ogon nadepnelam bo sie w przejsciu rozlozyl, pisnal tak glosno ze maz sie obudzil i mowi do mnie "takim sposobem to ja siw przedzen osram niz ty urodzisz" hehe
A Daria jak tam?celia, Ruda27, Moni&, Macca, amela, Aggie, Lanusia93, Dodi lubią tę wiadomość