Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNo nie uchronisz psa, jedyne co to kropelki na kleszcze albo obroza i oglądać psy trzeba, my mamy dobrze bo pies maly i jasny wlos ma wiec latwo obejrzec ale ze to domowy pies to boje sie zeby wlasnie do domu nie znosil kleszczy bo moga przeskoczyc
-
nick nieaktualnyDziewczyny niestety nie
Dzisiaj mialam dzien odwiedzin tesciowa potem kuzynki nastepnie kolezanka i na koncu mama
Dzisiaj malo sie ruszylam, ale chwile poskakalam na pilce bo tu jedna ma hehe
Lanusia super ze siostra tyle fajnych rzeczy przywiozla
Moj synek jest ostatnio bardzo ruchliwy..
Jutro prwnie bd wiedziela co z moja szyjka, ciekawa jestem..
I tego co u was dziewczyny trzymam kciuki za jutrzejsze wizyty i ktg
Kamila masz jesCze hebatke? Ja mam na jutro ostatni raz wiec sie smieje ze powinnam urodzic juz
Moze u ktorejs ruszy w nocy
Camille87, Dodi, Lanusia93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKamila tez jedna dziennie pilam, taka sypana mammz 2 lyzeczek. Zastanawiam sie czy kupic nowa czy juz nie pic po prostu
A na pilce chwileczke tylko bylam, pewnie to nic nie da ale juz wiem jak to jest przynajmniej
Dobranoc dziewczyny moze jutro beda fajne wiesci z ranaDodi, Camille87 lubią tę wiadomość
-
Hej ho:-)
Wiecie co..chybs brzuch mi sie obnizyl:-) dzis jak usiadlam w samochodzie to poczulam brzuch jakbyna nnogach-udach..ciotka moja tez to stwierdzila:-) no zobaczymy..poplywalam w jeziorku,a woda normalnie zaczepista:-)Aggie, Lanusia93 lubią tę wiadomość
-
A ja dziś czuje Nelke bardzo nisko, mam nadzieje że jest już gotowa
Daria to jutro prawie wszystkie mamy jakieś wizyty czy kontrole !
Ja już wykąpana i leże w łózeczku !Dodi, Camille87, Ruda27 lubią tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymika1987 wrote:Hej ho:-)
Wiecie co..chybs brzuch mi sie obnizyl:-) dzis jak usiadlam w samochodzie to poczulam brzuch jakbyna nnogach-udach..ciotka moja tez to stwierdzila:-) no zobaczymy..poplywalam w jeziorku,a woda normalnie zaczepista:-)
Mika stosujesz cos przeciw ewentualnym infekcjom? Jakies tampony specjalne lub tabletki? Mam na mysli kapiel w jeziorze! -
Mila, dzis wyjatkowo podle sie czuje mam nadzieje ze to minie i jutro bedzie lepiej.
Za to kupilam sobie golarke dzis Znaczy Darek mi kupil, wyprosilam wczesniejszy prezent urodzinowy takze jutro moze ogarne te moje nieszczesne malpie nogi i mi sie humor poprawi. No i nianie elektroniczna kupilismy takze oglaszam pelna gotowosc na przyjscie na swiat Mayi
Dziewczyny, te ktore juz czekaja za dluuugo, zycze jakiejs akcji dzis w nocy a reszcie naszego skladu, spokojnej i przespanej nocy (sobie w szczegolnosci! ) dobranocamela, Camille87, celia, Dodi, MILA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A golarka taka http://www.boots.com/en/Braun-Ladyshave-Silk-Soft-Bodyshave-5100_1160818/
Mi sie zawsze najlepiej w wannie golilo a teraz mi ciezko nie lubie tych wszystkich zeli i kremow, i uzywalam maszynek tych gillette venus olay, ale mam dosc mocne kudly i zwykle musialam wymoczyc je zeby nie bylo podraznien, tu pogoda czesto zaskakuje a wszystkie wiemy ze nie zawsze chce sie codziennie golic no i zazyczylam sobie golarke, bo ma byc szybko i wszeedzie dzis kawalek testowalam i jestem pod mega wrazeniem, myslalam ze bedzie gorzej (golarki ponoc nie gola tak dokladnie, ale jestem mile zaskoczona). Jutro sie wezme za calosc wiec napisze recenzje
PS pod pachami dalo radeCamille87, celia, Dodi, MILA, Lanusia93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny