Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Quendi gratuluje 39 tygodnia!
Kamila ja tam w sny juz nie wierze, czasem lepiej sie nawet nie zastanawiac czy znacza tak jak nam sie snilo czy na odwrót.... jezuuu ja marze zeby zasnac i obudzic sie na poród bo mi psycha siądzie niedługo. jeszcze przez weekend humor zajebisty, bo M w domu i jakos tak nie mysle duzo, a jak chce mi sie beczec to sie przytule a tak musze wyć do poduszki ehMonis
[/link]
-
Ja też już wstałam ale oczy mi się zamykają a położyć się nie da bo ręce napieprzają jak cholerka
Mi jeszcze zostało 18 dni (sporo) i też wolę nocne wstawanie do dzidzi a nie jęczenie z bólu
2 ciąża mnie bardzo zaskoczyła pod względem tych dolegliwości
Męża też wywiało gdzies do Olsztyna i tak sama tu będę kwitła w tych czterech ścianach
No nic jeszcze tyle nigdy chyba nie narzekałama co do depilacji Ja też uzywam depilatora już od ponad roku i powiem że na początku musiałam się zmusić do tego a teraz to się śmieję bo mnie gila jedynie pod pachami troszkę zaboli ale po takiej depilacji na miesiąc mam spokój bo tak słabe włosy rosną
No i pozostają te dziwne bóle na @ takie kłujące zastaanawiam się skąd i dlaczego? co oznaczaja ? mam nadzieję że wczesny poród
Życzę równiez udanych wizyt Ja mam dopiero w poniedziałek i tam chyba ostatni raz zobaczę moją BaczyceCamille87, Dodi, celia, Moni&, Macca lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA ze mnie caly czas wypadaja takie gluty tylko ze zolte, teraz na udzie mialam
bo spie bez majtek w samej koszuli
No a na scianie obok lozeczka mega wielki owlosiony pajak!! Kuzwa co za dzien dzis halasu narobilam na cale osiedlea maz sie smieje ze nie jadowity to nie mam sie co bac
celia, MILA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hej:)
oj Mamuski widze ze wszystkim nerwy puszczaja..mi dzis piesek zwymiotowal w lozku i mialam po spaniu,a w koncu nie swiecilo slonce i bylo fajne powietrze..no co zrobic..
a jestem ostatnio taaak nerwowa ze wszyscy juz mowia do mnie: Urodz juz ta Maje w koncu:)
a co do wizyty to mam jutro..zobaczymy ile wazy mala..i czy rozwarcie sie zmienilo..Camille87, Dodi, Moni&, celia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny ja tez juz nawet boje sie przekrecac z boku na bok taki bol, ciagle mi niewygodnie mam po prostu dosyc! A Kuba sie tak wczoraj wiercil ze myslalam ze z brucha wylezie przez skore! Az sie wystraszylam!
Nadia ten byl wyjatkowo duzy ale jakby byl mniejszy to i tak bym krzyczala -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMatko, dziewczyny, szkoda mi Was wszystkich jak tam czytam...Ciekawe czy u mnie na samym koncu tak bedzie, bo jak na razie ostatnie tygodnie są rewelacyjne. Żeby nie pogoda nie miałabym na co narzekać. Nic nie boli, nic nie ciśnie. Czuje się tak, jakbym w ciazy nie była...A że brzuch mam stosunkowo mały, to nawet nie czuję się za bardzo ociężała. Jedyne co mi "dolega" od czasu do czasu to ściskanie w pasie i brzucho twardnieje, ale właściwie nie mogę powiedzieć ze to boli. Mam nadzieje ze u wszystkich niedługo bóle miną i dzieciaki dadzą matkom oddech złapac i wyskoczą
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2014, 08:35
Dodi, Moni&, Camille87, Aggie, MILA, Macca lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
Ja już nie śpie słonko mnie obudziło i po spaniu.
U mnie noc w miare, troche rano coś pokuło w podbrzuszu i narazie cisza.
Gratuluje rozpoczęcia nowych tygodni
Powodzenia wszystkim na wizytach, wiem ze dziś jest ich sporomam nadzieje że u każdej z nas bedą duże postępy !!
Ja póki co jeszcze leże, potem śniadanko i bedziemy się szykowaćMoni&, Camille87, Dodi, celia, Ruda27, Macca lubią tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
Najbardziej wkurzające jest to, że nie dosyć, że czeka nas bolesny poród to tak cierpimy przed... No ale nie może być za dobrze...
Spróbuję jeszcze zasnąć, może nastrój mi się poprawi...
Oczywiście życzę powodzenia na wizytach!!! :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2014, 08:38
Camille87, Moni&, Dodi, Macca, Lanusia93 lubią tę wiadomość
-
Co z tymi pająkami? Mnie dzisiaj rano też obudził, chodził mi po twarzy i zabiłam go na czole. To było obrzydliwe! Ja też cała noc nie spalam, wstałam wcześnie rano i teraz jestem nieprzytomna
a co do boli, to mam takie od 7 miesiąca, więc jestem już przyzwyczajona i nic mnie nie rusza
Camille87, MILA, Dodi, celia lubią tę wiadomość
-
Kamilka to niezle musialas sie drzec na widok biednego pajaczka:P ja ostatnio siedzialam na łace i taki bydlak ale naprawde taki gruby mi po łydce chodzil ze az krzyknelam, takich "domowych" sie nie boje:P
Nadia zycze Ci zebys sie do samiutkiego konca tak dobrze czula:* ja az tak nie narzekam mnie po prostu psychicznke wszystko wykancza najbardziej..
widze ze wszystkie jestesmy dzisiaj takoe do dupy doslownie... ehh a mówia jaki poniedzialek taki caly tydzien no to ja juz dziekuje.
Powodzenia na wizytach Amela, Niebieska i kto tam jeszcze:)Niebieska, amela, Camille87, MILA, Dodi lubią tę wiadomość
Monis
[/link]