Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Witam się i ja
Seneka śliczny synuś - gratulacje kochana
Ja też dołączam do grona wkur.... i obolałych od dwóch dni okropnie boli mnie kręgosłup matko dawno tak nie cierpiałam z bólu ale co dziwne ból prominieje od karku do wysokości łopatek wczoraj w nocy myślałam że na pogotowie bede dzwonić bo nie byłam w stanie z bólu obórcić się z boku na bok. Matko jak boli - wyyyyyyyyyć mi się chce
Kamilka nie mów mi o takich pająkach bo ja się panicznie boję pająków
U nas dzisiaj niby narazie słońce delikatnie za chmurką ale marzę o tym żeby temp. spadła tak do 24 stopni. Chcę w domu gruntownie wysprzatać ale jak? potrzebowałabym 2 dni takiej chłodnej pogody żby na luzie sobie wysprzątać
Dziewczyny gratuluje rozpoczęcia nowych tygodni
I powodzenia na wizytachWiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2014, 09:16
amela, celia, seneka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pierwsza dzidziusiowa fotka na belly Nareszcie! SENEKA, prześliczny synuś Napatrzeć się nie mogę
Oj, widzę że dzisiaj humory dość kiepskie. Upał i uciążliwości końcówki ciąży w połączeniu dają mieszankę wyjątkowo wybuchową Przyznaję, że też miewam gorsze chwile i ostatnio nie mam ochoty na żadne spotkania z ludźmi
Sprzątam i trochę przemeblowuję mieszkanie dla zabicia czasu. Niby wszystko przygotowane na powitanie maleńkiej, a jednak ciągle czuję, że jeszcze powinnam coś zrobić.
Kciukam za dzisiejsze spotkania z lekarzami, mam nadzieję, że będą jakieś postępy i Amelka będzie mogła poszerzać górną część naszej listy
celia, Dodi, MILA, Moni&, amela lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySeneka sliczny synek gratulacje
A mezowi wlasnje odwolali jazde dzisiejsza bo auto sie zepsulo
Wiec nie bede wracac sama
Zaraz wyjezdzamy! Wszystkim wizytujacym zycze samych pozytywnych wiesciMILA, celia, Dodi, Moni&, mala_mi, amela, Macca, Aggie lubią tę wiadomość
-
Seneka śliczny Chłopaczek, nareszcie się doczekałyśmy jakiejś fotki
Właśnie tak się zastanawiam czemu obecne Mamusie w ogóle się nie odzywają. Ja bardzo chętnie poczytałabym o kwestiach okołokupkowo-kolkowo-mlecznych. Zawsze to człowiek się mądrych rzeczy dowie
Paulia, Pekinka, Seneka, Ona, Kajoni, Positive i reszta dzielcie się doświadczeniamiDodi, MILA, Ruda27, mala_mi, Lanusia93, seneka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
no tez trzymam kciuki Kamilka zebys juz zostala :*
ja tez tylko sprzatam i sprzatam zeby zabic czas ale ilez mozna..
no mamuski moglyby sie odezwac. obawiam sie ze nam sie wszystko posypie tutaj jak juz kazda urodzi....Camille87, Lanusia93 lubią tę wiadomość
Monis
[/link]