Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Maciuś :)Jestem bardzo grzeczny ciągle śpię i się uśmiecham

MILA, amela, nick nieaktualny, kada24, Aggie, nick nieaktualny, mala_mi, Dodi, celia, nick nieaktualny, lkc, Sylka, Macca, Niebieska, Quendi, Mika 28, Lanusia93, stardust87 lubią tę wiadomość
-
Witam się i ja

Seneka śliczny synuś - gratulacje kochana

Ja też dołączam do grona wkur.... i obolałych
od dwóch dni okropnie boli mnie kręgosłup
matko dawno tak nie cierpiałam z bólu
ale co dziwne ból prominieje od karku do wysokości łopatek
wczoraj w nocy myślałam że na pogotowie bede dzwonić bo nie byłam w stanie z bólu obórcić się z boku na bok. Matko jak boli - wyyyyyyyyyć mi się chce 
Kamilka nie mów mi o takich pająkach bo ja się panicznie boję pająków
U nas dzisiaj niby narazie słońce delikatnie za chmurką ale marzę o tym żeby temp. spadła tak do 24 stopni. Chcę w domu gruntownie wysprzatać ale jak? potrzebowałabym 2 dni takiej chłodnej pogody żby na luzie sobie wysprzątać
Dziewczyny gratuluje rozpoczęcia nowych tygodni
I powodzenia na wizytach
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2014, 09:16
amela, celia, seneka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pierwsza dzidziusiowa fotka na belly
Nareszcie!
SENEKA, prześliczny synuś
Napatrzeć się nie mogę 
Oj, widzę że dzisiaj humory dość kiepskie. Upał i uciążliwości końcówki ciąży w połączeniu dają mieszankę wyjątkowo wybuchową
Przyznaję, że też miewam gorsze chwile i ostatnio nie mam ochoty na żadne spotkania z ludźmi 
Sprzątam i trochę przemeblowuję mieszkanie dla zabicia czasu. Niby wszystko przygotowane na powitanie maleńkiej, a jednak ciągle czuję, że jeszcze powinnam coś zrobić.
Kciukam za dzisiejsze spotkania z lekarzami, mam nadzieję, że będą jakieś postępy i Amelka będzie mogła poszerzać górną część naszej listy
celia, Dodi, MILA, Moni&, amela lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySeneka sliczny synek gratulacje

A mezowi wlasnje odwolali jazde dzisiejsza bo auto sie zepsulo
Wiec nie bede wracac sama
Zaraz wyjezdzamy! Wszystkim wizytujacym zycze samych pozytywnych wiesci
MILA, celia, Dodi, Moni&, mala_mi, amela, Macca, Aggie lubią tę wiadomość
-
Seneka śliczny Chłopaczek, nareszcie się doczekałyśmy jakiejś fotki

Właśnie tak się zastanawiam czemu obecne Mamusie w ogóle się nie odzywają. Ja bardzo chętnie poczytałabym o kwestiach okołokupkowo-kolkowo-mlecznych. Zawsze to człowiek się mądrych rzeczy dowie
Paulia, Pekinka, Seneka, Ona, Kajoni, Positive i reszta dzielcie się doświadczeniami
Dodi, MILA, nick nieaktualny, mala_mi, Lanusia93, seneka lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualny
-
no tez trzymam kciuki Kamilka zebys juz zostala :*
ja tez tylko sprzatam i sprzatam zeby zabic czas ale ilez mozna..
no mamuski moglyby sie odezwac. obawiam sie ze nam sie wszystko posypie tutaj jak juz kazda urodzi....
nick nieaktualny, Lanusia93 lubią tę wiadomość
Monis
[/link]