Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
a ja wczoraj nie unialam zasnac, czesto skurcze mnie braly nie mocne ale czulam, no i takiw porąbane sny w nocy mialam obudzilam sie o 6 i pospane.
znowu jakas rozdrazniona jestem ehh:/
Daria a ja juz bym sobie glowie dala uciac ze urodzisz:P
Kamilka oby te Twoje skurcze sie bardziej rozwinely:*
Ruda27, celia, Dodi, MILA lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
nick nieaktualny
-
Daria Tobie to jz czop odpadl wiec to suuper.ja to mam takie bardzo lekkie,mam nadzieje ze "TE" skurcze beda tak cholerbie bolesne ze ich napewno nie pomyle z niczym.a w ogole to wole chyba zeby mi wody odeszly wtedy zadnych watpliwosci czy juz jechac czy czekac i liczyc skurcze.
posypała sie ktoras w nocy?Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2014, 07:06
Ruda27, celia lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
nick nieaktualnyMonia no czopa nie ma i innych oznak tez.. Czasami brzuch pobolewa a tak to czuje sie az zadobrze
Tez bym chciala zeby wody odeszly ale powolutku zeby sie saczyly, plus skurcze ha jakie marzenia
Mam nadzieje ze do srody akcja ruszy..
Ciekawe jak Kamila jak miala w nocy mocne skurcze
Monia o ktorej wizyta?Moni& lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyU mnie nic juz, tak jak pisalam przeszlo ale skurcze byly dosc bolesne, tylko to byloby zbyt piekne zebh moglo byc prawdziwe.. do tej pory boli mnje podbrzusze pol nocy nie spalam i jeszcze tak goraco bylo ze myslalam ze wykorkuje moze jeszcze uda mi sie zasnac do 8.
Ale moze ktos inny urodzil? Lanusia?celia, Moni&, Dodi lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny U mnie nic zupełnie nic, więc radośnie rozpoczynam ostatni tydzień dwupaku pod hasłem 'dosprzątania i doprzygotowania'
Kamilka, Daria, Moniś naprawdę życzę Wam odchodzących wód i skurczy
Mnie już ta z rana bolą biodra i tak się pocę, że nie mogę spać
Aggie to czekam na relację jak długo gładki efekt się utrzymuje po takiej maszynce. Jakoś do mnie póki co najbardziej przemawia depilator elektryczny. Po latach to właściwie bólu nie czuję
Ruda27, Camille87, Moni&, Dodi, mala_mi lubią tę wiadomość
-
Ja juz po spaniu oczywiscie najpierw kotecek zmolestowal moje rece (czulosci gadzinie sie zachcialo), no to potem siusiu, trzeba bylo zignorowac glod no i tance malej, bo na prawde bylam dalej spiaca, ale jak moj zaczal do mnie gadac ze nie moze usnac to mnie szlag jasny trafil i wstalam pierwszy raz w zyciu mialam ochote komus "przyjebac" (sorry za slownictwo ale chce ukazac jak bardzo zla jestem!!).
Kamila, musisz byc strasznie sfrustrowana.... ale moze po tych mocnych skurczach cos tam sie ruszy za chwile trzymam mocno kciukiMoni&, celia, MILA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAggie ja juz przestaje wierzyc ze sama urodze, jak na badaniu nic nie wyjdzie, zadnego postepu to chyba cos komua zrobie a bede dzis wracac sama z olsztyna autem te 50km jak mnie cos zlapie po drodze to dopiero bedzie
Juz bym chyba wolala jak Daria nie miec skurczow ale miec swiety spokoj a zaczynam jak Kada miec bolesne skurcze a porodu zero..
Moni& lubi tę wiadomość
-
Kamila mąż Ci pozwoli samej tak daleko jechac? mój to juz mi od miesiaca autem nie pozwala jezdzic nawet na krotkie trasy, dzisiaj mnie tesc zawozi do lekarza bo M sie nie moze zerwac z pracy a boi sie zebym autobusem sama nie jechala. masakra czuje sie uziemiona..
Kamila ja to siw w ogole nastawiam na wywolanie porodu, nie wierze tez ze samo u mnie russy... juz nie moge sie doczekac wizyty bo sie dowiem przynajmniej jak to bedzie z przyjeciem do szpitala po terminie.... takze nastawiam sie ze na nastepny poniedzialek jade do szpitala ehh a mój mi dzisiaj ze za tydzien juz bedziemy w 3 bo mu sie urlop od poniedzialku zaczyna, mowie mu niech na to nie liczy bo chyba w cuda uwierze jak urodze w tym tygodniu..celia, Camille87, Dodi lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
Celia, jak mowisz ze Cie depilator nie rusza to ja nawet bym nie rozwazala golarki siostra uzywa depilator i jest szczesliwa, mnie za bardzo bolalo chodzilam na wosk ale to tez niewypal dla mnie
Monia ja wlasnie tez mam hustawki nastrojow, dobija mnie to, bo tego nie kontroluje, chce zeby bylo juz po wszystkim, i nie wiem czy sie zdecyduje na kolejna ciaze...
Kamilka, ale jak tak bolesne skurcze to moze chociaz rozwarcie sie robi, o ile pamietam mialas juz na 2 cm? a to przy skurczach sie powieksza takze spokojnie :* aczkolwiek rozumiem frustracje, ja jestem sporo przed terminem i mam dosc...celia, Moni&, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMonia tu nam sie wyzalaj moze Ci ulzy.. Kurde wspolczuje takiego nastroju..
Kamila moze masz racje, ale moze cos szybko wam ruszy..
Ja jeszcze taka zniecierpliwiona nie jestem, fakt c hcialabym nawet dzisiaj urodzic, ale daje se czas jeszcze pare dni mysl ze nie zwariuje
Dzisiaj tu jednej wody odeszly, miala isc o 6 rano na oksy a po 12 w nocy wody odeszly mowila ze wczoraj duzo po schodach dzialala musze sie tez zmobilizowacMoni&, Camille87, Dodi, celia lubią tę wiadomość
-
Aga mysle ze pry nastepnym dziecku nie bedsiemy takie sfrustrowane, to jest pierwszy bejbik i juz chcemy urodzic, presja otoczenia "kiedy to, a urodzilas juz, ty jeszcze chodzisz" no nie dobija mnie to, ostatnio kolezanka na fb zagadala kiedy mały wychodzi to jej odpisalam ze sama chcialabym to wiedziec ale bylam tak wnerwiona ze chcialam jej mila wiazanke puscic... chyba muszezawiesic wchodzenia na fb dopoki nie urodze bo jeszcze naprawde kogos uraze a potem mi glupio bedzie...
ja mam nadzieje ze dzis mnie ta wizyta troche podbuduje bo jak na razie to wyć mi sie znowu chceMonis
[/link]
-
nick nieaktualnyMonia w tamta strone prowadzi maz ale spowrotem musze sama bo maz ma jazde i jakos nie widzi mi sie czekac 3 godziny na niego co ja tam sama bede robic
Daria no takie rozwiazania sa najelpsze! Czekasz na wywolanie a tu same wody odchodza ja musze zapytac jakie sa plany po tym tescie oksy w srode jakie mozliwosci..
Aggie obys miala racje z tym rozwarciem ale z moim szczesciem jakos mi sie wierzyc nie chce mam dola i wku*rwaMoni& lubi tę wiadomość
-
Hej Kochane
Zaczynamy-ostatnie 14 dni do terminu he he-ciekawa jestem jak to u nas się rozwinie...
Ja mam w środę rano wizytę-bez usg, ktg. Dopiero da mi pewnie na ktg skierowanie a ysg już pewnie nie będę miała. Kada Ty też masz w środę wizytę?
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty!!! Wszystko będzie dobrze.
Ja mam w nocy takie bóle miesiączkowe i długie że aż mnie zgina do pozycji kucznej-łamanej.
Wczoraj miałam samotną niedziele to poukładałam-poprasowałam resztę ubranek i dopakowałam torbę.
BuziakiMoni&, Dodi, Camille87, Aggie, celia, amela lubią tę wiadomość
-
Witam Was wszystkie w ten poniedziałkowy poranek. Troszkę podczytałam i widzę, że są duże szanse na to, że lada chwila kilka z Was przytulą swoje dzieciaczki (odchodzące czopy, rozwarcia, bóle...)
Oby już niedługo, Camille, Ruda, Lanusia (pewnie zapomniałam którąś z Was wymienić, więc przepraszam)...
Dziewczyny, które jesteście jeszcze przed terminem, tak jak ja - spokojnie, musicie uzbroić się w cierpliwość (też sobie to powtarzam w kółko). Głową muru nie przebijemy, a czekać i tak musimy dopóki nasze dzieciaczki same nie zdecydują o porodzie
Trzymam kciuki za wszystkie wizyty dzisiaj (moja o 10:00).
Trzymajcie się dzielnie!Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2014, 08:00
Moni&, Dodi, Ruda27, Camille87, Aggie, celia, MILA lubią tę wiadomość
-
eh niech juz sie skonczy sierpien, wszystkie urodzimy i naszymi problemami stana sie "tylko" kolki, nieprzespane nocy, poranione brodawki, konsystencja kupki itp, marze o tym:P
Kamila łącze sie z Toba w tym okropnym dole i wkurw...
pociesza mnie fakt ze coraz bardziej twardniwje i boli brzuch...Camille87, celia, MILA lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny