Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kochana, a jaką miałam tu akcję przed chwilą... Przez 15 minut położna nie mogła doszukać się bicia serduszka. Ależ mi stracha napędziła... Bo do tego nie czułam żadnych ruchów .
W końcu wpadł lekarz (też z nietęgą miną, bo został przez położną zaalarmowany), złapał mnie za brzuch i zaczął kręcić Malutką... No i się udało... Uffff, chwile grozy przeżyłam...MILA lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Macca nie wyobrażam sobie takiej sytuacji ja bym chyba zeszła na zawał....
dobrze, że finalnie wszystko ok, ale te dzieciaczki to o kolejne siwe włosy nas przyprawią
Kada no faktycznie się coś ciemno zrobiło a niech pada...
-
Macca oby juz taka sytuacja nie miala miejsca ja bym chyba na zawal zeszla....
co do lezaczkow gabek itp to ja tego nie uzywam bo to siedlisko bakterii wole uzyc pieluszke tetrowa i tak robilam z moja 2 dzieciaczkow i tak bede i teraz robic
u nas cos sie zachmurzylo jak zwykle kiedy pranie wywieszam na dwor:d
moj dzisiaj cos leniwy musialam troszke brzuszek ponaciskac zeby sie odezwal
no nic uciekam dalej do roboty....celia, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKada u mnie az zadobrze! Mam nadzieje ze lekarka mnie zbada i bede miala mmila niespodzinke
Dzsiaj tu duzo porodow jak narazie chyba 3-4..
Macca kurde wyobrazam sobie Twojego stresa.. Dobrze ze to taki psikus dzidzi i wszystko jest ok!Dodi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A Ja się jeszcze zdrzemnęłam aż szok!!
A Ja do pierwszej córki też używałam gbeczki takiej w kształcie miśka wyżłabianej bardzo dobrze sie sprawdziła tylko trzeba ją prać co dziennie i raz na kilka dni wyparzyć lub w garnku wygotować
NO i sliczny dzidziuś się pojawił taki poprawiający humorek hehe miło sie ogląda takie maleństwa
Camilla powiem Ci że już długo przenosiłaś dzidzkę więc czas już rodzić dobrze maszcelia, Camille87 lubią tę wiadomość
-
Dziękuję :-*
Dzisiaj czuje masakrycznie upał...bleee
A od rana mnie wkurzyli...byłam z mężem w pralni po odbiór dywanu-rodzice zmieniali i nam dali. Fakt był brudaśny...już tydzień minął. Przy oddaniu powiedzieliśmy że po psiaku i brudny. A babka dzisiaj do mnie że nie ma dywanu bo okropnie brudny i drugi raz go piorą!! Będzie na sobote...#@!# a ja już chciałam mieć dzisiaj ciekawe ile zapłacimy-powiedziała, że 90zł. Jak będzie chciała więcej to się wkurzę i zostawię ten dywan w #@!#
Tak mnie boli w pochwie.. .oj....jeszcze tak nie miałam. -
Kamilka pamietaj ze do srody jeszcze mozesz urodzic, rozwarcie moze sie zrobic w ciagu kilku godzin tak naprawde! ale tak jak mowisz -plusem.jest to ze ze szpitala wyjdsies z Kubuniem:*
ja zaraz sie zbieram ale sie stresuje dzis ta wizyta.Camille87, Dodi lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
Ehhh Kamilka, ja jeszcze liczę ze wrócisz do domu i po tym badaniu coś się ruszy
U nas leje - matko jak cudnie !!!!!!!!!!!! pootwierałam okna i cieszyłam się przeciągiem.
Zaraz wziełam sie za sprzątanie. Ale kur... po godzinie mam dosyć, chce mi się wyć !!
Młodą zagoniłam do sprzątania swojego pokoju. Przejrzenia zabawek. Bo już mam dosyć tych klamorów !!! kartki, karteczki, pierdoły wrrrrrrrrrrr jestem zła jak osa.
Tylko odkurzyłam i posprzątałam jej biurko w szufladach i kręgosłup tak mnie napierdziela ze zaraz sie porycze !!! tak sie nie da niech to się już kończy bo normalnie ..................................................................................
Camille87 lubi tę wiadomość