Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
jejj ale sie dzieje znow, ninkapa gratulacje
a Ty Celia teraz czekasz na porod naturalny? ale tez sie musisz stresowac skoro bylas nastawiona na cc bez większych bóli ;/ ech powodzenia! a jesli chodzi o Amelę to tydzień czekać po terminie i w koncu cesarka
, jakby czlowiek wiedzial co go czeka to by inaczej sie potoczylo,wczesniej duzo. ech. Niebieska trzymam kciuki za Ciebie! ja sie denerwuję i juz mam dosc czekania. moja ginka sie uniosla honorem i szlag ja trafil jak sie dowiedziala wczoraj ze bylam na ktg w innym szpitalu,tzn w tym w ktorym chche rodzic bo ona pracuje w takim co wygląda jak załad karny
celia lubi tę wiadomość
-
WITAMY NA ŚWIECIE
Pekinka82 - 13.08 EMIL/ 12.07 - SN
marderkowa - MILA/ 14.07 - CC
Paulia87 - 18.08 MARCELEK/ 25.07 - CC
Jus1985 - 18.08 CÓRKA/ 27.07 - SN
Madzikovy - 29.07 ZUZANKA/ 29.07 - CC
Seneka - 14.08 MACIUŚ/ 29.07 - SN
Kasieńka:) 01.08 LENKA/ 30.07 - SN
Kajoni 01.08 ADAŚ/ 31.07 - CC
ona20 24.08 OLIWIA/ 31.07 - CC
Positive - 14.08 ALICJA/ 1.08 - SN
Domi IRL - 1.08 VERONIKA/ 1.08 - CC
mala_mi - 06.08 KLARA/ 06.08 - CC
Ruda27 - 31.07 NATANIEL/ 06.08 - CC
Genowefa - 29.07 GRZEŚ/ 06.08 - SN
Macca - 12.08 EMILY/ 07.08 -SN
Camille87 - 29.07 KUBUŚ/ 08.08 - SN
Magda2013 - 3.08 MAJECZKA/ 08.08 - SN
Lanusia93 - 01.08 LILIANKA/ 09.08 - SN
Nezumi - 13.08 ALICJA/10.08 - SN
agapast - 13.08 MICHAŁEK/ 10.08 - SN
Amela - 03.08 NELKA/11.08 - CC
Ninkapa - 19.08 LUCAS/ 12.08 - SN
CZEKAMY NA :
Moni& - -4.08 SYN KACPEREK
Niebieska - -10.08 SYN KACPEREK
MMA - -10.08 SYN PAWEŁEK
Celia – -12.08 CÓRKA JUSTYSIA - CC
Kada24 - -12.08 SYN MATEUSZEK
Quendi - -18.08 SYN HUBERT
Mila - -18.08 SYN BARTUŚ - CC
Gosiaczek - -19.08 SYNEK - CC
Sproquette - -20.08 CÓRKA JULKA
le'nutka - -20.08 SYN JULIAN - CC
_Cleo_ -21.08 CÓRKA LILLY
Mika 28 - -22.08 CÓRKA JULCIA
Mika1987 - -23.08 CÓRKA MAJUSIA
Aggie - -24.08 CÓRKA MAYA
Sylka - -25.08. SYN OLAV
aicha - -29.08 CÓRKA MADZIA
Nadia - -30.08 CÓRKA ALICJA
Dodi- -30.08 CÓRKA AMELKA
22 porody na 12.08
9 chłopców
13 dziewczynek
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2014, 11:27
kada24, Aggie, Sylka, MMA, Camille87, aleksa.wawa, MILA, Magda2013, celia lubią tę wiadomość
-
kurcze chyba wczoraj nie pogratulowałam Nezumi
Wszystkiego dobrego
Ninkapa poszłaś jak burzaDla Ciebie również ogromne gratulacje
widać, że to już kolejne dzieciątko
Niebieska kurcze pewnie już jesteś tak blisko a jednak... kiepska sprawa że odesłali Cię do domu skoro krwawienie się pojawiło, ale miejmy nadzieję, że teraz już szybko pójdzie i mocno trzymam kciuki
Amelka w końcu i Ty się doczekałaś swojej kruszynkiGratuluję i dla Was też wszystkiego dobrego :* najważniejsze że już po....
Naprawdę dziewczyny idziecie w ekspresowym tempie, oby tak dalej
Mocno kibicujemy Moni& of kors jeszcze i czekamy na Kacperka uparciuszka
Pozwoliłam sobie umieścić tutaj tabelkę zaktualizowanąpewnie nie jest tak piękna jak ta Ameli, ale najwyżej się ją poprawi
Sylka, Camille87, mala_mi, celia, Magda2013 lubią tę wiadomość
-
Witam, moja noc byla kiepska, plecy mnie budzily
no przeciez lezalam a nie chodzilam
wczoraj pochwalilam ze lewa reka mi nie dokucza, to obudzila mnie dwa razy tak ze az wylam z bolu
juz mam dosc... dzis fizjo i wizyta u lekarza, niech mi powie ze jakies rozwarcie jest i niedlugo urodze...
Niebieska, wspolczuje, moze jedz pozniej jeszcze raz do szpitala?
Ninkapa, ogromne gratulacjeexpresowe tempo
Amela, moje gratulacje rowniez
Dodi, tabelka wyglada nadal cudnienajwazniejsze zebysmy mialy wglad kto jeszcze nie urodzil a kto juz
Dodi, Sylka, celia lubią tę wiadomość
-
Aggie jeszcze troszkę biedactwo i pewnie ból odejdzie jak ręką odjął :* przykre są te dolegliwości ciążowe, ale niestety takie i inne bóle są nam pisane
Ciekawa jestem co faceci zrobiliby w tej sytuacji, gdyby ich wiecznie coś bolało i strzykało?
Aggie, Camille87 lubią tę wiadomość
-
Amela, Ninkapa - GRATULUJĘ
zazdroszczę, że macie to już za sobą
pokażcie nam jak najszybciej swoje maleństwa
Niebieska napisz jak tam, bo teraz jak robisz taką przerwę to myślimy, że rodzisz
Ja też miałam kilka takich nocy, że się budziłam i no za cholerę usnąć się nie dało. Męczące jak nie wiem. Ale bóle mnie jeszcze żadne nie budziły na szczęście. Wczoraj za to cały dzień pobolewał mnie krzyż, jak tylko byłam w łazience to za każdym razem dokładnie oglądałam wkładkę z myślą, że pewnie znajdę na niej coś ciekawego, ale nie.Dziś póki co nic mi nie dolega, choć to pewnie kwestia czasu.
Z dnia na dzień pojawia się coraz więcej skurczy, ale mam wrażenie, że to wciąż mało jak czytam o Waszych.
Aggie, jutro zaczynamy 39!Która będzie pierwsza?
Dodi, Aggie, celia lubią tę wiadomość
-
Hahaha, Dodi, faceci to przy katarze rozpaczają jakby mieli umierać, nie wyobrażam sobie jakby mój miał wytrzymać tyle dolegliwości przez 9 miesięcy i do tego jeszcze taki brzuch dźwigać! Czasami jak mi marudzi wieczorem, że się wiercę (bo układam się ze 20 minut zanim znajdę w miarę znośną pozycję do spania) to mam ochotę mu coś uwiązać do brzucha, tak z 10kg chociaż, żeby zobaczył jak to jest.
-
Hej
Oczywiście Amleka, Ninkapa gartulacje
Ninkapa szybko poszłosuper, pozazdrościć
Niebieska ja twierdzę ze sie u ciebie po wczorajszej wizycie zaczeło więc ...
A jak by co to wiesz , tak jak piszała Aggie sprzątanko konkretne i poleci
JA jadę do fryzjera się obciąć przed porodem, bo w ciąży włosy mi tak rosną że obłęd
Dodi, Camille87, celia lubią tę wiadomość
-
Mila, ja też się zastanawiam czy jeszcze przed porodem nie ciachnąć trochę włosów, bo w sumie po porodzie przecież nie będzie czasu. A końcówki mam takie poniszczone już.
Ale cykam się bardzo, bo jeszcze u angielskiego fryzjera nie byłam i nie wiem...
MILA lubi tę wiadomość
-
MILA wrote:Zmiencie na liście magde2013 !!!przecież też już urodziła !!!
a agapast??? kurde bo ja się juz pogubiałam
no własnie nie umiem znaleźć ostatniej tabelki Ameli i pewnie stąd te błędyMILA lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry!
Sierpniówki, idziemy jak burza!!!!
AMELA, NINKAPA GRATULACJE!!!Cieszcie się maleństwami!
Ja kolejną noc spałam jak dziecko.. Aż w szoku jestem, mąż mówi, że maleństwo daje mi pospać a potem da mi popalićObudziła mnie standardowo czkawka hehe
Jedyna rzecz która mi dokucza to ten ból miesiączkowy, wystarczy że się ruszę i zaczyna boleć.. No ale musi boleć
No nic, czekamy dalej... W końcu musi coś ruszyćDodi, Camille87, MILA, mala_mi, celia lubią tę wiadomość
-
Dodi, faceci by tego nie przetrwali
moj jak nieraz przespi tylko 5h przed praca to "umiera" a ja mialam co tydzien przewalki ze po zmienie popoludniowej spalam niecale 4h i zaczynalam ranna i musialam funkcjonowac
Ewa ja dzis bede wiedziala co ze mna robiaczy dadza mi konkretny termin na wywolanie czy co
wole zeby sie naturalnie ruszylo, i juz wczoraj tez mialam nadzieje ze to to, bo krzyz bo skurcze.... nawet Darkowi powiedzialam zeby telefon mial caly czas przy doopie w pracy
i co? i nic
Dodi, celia, Sproquette lubią tę wiadomość
-
MMA każda z nas chciałaby urodzić przed terminem
No niby ruch pomaga, ale patrząc na nasze dziewczyny nie zawsze jest to regułą...
Na pewno ruch nie zaszkodzi
Ja chciałam iść na spacer ale pogoda w kratkę, co chwilę pada więc chyba odpuszczę...
Dodi nie wiemy kiedy dokładnie urodziła Magda2013 bo napisała smsa do Moni$ a informacja od niej zaginęła gdzieś w otchłani fb
Aggie o której masz wizytę? Żebym wiedziała kiedy kciuki mocno zaciskać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2014, 10:15
-
MMA niektóre z dziewczyn to tu kilometrów narobiło chodząc na spacery itp. a jak widać długo boroczki czekały
niby jak dziecię gotowe to samo zdecyduje kiedy wyjść, dlatego ja nic nie robię i czkeam grzecznie na córuchnę
Sylka no własnie też tylko tyle znalazłam na fb info od Moni, dlatego nie wiem co wpisaćSylka lubi tę wiadomość