Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
bylam na zakupach brzuch non stop twardniał hehe kupilam sobie jeszcze jedna pizamke do karmienia na guziki ze spodniami i z szlafrokiem za 97zl hehe a co nalezy mi sie hehe
Sproquette, celia lubią tę wiadomość
-
Sylka, ja mojej tak samo zleciłam kupno czopków I przyszło jakoś w zeszłym tygodniu w wielkiej paczce. Cały czas jej powtarzam, że jeszcze przyjdą dla Nas czasy, że to my im będziemy robić paczki, ale musimy trochę poczekać.
Kada, bardzo dobrze Pewnie, że się należy
Pospałam sobie jeszcze, wstałam teraz. Rozleniwiona jestem, nie wiem gdzie ten mój zapał do wszystkiego sprzed kilku dni. Idę pod prysznic, muszę się ogolić tu i tam. Trochę gimnastyki będzie, może mnie pobudzi. Albo Julkę do wyjścia - akurat byłabym ogolona na poród. HahaSylka lubi tę wiadomość
-
To ja dopiero po wizycie, wiec szyjka dosc dluga ale otwarta, na ile, nie wiem. Zrobila mi masaz szyjki, malo komfortowe ale nie tak ze y drzec sie, Monia miala racje a teraz najwazniejsza wiadomosc, mam sie w czwartek stawic na oddziale na wywolanie !!! najpozniej w piatek bede miec moje d,ieciatko. Babcia rano mi powiedziala ze urodze 15stego, w moje urodziny
Sproquette, Sylka, Dodi, MILA, celia, Magda2013 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
No i o mnie nie zapominajcie
Kamilka Ty mi nie odbieraj nadziei, dziś planuję dostawę prostaglandyn (czy jak to się pisze) Potem ruch, wiesiolek itp. Zobaczymy...
Aggie może moja jednak czeka na magiczny 15 sierpnia, a 12 po prostu jej się nie podobałAggie, Dodi lubią tę wiadomość
-
No to ja ogarnęłam temat kącika dla malucha. Poprzynosiłam najpotrzebniejsze rzeczy, żeby mieć pod ręką (kosmetyki i środki higieniczne), posegregowałam wszystko w szafie. Teraz czekam aż mąż wróci z pracy i założy moskitierę.
Teraz mogę rodzić!Aggie, Sproquette, celia, Magda2013, Dodi lubią tę wiadomość
-
Celia, wszystko mozliwe 15sty to ladna data kiedys nawet bylo wolne od pracy u mnie ciekawe czy babcia wykraka ona to taka rodzinna czarownica
jak powiedziec dosadnie ale tak zeby sie nie obrazila (bo na subtelne "nie" nie reaguje) ze nie chce siostry przy porodzie... ze wystarczy mi Darek i mama jesli sie zdecyduje... jedna zrozumiala, a druga (jej sie na prawde boje!) nie chce bo jest przemadrzala i bedzie mnie tylko wkurwiac jak ja znam...Sproquette, celia, Dodi lubią tę wiadomość
-
O cholera, Aggie, ciężki temat. Ja nigdy nie byłam dobra w takim "odmawianiu" nigdy nie umiem się przeciwstawić jednemu bratu. Z drugim całe życie mogę się normalnie dogadywać, ale ten najstarszy zawsze budzi we mnie jakiś lęk, albo nie wiem co... nie umiem za cholerę się mu postawić czy powiedzieć co tak naprawdę myślę jak mnie nie raz wkurzy.