Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Camilla Ty masz biegunke a ja mam zaparcia od piatku nie bylam na toalecie ehh..boje sie ze mi wszystkie szwy pekna. Jutro musze wypic wode przegotowana na czczo.
Co do wspolpracy z polozna to ja tez uwazam ze trzeba robic wszystko co ona mowi. Podczas skurczu kazala mi wypuszczac powietrze ustami bo mowila ze dziecko bedzie nie dotlenione. Zeby nie krzyczec. Ale to nie bylo takie proste. Maz mi mowil ze mam oddychac bo ja zapominalam i tylko bym krzyczala. A podczas skurczy partych nie mozna przec bo wtedy szyjka moze popekac. To druga sytuacja bardzo trudna do opanowania.Dodi, Camille87, celia lubią tę wiadomość
-
Oj jak pieknie was sie czyta tyle maluszkow na świecie pięknie. Chociaż porody trudne. Chyba zaczynam sie lekko bać jutro wizyta ciekawa jestem jak u mnie z szyjka itd. Ciekawa jestem jak to wszystko sie zacznie jak to bedzie.... Hm hm hm mam nadzieje ze dzielnie dam radę. A z maleńka bedzie wszystko ok. Bo to przecież najważniejsze. Ja mam problem co spakować mężowi do szpitala dla malej. Bo u nas tylko na wyjście ciuszki do szpitala co bralyscie dziewczyny? Ja mam straszne skurcze w lydkach w nocy i ogolnie w nogach musze zapytac lekarza co z tym zrobic pije magnez ale malo pomaga:-( MILA a ten post o porodzie to chyba nie do mnie co? Chyba ze cos przegapilam pozdrawiam i lekkich porodów życzę a pozostałym duzo zdrowka dla nich i dla malenstw :-*
celia, Dodi, MILA, Magda2013 lubią tę wiadomość
-
ja jestem
kurde boli mnie krzyż i brzucha te ostatnie dni i to czekanie do poniedziałku to jakaś masakra
ja.bym tak chciała żeby np wody niespodziewanie odeszły i żebym pojechała do szpitala i cyk dzidzia jest ehhhhhhhh pomarzyć co?Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2014, 20:08
celia, Dodi lubią tę wiadomość
-
Hej Kochane
Jutro jak rano zadzwonię i będą miejsca kładę się do szpitala-powód: wysokie ciśnienie
Z Małym wszystko dobrze, przepływy ok, łożysko też. Zobaczymy co i jak.
Termin porodu 28 sierpnia he he he no ciekawe...
Już nas coraz mniej. Zaraz planowe cc i zostanie nas garstkaWiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2014, 20:08
MILA, celia, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMila u Ciebie to juz tylko kilka dni!! ale fajnie!
Quendi powodzenia w szpitalu mam nadzieje ze lekarze pojda po rozum do glowy i zmienia ten termin, w przeciwnhm wypadku bedziesz tyle lezec??
A ja trche odpoczywam od tej biegunki trche mnie goni i bulgocze w jelitach ale jak ide do wc to nic
Quendi, MILA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Milcia chciałabym ale poczekam tyle ile będzie potrzebne.
Kamcia zdrówcia :-* może mnie tyle przetrzymaja, może wcześniej Hubert wyjdzie-nadzieja , jestem w czarnej dup...bo nie wiem.
Jak prosiłam o wyjaśnienie tego terminu to że oni biorą pod uwagę z usg ok.14 tyg. A jak tam wyszło 28 to tak ma być. Zatem traktują moją ciążę na 38 tydzień @#!@#@! #@!##@ tyle mam do powiedzeniacelia lubi tę wiadomość
-
Quendi współczuję z tym terminem. A Ty na madalińskiego rodzisz? Może jednak Hubcio sam postanowi wyjść
Kamilka Dodi nasza pięknie listę uaktualniła
Całe szczęście, że już lepiej się czujesz.
Jej tyle już zdjęć maluszków na fb... JA TEŻ CHCĘ !!!!
Mila Twoje spotkanie z maleństwem coraz bliżej ...
Mika jak tam u Ciebie? U mnie wciąż nic, czasem delikatne pobolewania miesiączkowe, ale skurcze wciąż takie same czyli brzuszek się napina kompletnie bezboleśnie ... buuuuuuQuendi, Dodi lubią tę wiadomość
-
Mila ja też bym tak chciała
Quendi wiem, że pobyt w szpitalu do najlepszych nie należy ale wtedy przynajmniej będziesz pod stałą obserwacją i a nóż Hubert postanowi wyskoczyć w odpowiednim dla Niego momencie
Celia Ty już jesteś bliziutko kochana
Kamilko może powoli przechodzi skoro już tylko w środku Tobą wyrabia a do wc już tak nie biegasz? oby było już lepiej a tabelka zaktualizowana dzisiaj ale dla przypomnienia wrzucę jeszcze raz za momentcelia, Quendi, Camille87, MILA lubią tę wiadomość
-
Kamila, dobrze ze juz Ci lepiej... obys szybciutko wrocila do zdrowia :*
Quendi, zycze zeby Hubcio sam szybciutko wyskoczyl
a ja jestem zla i przybita... denerwuje sie jutrzejszym, a jak juz pisalam Darek polazl menda do pracy jeszcze nigdy nie bylam tak zla na niego boje sie ze zaczne rodzic albo co... no i nie bede miala zadnego uzytku z niego jutro jak bedzie po nocce fuck ;( u mnie brzuszek sie dosc mocno napina, nawet bolesnia, nie bardzo ale czuc, od czasu do czasu bolesniejsze...celia, Quendi lubią tę wiadomość
-
WITAMY NA ŚWIECIE
Pekinka82 - 13.08 EMIL / 12.07 - SN
marderkowa - MILA / 14.07 - CC
Paulia87 - 18.08 MARCELEK / 25.07 - CC
Jus1985 - 18.08 CÓRKA / 27.07 - SN
Madzikovy - 29.07 ZUZANKA / 29.07 - CC
Seneka - 14.08 MACIUŚ / 29.07 - SN
Kasieńka:) - 01.08 LENKA / 30.07 - SN
Kajoni - 01.08 ADAŚ / 31.07 - CC
ona20 - 24.08 OLIWIA / 31.07 - CC
Positive - 14.08 ALICJA / 1.08 - SN
Domi IRL - 1.08 VERONIKA / 1.08 - CC
mala_mi - 06.08 KLARA / 06.08 - CC
Ruda27 - 31.07 NATANIEL / 06.08 - CC
Genowefa - 29.07 GRZEŚ / 06.08 - SN
Macca - 12.08 EMILY / 07.08 -SN
Camille87 - 29.07 KUBUŚ / 08.08 - SN
Magda2013 - 3.08 MAJECZKA / 08.08 - SN
Lanusia93 - 01.08 LILIANKA / 09.08 - SN
Nezumi - 13.08 ALICJA /10.08 - SN
agapast - 13.08 MICHAŁEK / 10.08 - SN
Amela - 03.08 NELKA /11.08 - CC
Ninkapa - 19.08 LUCAS / 12.08 - SN
Niebieska - 10.08 WOJTUŚ / 12.08 - SN
Kada24 - 12.08 MATEUSZEK / 13.08 - SN
CZEKAMY NA :
Moni& - - 4.08 SYN KACPEREK
MMA - - 10.08 SYN PAWEŁEK
Klaudia123 -- 13.08 SYN MIKOŁAJ
Celia – - 15.08 CÓRKA JUSTYSIA
Quendi - - 18.08 SYN HUBERT
Mila - - 18.08 SYN BARTUŚ - CC
Gosiaczek - - 19.08 SYNEK - CC
Sproquette - - 20.08 CÓRKA JULKA
le'nutka - - 20.08 SYN JULIAN - CC
_Cleo_ - 21.08 CÓRKA LILLY
Mika 28 - - 22.08 CÓRKA JULCIA
Mika1987 - - 23.08 CÓRKA MAJUSIA
Aggie - - 24.08 CÓRKA MAYA
Sylka - - 25.08. SYN OLAV
aicha - - 29.08 CÓRKA MADZIA
Nadia - - 30.08 CÓRKA ALICJA
Dodi- - 30.08 CÓRKA AMELKA
24 porody na 13.08
11 chłopców
13 dziewczynekCamille87 lubi tę wiadomość
-
Aggie, Darek pewnie stara się wykorzystać jeszcze każdą możliwość dorobienia. Nie denerwuj się, odpowiedzialny jest A jakbyś zaczęła rodzić to przecież nawet po nocce spionizuje się natychmiast
Dodi, dzięki kochana No i może w końcu Mamuśki dołączą i forum znów ożyje nie tylko narzekaniami czekającychAggie, Dodi, Magda2013 lubią tę wiadomość