Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
marderkowa wrote:Quendi, a wiesz co ja mysle? ze wyjdziesz szybciej niz myslisz i to z Hubertem! ze mna lezala na sali dziewczyna, której przez wysokie cisnienie zrobiono CC, wiec czuje ze u Ciebie tez bedzie taki final! powodzenia
Jak mnie przyjmą a czarno to widzę i już mnie krew zalewa!!!
-
Milcia ja mam w tym temacie terminu porodu gów... do rozmowy z nimi. Już wczoraj dyskutowałam i d.... z tego. Oni mają swoją teorię na wiele spraw...
Nie wiem co mam robić. Jestem tu sama.
Nie wiem czy mnie przyjmą z powodu braku miejsc. A tu co chwila ktoś przychodzi. Obłęd!!!
I to tak jest w każdym szpitalu w Wawie....brak miejsc. -
Dzieki dziewczyny no ja wlasnie czulam w nocy takie lekkie spinanie a potem bol jak na @, ale taki ciut mocniejszy... najpierw podepna mnie pod ktg potem sprawdza szyjke i podadza prostaglandyne... takze mam nadzuieje ze obejdzie sie bez oksytocyny
Quendi, nie denerwuj sie :* musza Cie przyjac skoro lekarz Cie skierowal...Sylka, MILA, Dodi lubią tę wiadomość
-
Tu wszystkie mają skierowania od lekarza i takie kwiatki...
Dziewczyna z cukrzycą też czeka i jeszcze gorsze przypadki. A moje nadciśnienie to pikuś....
Brak słów.
Naprawdę zazdroszczę Naszym Mamusiom że mają to za sobą.
W małych miastach jest lepiej...Paulia87 lubi tę wiadomość
-
Witam Mamuski;)
U mnie kolejny dzien oczekiwania na cud:-) posiedzialam na pilce..troche mniejszej niz w szpitalach..jest mi dzis cięeezko..we wt mam wizyte to okaze sie czy cos tam ruszylo..
Milego dnia Kotki:***Sylka, MILA, Dodi, celia, Magda2013 lubią tę wiadomość
-
celia wrote:Mamusie jak Wam idzie karmienie? Pojawiają się już kolki? Jeśli tak, jak sobie radzicie? Piszcie
U mnie tak jak pisałam wczesniej, bebilon 1 + moje mleko z nakładkami na brodawki. Mila nie chce jesc z piersi bezposrednio.
I powoli zaczynaja sie kolki, Milka prezy sie i czerwienieje na moment i bardzo wtedy marudzi...a wiecie wyczytalam, ze niemowlaki płacza bez łez! dopiero od 2 miesiaca ma łzy.MILA lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWspółczuję Quendi, ja przez nadciśnienie tez bede musiała sie zgłosić w terminie, mam nadzieję ze w Gdansku będzie inaczej...ale mieszkałam w Wawie 11 lat, korzystałam ze szpitala i wiem jak może to wyglądać...
Ja nie wiem, może powinnaś poudawać paranoiczkę, wpaść w panikę, zrobić scenę żeby było po sprawie?MILA, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMila a u Ciebie tez jeszcze nic?
Mnie brzuch się napina, w nocy brzuch pobolewa jak na okres, mała dziwnie się wypycha, ale cholera nic więcej )))
W poniedziałek teoretycznie wizyta, ktg i cała reszta, ale ciagle mam nadzieję ze może Alicja wyskoczy wcześniej
No i jak nie pojawi się w odpowiednim terminie to i tak musze do szpitala jechac.MILA, Dodi lubią tę wiadomość
-
Mila wyjezdzam za pol godzinki, takze jeszcze chwilke mam pewnie bede was podczytywac w miare mozliwosci
a w ogole to wyszlo ze ja mam torbe, mala ma torbe i Darka plecak spakowalam i zastanawiam sie gdzie wsadze poduszkeSylka, MILA, Magda2013, Dodi lubią tę wiadomość
-
Pod pachę Aggie Hehe jak na wakacje
Ja mam tylko jedną torbę i to nie pełną
Kurdę muszę przydusić męża żeby zniósł mi fotelik ze strychu żebym mogła jeszcze troszkę go przeprać ściereczką, bo coś dziwnie się czuję...
Już byłam 3 raz w wc (czyści mnie coraz bardziej) i mam silniejsze skurcze. Tzn nie są jakoś super bolesne, ale czuje je już nawet jak chodzę i coś robię... Może jednak coś się rozkręciAggie, MILA, Dodi, celia, Lanusia93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny