Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
witam sie
podczytuje ale czasu wciaz malo
mala_mi u nas zoltaczka odchodzi w niepamiec tzn. na buzi jeszcze nieco widac, ale pediatra powiedziala ze ladnie znika i nie bedziemy tego kontrolowac oby Klarce tez niedlugo zniknela
pozdrawiam Was wszystkie :*genoweffa, amela, mala_mi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymala_mi wrote:Dodi, Genoweffa, jak sprawa żółtaczki??? My ciągle walczymy.
mala_mi lubi tę wiadomość
-
hej kochane
ale mnie dawno nie bylo tu, ledwo mi starcza czasu zeby na fb wejsc i to i tak jedna reka pisze w telefonie ..
u nas wszystko dobrze, Nelka rosnie w oczach :)caly czas jej najlepiej u mamy na rekach jutro idziemy na usg bioderek a 29 na szczepienie.
My sie jeszcze nie przeprowadzlismy, pewnie w przyszłym tygodniu sie uda:)
Lista sierpniowek zamknieta ostatnio moj maz sie pytal czy juz wszystkie urodzily z forumRuda27, Dodi lubią tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
u nas mala miala w 3 tyg morfologie powtarzana i bilirubina byla caly czas niewielka
Genowefa a lekarz mowil czemu ona opada tak wolno ?
mala mi u mnie to samo mala tylko by na tekach siedziala..moj kręgosłup pomału wysiada a co do ulewania to moja tez ulewa, staram sie ja zawsze odbic wtedy duzo mnie a prawie wcale nie ulewa!
mala_mi, genoweffa lubią tę wiadomość
nick nieaktualny
-
no u nas stanęło chyba na te refundowane plus rotawirusy..chyba bo jeszcze tez sie caly czas wachamy. jakos sie boje tych skojarzonych... ;/
no u mnie mala tez jest terrorystka, non stop potrzebuje uwagi .. caly czas na rekach..
nick nieaktualnyamela wrote:u nas mala miala w 3 tyg morfologie powtarzana i bilirubina byla caly czas niewielka
Genowefa a lekarz mowil czemu ona opada tak wolno ?
My szczepienie mamy w czwartek, zdecydowałam się na refundowane. Za wiele się naczytałam złego na temat tych skojarzonych. W szpitalu dostał standardowe i nic mu nie było, więc po co zmieniać...
Jeśłi idzie o spanie to od jakiegoś tygodnia, mały prawie wcale nie śpi w dzień. Dziś na przykład przespał może ze 2 godz. Widać, że jest zmęczony, ale jednak coś mu nie daje spać. W nocy śpi super, nie mogę narzekać. Teraz go położyłam i odpaliłam suszarkę i teraz zasnął Może coś go denerwuje...amela lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMiriam jestem zadowlona z wozka
Cos mamu felerny bo krzywa gondola ale olalam to :p tzn maly ma prosto ale z zewnatrz cos zle zrobione jest
Synek spi w wozku prawie od razu jak zejdziemy ze schodow na dwor ale ze urodzilam koksika, to mysle ze w listopadzie trzeba bedzie juz zmienic na spacerowke bo malo miejsca zostalo
Aaa i adapter do parasolki tez mamy jakis felerny bo sie nie trzyma
Wspolczuje wam ze dzieciaczki takie absorbujace..
Moj od 3 dni ma taki rytm ze nie spi od rana czyli ok 6-7 do ok 14-15 a pozniej juz ladnie spi ok 3 h i pobudka na jedzneie i zas sen az di kapieli ok 19-19.30 potem je i do 20 spi juz pobudka jest znowu ok 23.30-1.30 z tym roznie i w nocy ok 2-3 nad ranem juz gorźej bo ok 5-6-7... Ale jest ok, w dzien jak nie spi to lezy, patrzy na karuzele, w jakies punkty, buja sie w bujaku troche.. Wiadomo tez czasami sie domaga o uwage, ale ogolnie jest grżeczniutki i kochany
Co do szczepien, to bierzemy 6w1 i zastanawiam sie nad pneumokomami, bo maly mial zapalenie pluc.. Musze o tym poczytac jeszcze -
nick nieaktualnyMoj tez malo spi w dzien jedynie na rekach bo jak go odloze do lozeczka to ocy otwiera i koniec spania wieczorem ok 19 juz ma dobry czas na sen noc przesypia ladnie budzi sie na karmiwnie i od razu spi, gorzej nad ranem jak kupa idzie qtedy jeat niespokojny i sie prezy..
My myslelismy nad refundowanymi szczepionkami ale pedoatra dzis nam poradzila 5w1 i maz nie jest przekonany ale ja rozwazam.. kolezanka szczepila 6w1 i jej synkowi nic nie dolegalo wiec moze te skojarzone nie sa takie zle.. my mielismy szczepic jutro ale okazalo sie ze synek ma zapalenie ucha wiec leczymygenoweffa lubi tę wiadomość