Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Diablo wrote:najgorsze to to że prawie nie śpi w dzien zero odpoczunku teraz zasnął na 30 min i juz sie budzi najgorsze że nie mam czasu zeby zrobic sobie cos jesc wartosciowego zeby pokarm miec dobry. tez sie boje skojarzonych ale pediatra nas namawiala i konsultowalam z inna i tak samo mowila zeby szczepic przyjdzie dzien to sie podejmie decyzje
Nelka tez w dzien spi malo:(, raz w ciagu dnia spi tak 2-3 h a reszte to po 40 min, 30, a nawet po 5, zalezy od dnia. ale ostatnio co zasnie to sie wybudza... ale spi juz do 7 a nie do 6
My zdecydowalismy ze chyba damy tylko te refundowane !
U nas dzis noc spokojna, nie spimy juz od 7, mala lezy w lezaczkugenoweffa, Ruda27, Diablo, Dodi lubią tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
nick nieaktualnyRuda gondola krzywa ? Tzn przechybona do przodu tu gdzie rączka niżej nóżki a tam gdzie glowka wyżej ? Jezeli to tak to jest normalne co do spacerówki my juz jeździmy w spacerowce od dłuższego czasu u nas nie było mowy o gondoli wrzaski nie z tej ziemi myślałam juz o sprzedaży wózka ale powoli powoli przekonała sie do spacerowki
Diablo to jak u mnie miało być ok 3500 - 3600 wyskoczyła 3900 i 52cm czyli krótka i grubas do tego lozysko miałam tak przyklejone do macicy ze nie mogłam go urodzic bo wychodziło z cała macica musieli mnie zoperować straciłam sporo krwi dostałam dwie jednostki jak urodziłam. O 11,55 to z bloku operacyjnego wywiesili mnie o 16 nie mogłam wstać tak kręciło mi sie w głowie a dziecko tam tyle godzin leżało samo głodne u wrzeszczące czarkowi nie pozwalali jej wziasx na ręce dopóki ja z opereci nie wrócę -
Miriam u mnie tez porod ciezki przeszlam caly porod sn a zakonczylo sie cc, 2 w 1 ;( malutkiej nie chciala glowka wyjsc, lekarz urzyl wakum i nic, chcial juz kleszcze brac ale polozna uratowala sytucje i za jej namowa zrobil cc, oj nie wspominam dobrze mojego porodu..
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny!
Zaglądam dopiero teraz bo wprawdzie nie mam zbytnio czasu.
Mciuś bardzo grzeczny własnie jestesmy już po chrzcie, ale za to nie po szczepieniu jeszcze ropka nie wypłyneła z ramienia i musimy czekać.
Wszyscy pouciekali na fb a tak szczerze to nawet nie wiem jak sie dostac na ten wątek, bo to chyba dla wybranych.
U mnie dzis strasznie brzydko ponuro i morko.amela, genoweffa, Dodi, MILA lubią tę wiadomość
-
hej Seneka Ja tez nie mam zbyt wiele czasu, tylko jak mala spi a w dzien to roznie z tym, teraz akurat spi juz 1,5 h
a jakimi szczepilas ? skojarzonymi czy tymi na nfz? bo my jutro mamy pierwsze szczepienie i caly czas sie wachamy...
Nie to nie dla wybranych, musisz odezwac sie do Aggie ona jest adminem grupy na fb, i wtedy wysle Ci zaproszenie i bedziesz w grupie
No właśnie, nasz wątek dogorywa A na fb nie mam konta, więc straciłam kontakt z dziewczynami. Nie chce mi się bawić w zakładanie lewego konta i poznawanie jak działa fb, bo nie mam na to czasu. Zaglądam tutaj, ale coraz mniej komentarzy się pojawia, niestety..
Camila, co do szczepionek to jestem już zdecydowana na 5 w 1. Idziemy 1 października - żal mi małej, że będzie kłuta, ale co zrobić.. Lepsza chwila płaczu niż zachorowanie na jakieś paskudztwo.
amela, genoweffa, Dodi, MILA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Miriam, a wiesz, że Was podczytuję często? I nawet mam kilka pytań do Was, jako doświadczonych mam, np. o intensywne ulewanie.
Nie pamiętasz czy któraś z kwietniówek borykała się z przedłużającą się żółtaczką u malucha, wywołaną karmieniem piersią?
AMELA, dzięki za te słowa o pozostaniu tu :*
amela, genoweffa, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Amela, odbijam, ale to niewiele pomaga. Zwraca zaraz po jedzeniu, ale też tuz przed kolejnym karmieniem. Niektóre dzieci tak mają - tak mi mówi lekarka i położna, ale dla mnie to zbyt intensywne, więc się martwię. Stale jest mokre ubranko pod szyją, bo śliniak nie wszystko wchłonie. Tyle, że mała dobrze przybiera, dlatego jej ulewanie doktorce nie wydaje się niepokojące.
genoweffa, amela, MILA, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny