Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny :)mialam awarie z netem ale już jestem.
Ja mam nawilżacz i używam go prawie codzinnie mamy dosc małą sypialnię i nawilżacz super się sprawadxa, włączam 15min przed snem. nie dość że człowiek nie ma suchoty w gardle to i czuję się wypoczęty a i mały nie ma takiego suchego noska więc polecam w ciągu dnia go nie użwam raczej wietrze całe mieszkanie.genoweffa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewuszki. Mam pytanie czy jest ktoś u Was ze SZczecina? Chodzi mi o to czy mogłby m ktoś coś napisać o porodówkach w Szczecinie. jaką wybrać ? czy był to poród sn czy cc...kiedy warto się wybrać do szpitala- odwieedzić- czy wczesniej trzeba się umówić ? bede wdzięczna za wszelką informację.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2014, 12:55
-
Amela mój Mały już nieźle gaworzy, garnie się do siadania jak go trzymam na ręku i bardzosmakuje mu rączką :)jest grzeczny nie mam z nim problemu. Oczka mu już mniej ropieją codziennie mu masuje.
Rok temu o tej porze zaszłam w ciąże fajnie powspominać . Szczepienie mam za tydzień mam nadzieje że mały lepiej to zniesie.
A co u Ciebie ? jak córeczka?
Widze że oprócz nas już mało kto tu zagląda szkoda...Dodi lubi tę wiadomość
-
Seneka u nas wszystko dobrze☺ mala srednio grzeczna. W nocy czesto wstaje na karmienie. W dzien usypia tylko na rekach... plecy mnue okropnie bola...zanowilam dzis chuste, mam nadzieje ze bedzie w niej chciala siedziec.
Nela jeszcze nie siada jakos specjalnie. Ale podnosi gliwke i tlow jak jest na rekach
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
ćwiczę chodakowską i mam więcej energii polecam.Mój mały jak nie w wózku to w łóżeczku śpi nawet w ciągu dnia przyzwyczajam go.
W nocy budzi się dwa razy, jak go po 22 nakarmie przez sen to budzi mi się około 4 a potem o 6 no i około 8 da mi jeszcze pospać .W nocy najada się z jednej piersi ale w ciągu dnia z 2 i martwie się że będzie mu mało już niedługo, piję herbatki laktacyjne itd.
Od paru dni podaje mu marchewkę jje aż mu się uszy trzęsą, także pierwsza łyżeczka już za nami.
A jak u Ciebie? Masz mleko czy z butelki ? -
Ja tez karmie piersia Nela w dzien jak i w nocy poki co najada sie z jednej piersi.
wow ja jeszcze nie dawalam nic malej, ale chyba po 4 miesiacu juz mozna cos podawac ?
ehh sa juz sierpniowki 2015 ale to zlecialo...
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
Hej dziewczyny!
Ah dawno nie zagladalam- same wiecie jak to jest z maluszkiem:)
Nawet nie bede probowac nadgonic bo raczej nie dam rady:)
U nas super. Mala Veronica juz przesypia noce od czasu do czasu, jesli nie budzi sie raz - je i wraca spac wiec nie jest zle.
Karmimy butla, miesiac karmilam piersia.
Slini sie strasznie, uwielbia gryzaki i 1 grudnia konczy 4 miesiace wiec wypatrujemy juz podawania papek itp.
Glowke trzyma bardzo dobrze same, na kolanku lubi posiedziec podtrzymywana, gaworzy, smieje sie, rosnie jak na drozdzach:)amela, Dodi lubią tę wiadomość
-
to super domi jak dziecko skończy 3m to już robi bardzo duże postępy z dnia na dzień, na to wygląda że zęby się wyrzynają mój też się ślini ale gryzaka nie gryzie.
DZiś byliśmy na szczepieniu jest o wiele lepiej jak za pierwszym razem, i zaleciła mi żebym już dokarmiała małego bo mało przybiera.Dodi lubi tę wiadomość