Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja Was dziewczyn y dzis troszke zaniedbalam Paula kochana tak bardzo sie ciesze ze z maluszkiem w najlepszym porzadku co do mezowi partnerow ja bede miec 28 moj mezus 33. Lata czasami tez mam wrazenie ze jest z innej planety ale przewaznie mamy dobre dni dzielimy sie obowiazkami itp cieszy sie z dzidziusia bo kazda ciaza planowana ale wiadomo do konca nie zrozumie kobiety w ciazy jej fochow dasow wahan nastroju itp itd
-
nick nieaktualnyAle laski naskrobalyscie
ale nadrobilam! Ja dopiero w lozku bo bylismy u znajomych na posiadowie, Paula ty sie skusilas na pizze a za mna chodzil hamburger caly dzien gdzie nigdy ich nie jadlam
ale ze u mnie w miescie strach hamburgera kupowac to zamowilam lasagne z da grasso mmmm
Paul bardzo sie ciesze ze Malenstwo sie rozwija rosnie i ma sie dobrzejest tak jak pisalam zadne slowa nas nie uspokoja jak wizyta u gina i usg
obys byla juz spokojniejsza !!
Madzikovy u Ciebie tez bedzie wszystko ok zobaczysz! Ani sie obejrzysz a juz bedzie pon i spotkasz sie z Malenstwem! Spokoj nas moze uratowac Kada ma racje
Co do Pordowki - widze ze nie jestem sama z tym plakaniem .. ja placze na oazdym porodzie a tu jak ojciec plakal to i ja sie rozkleilam a potem jak zmarlo dzieciatko to lzy jak grochychyba instynkt nam sie wlacza
Ja we wtorek zaczynam 4 miesiac jejku jak to zlecialo !!Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 stycznia 2014, 02:13
-
A mnie boli ten brzuch nadal dzwonil już lekarz jak do 17 mi nie prZejdzie niestety szpital mnie czeka
...
Ale trudno jak mus to mus....
leżę odpoczywam wstałam już o 7 dziś bezsenna noc była nie mogłam spać....[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kochane dziewczynki mam prośbę!!! Proszę zaglosujcie na Moja siostrę jako dziewczyna z sąsiedztwa na stronie www.expressilustrowany.pl/plebiscyt/karta/ 160,roksana-majewska,6864,id,t,kaide.html Bardzo prosze o pomoc niech dziewczyna wygra aby mogła spełnić swoje marzenia!!
Pomożecie mi??[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Dzień dobry
Madzikovy, uspokój się, to najlepsze co możesz zrobić dla dziecka. Niedługo masz wizytę i uspokoisz się całkowicie :* Kochana, łączę się z Tobą w bólu dotyczącym męża, we wszystkim co napisałaśDokładnie ta sama historia... Nie wiem czy lekarstwem tutaj nie będzie czas, może za kilka miesięcy się ockną... Skrycie o tym marzę.
Paulia87, i bardzo dobrze, że pojechałaś, uspokoiłaś się i zobaczyłaś dzieciątkoOby minęły Ci te bóle, nie życzę Ci obserwacji w szpitalu. Bardzo chętnie bym zagłosowała, ale nie działa mi ten link- strony nie znaleziono. I jak się czujesz?
Aniołek (*) 12.03.2013
Lilianna ur. 09.08.20143700 g, 56 cm
Pola ur. 24.04.20163650 g, 55 cm
-
Cleo, miałaś rację, nie ma sensu się z nimi licytować, już mnie przebili, niby o 1 zł, ale jak tak dalej pójdzie to z tej pięknej ceny zrobi się 70 zł, a za tyle to ja nie chcę. Wolałabym dołożyć i kupić nowy. Ale zostały 3 dni...
_Cleo_ lubi tę wiadomość
Aniołek (*) 12.03.2013
Lilianna ur. 09.08.20143700 g, 56 cm
Pola ur. 24.04.20163650 g, 55 cm
-
Paulia87 wrote:A mnie boli ten brzuch nadal dzwonil już lekarz jak do 17 mi nie prZejdzie niestety szpital mnie czeka
...
Ale trudno jak mus to mus....
leżę odpoczywam wstałam już o 7 dziś bezsenna noc była nie mogłam spać....
Będzie dobrze... Skoro lekarz powiedział, że Twoje maleństwo jest silne to podejrzewam, że nic mu nie grozi. Nie daj się złym myślom... Myśl pozytywnieTrzymam kciuki
-
Madzikovy... Daj swojemu facetowi jeszcze troszkę czasu... Chyba każda z nas miała też lekkie chwile zwątpienia typu - JAK JA SOBIE DAM Z TYM WSZYSTKIM RADĘ??? Facet to facet- trudny gatunek
Oni są jak dzieci-więc bierzmy na nich poprawkę. Myśl teraz o sobie i swoim dzidziusiu w brzuszku. Zobaczysz, że jakiś mały czas bardziej odczujesz jego wsparcie. Może gdzieś tam w sobie-on się wystraszył odpowiedzialności?Daj mu czas... a potem zobaczysz....co dalej.
celia lubi tę wiadomość
-
Dziekuje,ja sie czuje dobrze jak narazie. Piersi mnie bola,mam pelno widocznych zylek na nich,mdlosci juz jakby ustepuja powoli.. Brzuszek rosnie a przytylam juz 1,5kg. Teraz waze 58,5 kg przy wzroscie 167cm czyli chyba nie tak zle
W srode ide na usg,bede wiedziec wiecej. Ost.na usg bylam 23 grudnia takze minie miesiac.
I szykuje sie do pracy na 14. Teraz mialam 2 dni wolnego to sobie odpoczelam troche. Jutro wolne i jedziemy do aquaparku,to sobie poplywam.
Ty tez odpoczywaj.Odpoczynku nigdy za wiele -
nick nieaktualnyPaulia zaglosowalam
fajna ta Twoja siostra
Paulia moze Cie boli bo sie rozciaga? Jak to nie jest mocny bol, to moze to normalne skoro wczoraj wszystko bylo ok? Mnie tez czesto boli, czasami kluje itd..
Co do facetow, to oni musza cos dokladnie zobaczyc, poczuc zeby zrozumiec., do niektorych nie dociera ze tam rosnie dzidzia, najbardziej do faceta dociera jak sie rodzi dzidzia albo, jak brzuch jest dobrzy i czuje ruchy.. Kobiety czuja od razu instynkt macierzynski, to w koncu my nosimy malenstwo w sobie, my jestesmy z nim zwiazane od poczatku.. Faceci potrzebuja czasupekinka82, Lanusia93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny mialam dziwna sytuacje- pojechalam do apteki i chcialam wykupic recepte na luteine (od gina prywatnego) pan z apteki powiedzial mi ze na recepcie nie ma mojego nr pesel przez co recepta jeat pelnoplatna
powiedzial zebym poszla do gina i poprosila o dopisanie tego nr wtedy za luteine zaplace 4 zl zammiast 54!! Czy to ja prawde chodzi tylko o numer pesel??