Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
CAMILLE dziękuję z całego serca ja i Moja siostra!!!
Camille tak podobno jest ze Lubenia kosztuje ok 8 zł jak jest pesel i z boku napisane ile procent płacisz... Ja też chodzę prywatnie więc płace 100 %!!!Camille87 lubi tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Paulia87, zagłosowałam
Camille87, za opakowanie luteiny (50 mg, 30 tabletek) płacę 3,20 zł, bo mam refundację z NFZ. Ale bez zniżki płaciłam prawie 30 zł.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 stycznia 2014, 18:45
Camille87 lubi tę wiadomość
Aniołek (*) 12.03.2013
Lilianna ur. 09.08.20143700 g, 56 cm
Pola ur. 24.04.20163650 g, 55 cm
-
A ja jestem wsciekla i przybita, mialam ostra klotnie z mama, bo zwrocilam uwage zeby przy mnie nie palila bo sie zle czuje, i mi smierdzi
to oczywiscie wyszlo na to ze nie powinnam jej zwracac uwagi w jej wlasnym domu, ze wymagam zeby wszyscy dokola mnie chodzili, itd. Zagladam do niej raz na tydz, raz na dwa tyg. czy ja tak duzo wymagam? PAmietam jak siostre opieprzala, zeby nie palila w ciazy, palac przy niej! kurcze staram sie jak moge, a mama mowi ze powinnam isc do lekarza bo z hormonami sobie nie radze (moj gada ze wszsystko ok) i rozwale rodzine, i ze od poczatku jak moja siostra zaszla bylam niby zazdrosna o nia, no ku*wa mac!! wspieralam dziewczyne jak moglam, zal mi bylo bo ja sie rok staralam i nic... ale no ku*wa mac, kocham Zuzie i moja siostre, i nie jestem zazdrosna! Kuzwa, wyc mi sie chce, czuje ze tylko moj mnie rozumie i moja babcia, ale do niej isc nie moge bo nadal w pl, tylko telefon mi pozostal:( ona rozumie, i pochwala ze nie pale (mimo \ze sama pali), jak dzwonie do niej to pierwsze pol godziny rozmowy jest o mnie bo tak wypytuje, a mama? ostatnio zadzwonila i zapytala jak sie czuje po czym przez prawie godzine o swoich pierdolach mowila! I smiala mi zwrocic uwage ze nic tylko o "fasolce" bym gadala, a to nie prawda! ;( juz nie bede was zameczac moimi problemami, musialam sie po prostu wygadac.
MILA lubi tę wiadomość
-
Aggie kochana współczuję ci
nie obraź się ale wkur......ją mnie takie baby
musiałabyś po prostu się z nią pokłócić bo się nie daale jest to przykre bo w takim okresie jak ciąża liczy się na najbliższych tym bardziej
ehhhhhh przytulam kochana !! i jak masz potrzebe gadać to gadaj - po to tu jesteśmy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 stycznia 2014, 19:27
Aggie lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny napiszę krótko zaczęłam krwawic jestem w szpitalu dzidzia żyje miałam USG robione 25 mm tętno 168....
Nie wiadomo skąd krwawie czekam na badanie ginekologiczne i kładą mnie do szpitala!!!
trzymajcie za Nas kciuki dziewczyny tak się boję i martwię!!!!!!![link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
nick nieaktualny
-
Paulia Kochana..... Dobrze ze z maleństwem wszystko okey, trzymamy mocno kciuki, dawaj znać jak będziesz mogła po badaniu, jesteśmy z Tobą!!!!
Aggie dobrze zrobiłas. Ja wiem na swoim przykładzie (choć to przykre i gorzka jest ta prawda) ze rodzice kochają inaczej każde dziecko. Wiem ze nie wszyscy i ze to sie zdarza. Dobrze ze masz wsparcie w swoim mężu.
Mi tez sie wszystko jebie, chyba sie wyprowadze od mojego... Nie możemy sie dogadać.... Wszystko na mojej głowie a jemu tylko zabawa... Stary debil... Tez wysiadam emocjonalnie.... -
Jestem po badaniu gonekologicNym leci krew z jamy macicy nic więcej w tym jebanyn szpitalu mi nie powiedzieli tylko tyle ze leku hormonalne i leżenie do chuja nic się dowiedziec!!!!
Jestem zła płacze tzn wyje nie płacze czym ja sobie zasłużyłam...[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Paula kochanie chcialabym moc cie teraz przytulic i powiedziec ze wszystko musi sie ulozyc a co to znaczy ze z jamy macicy jak bardzo jest to niebezpieczne? My niedawno wrocilismy z urodzin znajomej synka maluszek juz zasnal a starszak z mezem na dole wariuje wiecie co jaks w tej ciazy mam glupie jazdy zakadym razem jak jestem w toalecie sprawdzam papier icz nie ma jaks brudzen bo mam duzo sluzu i nie pamietam jak bylo w poprzednich ciazach na pewno jest ok ale tak glupio sie nakrecam
Paulia87 lubi tę wiadomość