X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Sierpniowe Mamusie ;)
Odpowiedz

Sierpniowe Mamusie ;)

Oceń ten wątek:
  • le'nutka Ekspertka

Wysłany: 18 stycznia 2014, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Camille87 wrote:
    To ja nie rozumiem o co temu facetowi chodzilo z tym peselem.. na mojej recepcie w miejscu odplatnosci nie ma nic woec chyba tez w domysle 100%.. dzwonilam do mojego gina ale nie odbiera dzis ma dyzur w szpitalu ehh

Jeżeli lekarz nie ma podpisanej umowy z NFZ to nie może wypisywać leków na zniżkę-dlatego wtedy płacimy 100%.
    A jeśli w miejscu odpłatności nie ma nic wpisane a recepta ma wszystkie wymogi spełnione do refundacji to będzie zrealizowana ze zniżką.

Pozdrawiam sierpniowe Mamusie i życzę samych pozytywnych wieści :)

Camille87 lubi tę wiadomość

relg2n0a1g998ci6.png
  • Jus1985 Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2014, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula trzymaj się i nie poddawaj, mimo naszych wcześniejszych dyskusji nie życzę Wam źle i trzymam za Was kciuki

3jgx3e3k7wsnebz7.png
  • Madzikovy Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2014, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ninkapa ja mam narzeczonego... Jeżeli chodzi o ścisłośc. Ale to raczej nic nie zmienia.

Kochana Złośnica...:*
    n59ydf9htvnd6yuy.png
  • ninkapa Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2014, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzikovy a dzidzius planowany? Bo jesli tak to jego zachowanie jest karygodne

relgh371blt2rdpa.png

relgsg18glt7yrrj.png

1usa9vvjzcjrn0lc.png[
  • Madzikovy Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2014, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak rozmawialiśmy to chciał, na początku samiutkim bardzo sie cieszył, a teraz kurwa jest jak jest....

n59ydf9htvnd6yuy.png
  • ninkapa Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2014, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiesz moze troszke przeroslo go to wszystko pomyslal ze musi wyszalec sie przed narodzinami ale nawetjesli tak to i tak zle postepuje

relgh371blt2rdpa.png

relgsg18glt7yrrj.png

1usa9vvjzcjrn0lc.png[
  • Paulia87 Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2014, 21:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szyjka jest zamknięta jest tylko z niej wyciek!!!! Może łożysko się lekko odkleilo albo @ !!! Jutro będzie mój lekarz pogada że mną nam się nie martwić bo zagrazam maleństwu będzie dobrze in zrobi WSZYSTKO bym ta ciąże doniosila bo ONA ŻYJE!!!!
    Dziękuję dziewczyny za wszystko Jus już zapomniałam o naszej sprzeczce!!!
    Boże dopomóż Nam!!

Aggie, MILA, Camille87 lubią tę wiadomość

[link=https://www.suwaczki.com/]relg2n0a30cpa83g.png[/link]
  • Gosiaczek Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2014, 22:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzymajcie się tam Paulia- będzie dobrze, musi być!! może to faktycznie ala "miesiączka" niektóre kobiety tak mają...

Franuś 19.08.2014 👦🏻
    Edytka 29.08.2017👧🏼
    Przemuś 27.10.2021 👶
    Ewunia 21.01.2025 :*
    Aniołki: 15/16.10.2013💔, 14.09.2016 💔👼
  • Madzikovy Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2014, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulia, najważniejsze ze Maluch żyje. I ma sie dobrze. Nie denerwuj sie, jutro będziesz pod opieka swojego lekarza. Poza tym masz teraz calodobowa opiekę.

Ninkapa ale ja już to w d... mam. Teraz jest złe a pózniej bedzie jeszcze gorzej. Pier.... go i wychrzaniam. Najgorsze to przenoszenie rzeczy. Nie chce już sie denerwować bo szkoda mi Maluszka. Poczekam tylko do poniedziałku na wizytę u lekarza i niech sie wali!!!!! I albo sie kur....obudzi albo nie. Damy sobie radę sami.

n59ydf9htvnd6yuy.png
  • pekinka82 Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2014, 22:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzikovy....Bo faceci są jak dzieci...On zrozumie, ale by tylko nie było zbyt późno. Bo straci wszystko-czyli Was.

Madzikovy lubi tę wiadomość

• Aggie Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2014, 22:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulia, modle sie zeby u Was bylo wszystko w porzadku! Trzymaj sie tam i staraj sie nie plakac i nie denerwowac :*

Madzikovy, no przykre jest to ze mimo ze mojemu jest ciezko ograniczac palenie, a musi bardzo duzo bo nawet przytulanka nie chce bo mi smierdzi, ale sie stara, i wspiera, a mama mnie dzis strasznie zawiodla... ja wiem ze ona czasami w zlosci rozne rzeczy mowi, ale niczym sobie nie zawinialam (dzis powiedziala ze to hormony od ciazy, a gdybym nie byla w ciazy to by powiedziala ze okres mi sie zbliza i mam ostry pms i tez powinnam z tym do lekarza isc). Ile Twoj ma lat? Moze nie zdaje sobie do konca sprawy z tego co sie z Toba dzieje, jak mozesz sie czuc. Moj czasem mimo ze bardzo jest wyrozumialy czasem traci cierpliwosc i zapomina co przechodze, a ma prawie 37 lat, takze stary i dojrzaly kon:P Mam nadzieje ze jeszcze sie dogadacie jakos... moze porozmawiaj z jego mama jak masz z nia dobry kontakt?

Madzikovy lubi tę wiadomość

7a4akrhm7fw1jhk0.png
  • Madzikovy Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2014, 22:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gadalam z jego mama, mówi ze ona nic nie zmieni, badała z nim ale wiesz, jak sam nie bedzie chciał to dupa. Mówi tylko ze zdrowie dziecka jest najważniejsze i jak mam sie tak denerwować to sie trzeba zapakowac i już i albo przeżyje szok i sie bedzie starał albo....

n59ydf9htvnd6yuy.png
  • Macca Ekspertka

Wysłany: 18 stycznia 2014, 22:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulia, trzymaj się i niech wiara w to, że będzie dobrze, Cię nie opuszcza!

3jgxe6hhu1fhfd0i.png
    1o4uky9zj69e3xdg.png
  • celia Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2014, 22:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulia mocno ściskam kciuki za Was. Będzie dobrze, na pewno.

Madzikovy czasem tylko terapia wstrząsowa pomaga. Szkoda tylko, że w takim czasie, kiedy tylko spokój Ci potrzebny.

pekinka82, Madzikovy lubią tę wiadomość

p19ucsqvqom8u4oa.png
    wnid9vvjzm38tk1g.png
  • Madzikovy Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2014, 22:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie Celia... Czekam tylko do poniedziałku.... A potem niech szuka wiatru w polu!!!!

n59ydf9htvnd6yuy.png
  • pekinka82 Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2014, 22:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Celia ma rację...Czasami potrzebna jest terapia wstrząsowa. Tylko szkoda, ze w tak trudnym czasie dla Ciebie. Ale faceci tacy już są... Myślą o sobie. I wszystko to nasza wina. I my niby (ich zdaniem )same nie wiemy czego chcemy, no i wiecznie tylko czegoś wymagamy....

celia, Madzikovy lubią tę wiadomość

• Madzikovy Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2014, 23:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Macie racje. I moj bedzie miał terapie megawstrząsową. Nie liczy sie z nami? My tez sie nie będziemy z nim liczyć. Skończyło sie babci sranie. Nie pasuje to won.... Nie mam ochoty sie wkur.... Mam nadzieje tylko ze u Malucha wszystko okey, okaże sie w poniedziałek i tylko ono daje mi siły....

n59ydf9htvnd6yuy.png
  • pekinka82 Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2014, 23:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzikovy...A masz dokąd iść??? Będziesz miała w kimś wsparcie w trudnych chwilach???

• MILA Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2014, 23:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulinko ale zostałaś w szpitalu czy jak ?? :-( oby Bóg miał was w opiece !!

Madzikovy wali mu na łeb za przeproszeniem. Ja nie rozumiem taikich ludzi.Najpierw chce i jest wszystko super, a jak już jest to co?? chciałaś babo to masz ????

A masz gdzie pójść ? do rodziców czy jak?? kur... taka chora sytuacja... :-P

f2wlwn15lxmguqd1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 stycznia 2014, 23:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MILA wrote:
    Camille i Ruda czy wy już miałyście prenatalne?

Jeszcze nie za tydzien ide do gina :)

‹‹ 198 199 200 201 202 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża pozamaciczna - czym jest i jakie są objawy ciąży pozamacicznej?

Ciąża pozamaciczna (ektopowa) zdarza się raz na 90-100 przypadków ciąży. Jest to ciąża, która zamiast w macicy rozwija się poza nią. Objawy ciąży pozamacicznej nie są jednoznaczne. Trudno ją czasem rozpoznać, bo na początku objawy są podobne do ciąży o prawidłowym przebiegu. Na późniejszym etapie pojawia się ból podbrzusza, krwawienie oraz brak prawidłowego przyrostu hormonu hCG. 

CZYTAJ WIĘCEJ