Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Camille87 wrote:To ja nie rozumiem o co temu facetowi chodzilo z tym peselem.. na mojej recepcie w miejscu odplatnosci nie ma nic woec chyba tez w domysle 100%.. dzwonilam do mojego gina ale nie odbiera dzis ma dyzur w szpitalu ehh
Jeżeli lekarz nie ma podpisanej umowy z NFZ to nie może wypisywać leków na zniżkę-dlatego wtedy płacimy 100%.
A jeśli w miejscu odpłatności nie ma nic wpisane a recepta ma wszystkie wymogi spełnione do refundacji to będzie zrealizowana ze zniżką.
Pozdrawiam sierpniowe Mamusie i życzę samych pozytywnych wieściCamille87 lubi tę wiadomość
-
Szyjka jest zamknięta jest tylko z niej wyciek!!!! Może łożysko się lekko odkleilo albo @ !!! Jutro będzie mój lekarz pogada że mną nam się nie martwić bo zagrazam maleństwu będzie dobrze in zrobi WSZYSTKO bym ta ciąże doniosila bo ONA ŻYJE!!!!
Dziękuję dziewczyny za wszystko Jus już zapomniałam o naszej sprzeczce!!!
Boże dopomóż Nam!!Aggie, MILA, Camille87 lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Paulia, najważniejsze ze Maluch żyje. I ma sie dobrze. Nie denerwuj sie, jutro będziesz pod opieka swojego lekarza. Poza tym masz teraz calodobowa opiekę.
Ninkapa ale ja już to w d... mam. Teraz jest złe a pózniej bedzie jeszcze gorzej. Pier.... go i wychrzaniam. Najgorsze to przenoszenie rzeczy. Nie chce już sie denerwować bo szkoda mi Maluszka. Poczekam tylko do poniedziałku na wizytę u lekarza i niech sie wali!!!!! I albo sie kur....obudzi albo nie. Damy sobie radę sami. -
Paulia, modle sie zeby u Was bylo wszystko w porzadku! Trzymaj sie tam i staraj sie nie plakac i nie denerwowac :*
Madzikovy, no przykre jest to ze mimo ze mojemu jest ciezko ograniczac palenie, a musi bardzo duzo bo nawet przytulanka nie chce bo mi smierdzi, ale sie stara, i wspiera, a mama mnie dzis strasznie zawiodla... ja wiem ze ona czasami w zlosci rozne rzeczy mowi, ale niczym sobie nie zawinialam (dzis powiedziala ze to hormony od ciazy, a gdybym nie byla w ciazy to by powiedziala ze okres mi sie zbliza i mam ostry pms i tez powinnam z tym do lekarza isc). Ile Twoj ma lat? Moze nie zdaje sobie do konca sprawy z tego co sie z Toba dzieje, jak mozesz sie czuc. Moj czasem mimo ze bardzo jest wyrozumialy czasem traci cierpliwosc i zapomina co przechodze, a ma prawie 37 lat, takze stary i dojrzaly kon:P Mam nadzieje ze jeszcze sie dogadacie jakos... moze porozmawiaj z jego mama jak masz z nia dobry kontakt?Madzikovy lubi tę wiadomość
-
Gadalam z jego mama, mówi ze ona nic nie zmieni, badała z nim ale wiesz, jak sam nie bedzie chciał to dupa. Mówi tylko ze zdrowie dziecka jest najważniejsze i jak mam sie tak denerwować to sie trzeba zapakowac i już i albo przeżyje szok i sie bedzie starał albo....
-
Celia ma rację...Czasami potrzebna jest terapia wstrząsowa. Tylko szkoda, ze w tak trudnym czasie dla Ciebie. Ale faceci tacy już są... Myślą o sobie. I wszystko to nasza wina. I my niby (ich zdaniem )same nie wiemy czego chcemy, no i wiecznie tylko czegoś wymagamy....
celia, Madzikovy lubią tę wiadomość
-
Macie racje. I moj bedzie miał terapie megawstrząsową. Nie liczy sie z nami? My tez sie nie będziemy z nim liczyć. Skończyło sie babci sranie. Nie pasuje to won.... Nie mam ochoty sie wkur.... Mam nadzieje tylko ze u Malucha wszystko okey, okaże sie w poniedziałek i tylko ono daje mi siły....
-
Paulinko ale zostałaś w szpitalu czy jak ??
oby Bóg miał was w opiece !!
Madzikovy wali mu na łeb za przeproszeniem. Ja nie rozumiem taikich ludzi.Najpierw chce i jest wszystko super, a jak już jest to co?? chciałaś babo to masz ????
A masz gdzie pójść ? do rodziców czy jak?? kur... taka chora sytuacja... -
nick nieaktualny