Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMILA wrote:DZIEŃ DOBRY KOCHANE
Dziewczątka moje powodzenia na wizytach
Camile o jakim programie pisałaś na TVN style??
Czesc
Program Bosackiej "o matko!" Leci na tvn w niedziele o 14 , ale ja ogladalam na tvn player
Ja sie obudzilam i od razu za tel czy wiesci sa juz jakies Lanusia na 8:15 mialaLanusia93 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykada24 wrote:A wogóle śnił mi się poród i urodziłam pięknego syna zabrali go na warzenie itp i miałam łożysko rodzic a tu znowu bóle i wyskoczyła córeczka no w szoku byłam aż się przebudzilam muszę to lekarzowi powiedzieć i znaczyć czy ten torbiel w kształcie kółka to nie ma 2 dzidzi masakra
Mi sie juz jakis czas temu snil porod a dokladniej ze mi wody odeszly choc nawet nie wiem jakie to uczucie bo nigdy nie rodzilami we snie byl 31 lipca az sobie w kalwndarzu zaznaczylam czy sie spdawdzi
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny
Szukam brzuszkow ciazowych w 12-13 tyg ciazy, uwielbiam na to patrzecale wiele znalezc nie moge, chyba ze znacie jakies stronki gdzie mozna sobie nacieszyc oko? :p
Dzisiaj wg om zaczelam 12 tydzjeszcze tydzien i 2 trymestr
a w sobote badania, doczekac sie nie moge
Czekamy na wiesci od mamusiek dzisiaj wizytujacychLanusia93 lubi tę wiadomość
-
Witam z rana
Dziś obudziłam się z opryszczką!!! w poprzedniej ciąży gdy ją dostałam odrazu się to źle skończyłoDzwoniłam do swojego gina: kazał brać Heviran 5 tabletek dziennie 200 mg przez 6 dni. Powiedzał , że Heviran jest mniej szkodliwy niż ten wirus, a poprzednia ciąże straciłam najprawdopodobniej przez niego...strasznie się boje tego wirusa i tych tabletek...
Franuś 19.08.2014 👦🏻
Edytka 29.08.2017👧🏼
Przemuś 27.10.2021 👶
Aniołki: 15/16.10.2013💔, 14.09.2016 💔👼 -
nick nieaktualny
-
Mi zalecił te tabletki...gdyby nie poprzednia sytuacja to na pewno nie kazał by mi ich brać. Tylko jak w necie się poczyta o braniu Heviranu w ciąży to można mieć naprawdę spore wątpliwości...wiem jedno wtedy zgodnie z zaleceniem nie brałam nic na tą opryszczkę i nic mi to nie dało więc teraz wezmę te leki. Mam nadzieję, że moja dzidzia jest silna i zdrowa...Franuś 19.08.2014 👦🏻
Edytka 29.08.2017👧🏼
Przemuś 27.10.2021 👶
Aniołki: 15/16.10.2013💔, 14.09.2016 💔👼 -
kurde ja też nie mam pewności czy to co mam przy ustach to opryszka czy syfek
ja dwa msc temu też miałam opryszczkę i lekarka przepisała mi maść heviran.
Mówiła że można w ciązy. wiecie coś o tym?
ewentualni napiszcie mi jaką masc kupic bez recepty?Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2014, 09:58
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej!!! Myślałam ze już Lenusia wróciła..... Ciekawe co u niej....
Kada powodzeniai wszystkim dziewczynom które idą...
Ja dziś na śniadanie jadłam płatki z mlekiem...ciekawe czy Maluchowi smakuje bo podobno rozróżnia smaki - słodkie i kwasneLanusia93 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Właśnie wróciłam z USG, mój kochany P. został wpuszczony
Wszystkie ciężarne były dziś z mężusiami. To jest piękny dzień!
Dzidziuś zdrowy, kość nosowa 1,7 mm, przezierność 0,6 mm. Maleństwo ma 5,6 cm, obwód główki 2,1 cm. Ma żołądek, mózg, wszystko, wszystko! Wiercił się jak szalony, pan doktor nie mógł go pomierzyć i posłuchać serduszka, ale wreszcie się udało. FHR 153/min. Jestem wniebowzięta, P. był dumny jak mało kiedy. Patrzył w ekran jak zaczarowany, pamiętał lepiej wymiary ode mnie po wyjściu z gabinetuBardzo mu się podobało na USG, w końcu poczuł się naprawdę tatą
O płci lekarz nic nie wspomniał, ale tak się dzidziuś układał, że nie miał chęci rozłożyć nóg przed wszystkimi obserwatoramiNie widziałam jeszcze żeby dziecko tak wariowało
Zdjęcia wstawię dopiero w piątek, bo u P. mam skaner, ale ślicznie się ułożył, widać buźkę, nosek.
Dziękuję za pamięć, kochane cioteczkiCamille87, MILA, Ruda27, amela, Madzikovy, H30, celia, pekinka82, Magda2013, positive, Aggie, MalutkaEve lubią tę wiadomość
Aniołek (*) 12.03.2013
Lilianna ur. 09.08.20143700 g, 56 cm
Pola ur. 24.04.20163650 g, 55 cm
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny