Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyCamille87 wrote:Dziewczyny ja dzis mialam mega przyplyw energii
wysprzatalam cale mieszkanie wlacznie z myciem podlog zawiesilam zazdrostke w kuchni zrobilam porzadek w szufladach i szafie
i jeszcze w miedzyczasie wyszlam z psem na spacer
obiad nastawiony a ja teraz odpoczywam i ogladam porodowke
Ja tak mysle o tej mojej tarczycy i zastanawiam sie czy nie zrobic sobie badania tsh..
Ostatni wynik byl 2.1 nie wiem czy nie wzrosnal
Co tam u was?
Kochana moje ostatnie badanie tsh to 2,4 i niestety musiała mi zwiekszyć dawkę eutyroxu do 50...Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2014, 17:30
-
Lenusia to 3mamy jutro mocno kciuki
Witaj Amela.
Wiecie co? Ale dużo dziewczyn nie pisze które były na początku...
I Paulia sie nie odzywa....
Ja miałam badane tsh na początku i było okey. A teraz dostałam od gina znowu na mocz i krew. -
Z jednej strony to sie cieszę ze już za sobą mam prenatalne, a z drugiej zazdroszczę Wam
cudownie jest oglądać te nóżki, rączki, główkę, mózg, kręgosłup, nawet paluszki u stóp... Hm....
Quendi miała wczoraj swoją pierwsza wizytę, ciekawe co u niej. -
nick nieaktualny
-
Camille87 wrote:Bylam u gina i pytalam o tsh powiedzial ze wynik 2.1 jest dobry i nie ma potrzeby ponownego badania..
Szkoda bo zawsze byś była spokojniejszaWiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2014, 19:17
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZmierzylam sobie cisnienie przed chwila i mam 126/77, tetno 81 wiec w normie
Juz sie balam ze nadcisnienie mam ale pozyczylam od taty cisnieniomierz i bede mierzyc coziennie szczegolnie gdy bedzie mnie bolala glowa - dojde co jest przyczynaamela lubi tę wiadomość
-
Camille87 wrote:Zmierzylam sobie cisnienie przed chwila i mam 126/77, tetno 81 wiec w normie
Juz sie balam ze nadcisnienie mam ale pozyczylam od taty cisnieniomierz i bede mierzyc coziennie szczegolnie gdy bedzie mnie bolala glowa - dojde co jest przyczynaCamille87 lubi tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja jutro też zapytam i tsh w szpitalu ostatnie było też 2,41 ale Lekarz mówił że ok... Sama nie wiem....
Bo ja leżę mam już dość mdłości mi wróciły w tym szpitalu... Nic mi nie mówią mama no igrzyska była u ordynatora nie wiedzą czemu plamie jeszcze jak nie na wycieku tylko ta maz brązowa .. Mówili jeszcze 2 dni ale ja ocipieje... Mąż z nogą w domu A ha tu... USG będą robić przy wypisie dopiero a ja martwię się czy wszystko ok....[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Jesli tsh podwyzszone to niedoczynnosc tarczycy a pomizej normy nadczynnosc ale powiem wam dziewczyny ze mimo iz u mnie przewaznie tsh ponizej to i tak hormony tarczycy w porzadku no ale teraz sa podwyzszone zobaczyny co piwie jutro lekarz poza tym ja z nadczynnoscia mam do czynienia od 14 lat a od 6 nie biore lekow mialam rozne fazy z nadczynnosci przeszlam w niedoczynnosc mialam alergie na hormony pozniej stawy zaatakowane takze wiem z czym to wszystko sie wiaze i jakie jest to niebezpieczne dla mnie i dla dziecka przeciez przez nadczynnosc jak i niedoczynnosc nie mozna zajsc w ciaze......
-
nick nieaktualny