Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNezumi no ja tak samo tym bardziej ze wczoraj zasnelam ok 2-3 w nocy bo sobie pospalam od 21 do ok polnocy i potem zasnac nie moglam rozreguluje sie jak nic
O kurcze herbatniczkow to i ja bym zjadla mmm
A ja wam nie pisalam ale tak sie wycfanilam ze w pt poszlam do lekarza rodInnego i poprosilam o zwolnienie bo mamdlosci i zle znosze ciaze i powiedzialam jen ze nie chce jeszcze stalego zwolnienia ciazowego bo czekam mnie jeszcze wizyta usg i pani byla tak wyrozumila ze dala mi zwolnienie do czwartku ; p wiec bede sie lenic hehe
Nezumi a jak u Ciebie samopoczucie?nezumi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykada24 wrote:Tego to jeszcze nie mam narazie więc spoko ale wczoraj mnie dźwigło na zapach kwiatowy z sidoluxa do szyb masakra... Zaraz w kąt poszedł
To mnie tak odrzucilk od odswiezacza powietrza brise ; (
Jak maz go wlaczyl nieswiadomie to opierdziel biedny dostal i wietrzenie kieszkania bylo
Dzien dobry MMA
moj maz na szczescie nie pracuje w weekendy i spi smacznie obok mnie;)
Wczoraj fantazjowal jaby to bylo jakby takj maly czlowieczek z nami lezalnezumi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
MMA no niestety mąż pracuje też w weekendy, ale to zależy od grafiku jak się ułoży, ale jak wychodzi do pracy to na 14 h... wiec cały dzień sama siedze
Camille no to się fajnie wycfaniłaś! Ja narazie chce chodzić do pracy, mamy tyle roboty że aż mi głupio iść na zwolnienie. W środe ide do lekarza to zobacze co mi powie. najwyżej od nowego roku pójde. świeta i tak mam wolne więc to jeszcze tylko 10 dni pracy -
nick nieaktualnyA ja wrecz przeciwnie ostatanimi dniami mialam tak malo pracy ze az mi glupio bylo siedziec hehe dlatego bez wyrzurow sumienia wzielam to zwolnienie moja praxa zalezna jezt od niemcow a oni chwilowo maja zastoj wiec i ja sie nudzila ; p
na stale zwolnienie planuje tez isc od 23 grudna wtexy juz tez mam wolne
-
Tak wiedzą bo ja na stacji benzynowej pracuje więc moim koleżankom się nie spodobało to że poszłam na L4 przed świętami i sylwestrem bo teraz maja więcej godzin a kierowniczka trzymie kciuki za mnie i powiedziała że mam się nimi nie przejmować bo bo moja fasolka jest ważniejsza
Lanusia93 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Tak najważniejsza u nas w pracy to lepiej nic nie gadać że coś planujesz masakra 6 grudnia dostałam sms od koleżanki z pracy że jakąś zadyme zrobiłam że już nie pracuje itp a ja jej jaką zadyme a chodziło o ten grafik więc mówię mam l4 i już a one na co masz te l4 chora na lenia mi piszą a ja nie na ciążę to tylko gratulacje napisały i się uspokoiły i już nie piszą
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny dopiszecie mnie na liste ?? Na usg ide jutro a termin wg ovu mam na 4 sierpnia. W zeszly poniedz.bylam juz na usg ale nic nie bylo widac,tylko pecherzyk ciazowy 3,5mm. Gin powiedz.ze troche maly jest. Mam nadzieje ze jutro cos juz bedzie widac. Ze troche urosnie...
Kada ciesz sie ze jestes na L4, ja pracowalam na umowe zlecienie i jak powiedzialam szefowej ze jestem w ciazy to mnie od razu zwolnila...i teraz jestem bez pracycelia lubi tę wiadomość
-
hej dziewczyny a ja już odzyskalam mojego laptopa
Ja na zwolnieniu narazie do 17 grudnia ale wie tylko mój naczelnik z jakiego powodu, i ma to pozostać tajemniecą po tym jak we wrześniu serdusko naszego maludzka przestało bić to nie chcę żeby w pracy wiedzieli bo wiem że są osoby które dobrze mi nie życzą...
ale wierze że wszystko teraz będzie w najlepszym porządeczku tak więc słodkie lenistwo przede mną.. -
Magda2013 wrote:Hej dziewczyny dopiszecie mnie na liste ?? Na usg ide jutro a termin wg ovu mam na 4 sierpnia. W zeszly poniedz.bylam juz na usg ale nic nie bylo widac,tylko pecherzyk ciazowy 3,5mm. Gin powiedz.ze troche maly jest. Mam nadzieje ze jutro cos juz bedzie widac. Ze troche urosnie...
Kada ciesz sie ze jestes na L4, ja pracowalam na umowe zlecienie i jak powiedzialam szefowej ze jestem w ciazy to mnie od razu zwolnila...i teraz jestem bez pracy -
Hej dziewczyny
Ja to na razie planuję wszystko trzymać w ścisłej tajemnicy. Czuję się dobrze, pracę swoją lubię i nie jest fizyczna. A poza tym, po moim marcowym poronieniu, do 12 tygodnia ciąży powiemy w ogóle tylko najbliższym.
Boję się zapeszać ...Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2013, 11:13
-
u mnie wie mama i tata moj wczoraj bratowa sie dowiedziala bo zdziwilo ja ze na koniu nie jezdze hehe od mojego meza w swieta sie dowiedza... bo tam narazie maja blizniaki na 1 miejscu wiec pozniej powiemy..
-
czesc magda super że lista się powiększa chciałam jeszcze iść spać ale oglądałam serial odcinek za odcinkiem i jakoś nie zasnęłam
-
MMA wrote:dziewczyny a czym się zajmujecie gdzie pracujecie ? ja w przedszkolu angielskiego ucze ale tak malo godzin ze planuje do konca pracowac