Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Paulia87, to już niedługo
Ja też nie nastawiam się na dziewczynkę, chociaż jednak chciałabym dziewczynkę, bo można ją cudnie stroić
Dbaj o siebie, unikaj tego mrozu, bo pogoda fatalna, ja niby mam 10 minut spacerkiem na uczelnię, ale wracam do domu zakatarzona. Muszę zacząć pić mleko z miodem i syrop z cebuli, profilaktycznie.
Dziś byłam ze znajomą w Tesco. Weszłyśmy w dział dziecięcy... Obiecała mi kupić zabaweczki edukacyjne do wózka, ale cena takich pierdółek powalająca- 60 zł za coś w tym stylu:
http://allegro.pl/babyono-1120-zabawka-edukacyjna-do-wozka-dino-i3897066284.html
Kupiłam 4 czapeczki dla małej, są pakowane po 2 sztuki, jeden zestaw dla chłopca, drugi dla dziewczynki. Nie mogłam się powstrzymać, przecena z 17 zł na 5 złPrzesłodkie są te wszystkie dzidziusiowe rzeczy
Aniołek (*) 12.03.2013
Lilianna ur. 09.08.20143700 g, 56 cm
Pola ur. 24.04.20163650 g, 55 cm
-
Wierzę ja już Lenusia bym chciała kupować Ale jakoś się powstrzymuje po prenatalnych chyba pojadę na pierwsze zakupki..
Leżę Lenusia nie wychodzę nigdzie od przyjazdu ze szpitala!! Zakupy robimy przez neta Tesco 24 z dowozem więc ok....Lanusia93 lubi tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Paulia87, to super, że nie musisz się wystawiać na tą pogodę
Już niedługo masz prenatalne, szybko zleci, takie wyczekane zakupy są najlepsze, dają więcej satysfakcji, nawet jeśli jest to zwykła czapeczka albo termometr do kąpieli.
Czekam tylko na Camille i zmykam, bo mam mnóstwo nauki, mam sesjęA jej się nie spieszy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2014, 18:06
Camille87 lubi tę wiadomość
Aniołek (*) 12.03.2013
-
nick nieaktualnyCzesc dziewczyny
bylam w restauracji z mezem a komorka mi padla wiec dopiero teraz pisze.
Dzidzia ma 78.26 mm co odpowiada 13t6dprzeziernosc karkowa 1,28 kosc nosowa jest, przeplyw krwi przez zastawke trojdzielna w normie wiec wszystko w jak najlepszym porzadku
slyszalam w koncu serduszko
usg mialam robione przez brzuch ale mam tez nagranie w 4d na pendrivie
Niestety na plec za wczesnieale Malenstwo tancowalo chyba po soczku
lekarz sie smial
Jestem szczesliwa!!Lanusia93, pekinka82, Ruda27, amela, positive, celia, Monia :), marderkowa, Gosiaczek, Domi IRL, MILA, Jus1985, Magda2013 lubią tę wiadomość
-
Camille87, ale farciara jesteś z tym nagraniem
Super, bardzo się cieszę, że maleństwo zdrowe i fikało w brzuszku. Jaka duża ta Twoja dzidzia, prawie 8 cmChciałam kliknąć jeszcze kilka razy "Lubię to!", ale już to lubię, nie da rady.
I w końcu jednej z Nas wywróżyłam romantyczną kolację z mężemMogę wracać do nauki. Miłego wieczora
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2014, 18:25
Camille87 lubi tę wiadomość
Aniołek (*) 12.03.2013
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPaulia87 wrote:Ruda kochana wiesz że ja tak miałam spokojnie tylkoz była to żywa krew a dziś znów plamilam troszkę... Najważniejsze że dzidzia żyje.... Bierzesz jakieś leki rozkurczowe??? Boli Cię brzuch??
Moja tez zywa krew, ale juz mniej.. Musialobyc id badania bo wczesniej nie miakam nic..
Wezme nospe.. Brzuch nie boli ale czasami od wczoraj podbrzusze.. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAha gin kazal nie brac kwasu foliowego bo powiedzial ze teraz to juz "musztarda po obiedzie"
najwazniejsze sa pierwsze 2-3 tyg ciazy
co do witaminy A powiedzial ze wszystkie suplementy dla kobiet sa tak "skonstruowane" ze nie moga szkodzic ani kobieci ani dziecku i ze tak na prawde kazde fabletki sa dobre roznia sie skladem i ewent wchlanialnoscia ale sam powiedzial ze na dobra sprawe najlepszym zrodlem witamin sa np soki swiezo wycisniete z owocow
Lanusia93 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny