Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMamuunia witamy
wstaw suwaczek
Co do sluzu nie wiem, ale lepiej dzisiaj przelez ten dzien i jutro dowiesz sie u gina, nie ma co panikowac, krwi nie ma a bole jakies sa?? Ja mam tez plamienia, chociaz teraz przez naruszone cos w srodku przez lekarza ehhh... Az sie boje globulki na grzybka dawac..
Wlasnie dziewczyny czy przy plamieniach mozna stosowac jakies taki leki dopochwowe?mamuunia lubi tę wiadomość
-
Ruda27 wrote:Mamuunia witamy
wstaw suwaczek
Co do sluzu nie wiem, ale lepiej dzisiaj przelez ten dzien i jutro dowiesz sie u gina, nie ma co panikowac, krwi nie ma a bole jakies sa?? Ja mam tez plamienia, chociaz teraz przez naruszone cos w srodku przez lekarza ehhh... Az sie boje globulki na grzybka dawac..
Wlasnie dziewczyny czy przy plamieniach mozna stosowac jakies taki leki dopochwowe?
RUDA27....tak czytam Twoje ostatnie wpisy...Podejrzewam, ze masz bardzo unaczyniony środeczek... i po prostu pękło jakieś naczynko, stąd plamienia. Poczekaj dzień, dwa jak ustanie plamienie i śmiało możesz stosować globulki. -
nick nieaktualnyDziekuje pekinka. Wlasnie wczoraj juz przerwalam te globulki z uwagi na te plamieńia.. Dzisiaj jest ich mniej, ale widze ze wyplywaja z luteina... Mam nadzieje, ze jak zrobie 2 dni przerwy w globulkach to nic sie nie stanie.
Dziekuje za odpowiedz i zainteresowanie -
nick nieaktualnymamuunia wrote:a tak na marginesie to termin mam na 8 sierpnia. ja w raz z moim partnerem także jesteśmy z tego miesiąca. cóż za zbieg okoliczności
Fajna data - ja mam 8 sierpnia rcznice slubu(08.08.2008
)
Lanusia93, mamuunia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCamille ja chodze i tak i tak. W pl prywatnie do mojego zaufanego gina, a tu w austrii panstwowo do takiego niebzyt lekarza, ale musze zby chociaz miec wizyty w ksiazeczce, bo pozniej problemy moga byc... Bo rodzic chce w pl, ale jeszcze o tym nikt nie wie :p a czemu?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWiem Camille ze masz racje, ale ja tak nie lubie ciagle wydzwaniac, z reszta teraz akurat nie mam mozliwosci jak jestem za granica.. Skoncyzly sie nam minuty do pl heh.. To nie jest antybiotyk, wiec mysle ze jak na 2 dni przerwe nic sie nie stanie..
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA globulki na grzybice lekarz Ci przepisal?? Przepraszam ze tak wypytuje ale zastanawiam sie po prostu czy nie nalezaloby brac antybiotyku.. rozumiem kwestie brakujacych minut do pl ale tego ze jie lubisz wydzwaniac wgl nie rozumiem.. ja mojemu ginowi place 100zl za 15min wizyte wiec laski nie robi ze odpowie na kilka pytan przez tel
mj osobiscie nie robi problemu ale nawet jakby to zdrowie Malenstwa jest wazniejsze niz fochy lekarza
Lanusia93 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa wiem masz racje. Moj problemow nie robi, jak moze to odbiera zawsze..
A to antybiotyk nie jest, tak lekarz mi go przepisal jest to na grzybice.. A mysle ze globulki takie nie powinny nie laczyc z plamieniami jesli jakies male uszkodzenie zaszlo niedaleko szyjki, czy gdzies tam w srodku.. -
Dzień dobry
Camille87, ale cudaśny, fajny człowieczekJa też chcę USG 3D
A z tym kwasem foliowym no to pewnie, że musztarda po obiedzie, do 10 tygodnia powstają wady cewy nerwowej, dlatego na przykład mój preparat witaminowy ma już tylko 0,2 mg kwasu
Jus1985, tak, na przeziębienie sok z malin jest superMi też się śniła dzisiaj @ i sobie wywróżyłam...
Plamię na brązowo... Mam nadzieję, że to od stresu, więc nie biegam po lekarzach jak szalona, wzięłam no-spę i zaraz będę się uczyć w łóżeczku. Dzisiejsze egzaminy zaliczone na 4+ i 4, stresu było niemało, brzuch mnie boli, to na pewno od tego... Jeszcze tylko jutro i pojutrze dzień pełen męczarni, dziś do późnej nocy nauka i robienie prezentacji i nie licząc zaliczenia semestralnego z pedagogiki 6.02 mogę się od tej soboty lenić do 17.02. Kocham ferieWiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2014, 15:25
celia lubi tę wiadomość
Aniołek (*) 12.03.2013
Lilianna ur. 09.08.20143700 g, 56 cm
Pola ur. 24.04.20163650 g, 55 cm
-
nick nieaktualnyLanusia jakie Ty witaminy bierzesz? Nie wiem czy pisalas tyle wpisow ze juz sie w glowie miesza
Ja mialam nawet usg 4d bo w ruchu podgpadalismy Dziobaska
Nie zazdroszcze Ci ze musisz jeszcze te studia meczyc ja skonczylam licencjat mialam wrocic na magisterke ale juz mi jakos po drodze nie bylo
4+ i 4 to super oceny! Gratulacje!!Lanusia93 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRuda27 wrote:Ja wiem masz racje. Moj problemow nie robi, jak moze to odbiera zawsze..
A to antybiotyk nie jest, tak lekarz mi go przepisal jest to na grzybice.. A mysle ze globulki takie nie powinny nie laczyc z plamieniami jesli jakies male uszkodzenie zaszlo niedaleko szyjki, czy gdzies tam w srodku..
Ja sie nie wymadrzam bo sie nie znammam nadzieje ze Ci sie wszystko unormuje u Ciebie
-
nick nieaktualny