Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ruda27 wrote:Kada nie wydaje mi sie ze siara to sygnal porodu..
Ja wcieram oliwke rano, wtedy najbardziej mi sie chce, bo jak amela wieczorem nie mam juz sil hehe :p -
hej dziewczyny
Jus to super ze widziałaś maluszka
Aggie kurde ja nie mogę tego czytać jak ta twoja matka cie traktuje, wk....a mnie to okropnieJa myślę że jedyny sposób na nią to nie odzywać się, a jak w końcu zadzwoni to rozmawiać zimno, na zasadzie po co dzwonisz,nie mam czasu itd może sama w końcu załapie
Jus1985, Camille87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykada24 wrote:jest ja juz raz rodzilam wiec wiem
Kada to ze raz rodzilas i tak mialas nie znaczy ze kazda kobieta ma tak samo
Camille wspolczuje tych wymiotow.. Ciesze sie ze ja w ogole nie mialam, okropne uczucie wiem
Jus ciesze sie Twoim szczesciem, ze wszystko jest dobrze
Angge wspolczucia, tyle czekalas i dupa.. Ale to naTwoj termin nie mozesz byc dalej tylko adres niech zmienia a list moga Ci podac moze przed usg? Ich blad nie Twoj przeciez.. Nie do konca to rozumiem.. Trzymaj sie kochana i nie denerwujco do wozka moze byl brzydki? Kupisz taki jaki bedziesz chciala wiec moze to lepiej?
Jus1985, Camille87, positive, mala_mi lubią tę wiadomość
-
Mila, ja juz sie nie odzywam, nie dzwonie, nic... bo probowalam i wychodzila duuupa
wiec po co sie dalej prosic?
Ruda, a wozek na pewno byl ladny, inaczej mama nie zwrocilaby na niego uwagi... i byl za 50 funtow, a nie za 400, jest roznica?Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2014, 08:19
Jus1985, MILA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAha no to aggie przykro mi... Mam nadzieje, ze dzisiaj juz masz lepiej z humorem
Wiesz kazdy ma swoj gust, mi dir podobaja inne rzeczy niz mamie mojej, dlatego ja bym w ciemni nie chciala brac mimo ze taniutki.. Jasne ze jest roznica, jak kogos nie stac to bierze co ma...Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2014, 08:21
Jus1985 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHehe Jus masz racje, wiem ze u mnie tak bedzie bo moja mama i babcia takie sa.. Juz teraz slucham ci powinnam a co nie :p
Mamie juz powiedzialam, ze wiaodmo bede sie sluchala ich itd, ale niektore rzeczy bede robila po swojemu
Kurde ale mi sie nudzi... A gdzie tam polowa lutego :pJus1985 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzien dobry dziewczyny
Znow mialam psychodeliczny sen ale nawet nie bede pisac bo mnie za wariatke wezmiecie
Co do babc to zazdroszcze wam.. moja dzidzia bedzie miala tylko jedna babcie ktora mieszka poza miastemwiem ze moja mama dawalaby mi duzo rad ale to bylyby bardzo madre rady i zawsze bym jej sluchala wiem bo zawsze miala racje
ale juz rozmawialam z siostra obiecala ze pomoze mi po porodzie - pokaze jak dbac o Malenstwo jak kapac itp. Sama sobie pewnie nie poradze..
MILA lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCamille przykro mi
Moja mama tez zawsze mi dobrze radzi, w koncu swoje dzieci odchowala i pomagala mojej siostrze tez, ale jednak czasy sie zmieniaja i wiele jest nowych rzeczy ktorych starsze pokolenje nie do konca akceptuje heh...
Camille dobrze, ze masz siostre na ktora mozesz liczycja sie swojej tez bede najwicej radzila
Camille87 lubi tę wiadomość
-
hej i ja dołączę do chorujących...
już wczoraj mnie coś brało... ale noc była koszmarna... gardło tak mnie boli że przełykanie śliny jest prawie niemożliwe... a do tego doszedł ból lewej strony twarzy głównie boli ucho...wczoraj w desperacji wzięłam paracetamol ale niewiele mi to dało...
leczę się domowymi miksturami choć wydaje mi się że z godziny na godzinę jest gorzej...
Paula h3o co tam u was??
jus bardzo się cieszę że z twoim maluszkiem jest wszystko dobrze...
lanusia gratuluję zdanych egzaminów
aggie a tobie współczuję takiej mamy... bo z tego co piszesz jest dla ciebie naprawdę wredna... może potrzebuje by nią trochę potrząsnąć ...
kada gdyby siara zapowiadała poród to w pierwszej ciąży urodziłabym w 6-7 miesiącu...
pamiętaj że każda z nas jest inna i nasze objawy są sprawą indywidualną...Jus1985, Lanusia93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAggie w razie czego my tu bedziemy i mozemy sie wzajemnieradzic jak do tej pory
Nie moge rozgryzc Twojej mamy, wnuczek w drodze a ona tak sie zachowuje
Jesli jej nie zalezy Ty tez sie "nie narzucaj" jeszcze przyjdzie w laske jak to mowia..
Szkoda Twoich nerwow
Positive zdrowka zycze! Znam tenokropny bol ucha i wrazliwosc skory wrrrkuruj sie kuruj
Aggie, positive lubią tę wiadomość
-
Jus bo ostatnio mąż ze mną siadł i podczytywał co na forum i doszliśmy do wniosku że wieksząść dziewczyn za bardzo panikuje ja też jestem po przejściach i się nie martwię że znowu będzie źle jest teraz moja 5 ciąża i daje radę myślę pozytywnie a niezaraz wujek google bo objawy przeszły i to źle świadczy wcale nie mój mąż ma wrażenie że tu same 18 na forum są
klaudia123, Niebieska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKada ale to nie jest forum o tym o robisz w danej godzinie - do tego sluzy facebook , tu dzielimy sie doswiadczeniami obawami i radami! Nie wiem czego Ty oczekujesz po tym forum?? Ja sobie wypraszam!!
mala_mi, Aggie, amela, Lanusia93, Paulia87 lubią tę wiadomość