Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa tez nie rozumiem teraz tego co Kada napisala.. Kazdy pisze tu o tym czym chce, o tym co nas cieszy i co martwi.. Z reszta ostatnio milej sie tu zrobilo, wiekszosc mialo juz prenatalne i z pozytywnymi wiesciami przychodzily
takze, nie do konca jest kada tak jak mowisz..
Twoje podejscie jest super, wiadomo trzeba wierzyc ale nie kazdy ma tyle silyAggie, amela, Lanusia93, Paulia87, MILA lubią tę wiadomość
-
Ja akurat mam tak że strasznie panikuje, ciężko przeszłam okres po poronieniu i jak dowiedziałam się teraz że jestem w ciąży to dopiero wczoraj się z tego cieszyłam a tak to była masakra. Piszę tutaj jak coś mnie martwi bo mamy w podobnym wieku ciążę i może któraś ma podobne objawy itp.
Ale niektóre jak to czytają mogą się denerwowaćWiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2014, 10:11
amela, Lanusia93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa osobiscie cenie doswiadczenie innych osob, kada Ty rodzilas, 3 ciaze stracilas wiec Twoj bagaz doswiadczen jest spory ale irytuje mnie n tym forum to ze co jakis czas znajdzie sie ktos komu wielce przeszkadzaja tematy tu poruszane. Jesli komus sie nie podoba niech nie wchodzi na watek i nie robi kwasu bo mi sie cisnienie podnioslo.
Tak jak Ruda zauwazyla ostatnio zaczelo sie robic milo bo coraz wiecej pozytywnych wiesci itp no ale trzeba cos glupiego napisac zeby nudno nie bylo.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2014, 10:15
Ruda27, amela, Lanusia93 lubią tę wiadomość
-
Camille ja się z Tobą nie zgodzę, jesteśmy w takim stanie że szybko się denerwujemy i do ok 14tc tak będzie i tak jak możemy się dzielić dobrymi i złymi wiadomościami, obawami to tak samo możemy pisać jak nas coś zdenerwuje mimo że może podnieść to komuś ciśnienie. Tak to już jest jak się razem cieszymy, płaczemy to możemy się denerwować wspólnie
Ale też nie ma się co tak denerwować to tylko forum i nie musi mieć na nasz nastrój aż taki wpływAggie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa sie troche zgadzam z Camille, nie ma co obrazac nas ze zachowujemy sie jak 18 bo ktoras tam spanikuje i boi sie ze cos niedobrego sie dzieje..
Ale tez nie ma co opuszczac forum, po prostu olewac to co nam sie nie podoba i tyleJus1985, pekinka82, Lanusia93, Paulia87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJus1985 wrote:Dobra kilka głębszych wdechów. Nie ma co się obrażać. Camille postaraj się widzieć pozytywy. Dla mnie to akurat komplement z tą 18tką
Z calym szacunkiem als chyba nie zrozumialas przekazu skoro to dla Ciebie to komplement. W tym kontekscie chodzilo raczej o niedojrzala spanikowana 18-tke.amela, celia, Lanusia93, Aggie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa sie niczym kada nie doluje, napewno ńie tym ze Twoj maz tak powiedzial :p
Nie zna nas, jedynie czasami jak zobaczyl jakas wypowiedz wiec nie ma co uogolniac
Dla mnie to forum dobrze wplywa, jestem niestety uzalezniona i zawsze musze zobaczyc co sie u was dzieje :pLanusia93 lubi tę wiadomość
-
Camille87 wrote:Z calym szacunkiem als chyba nie zrozumialas przekazu skoro to dla Ciebie to komplement. W tym kontekscie chodzilo raczej o niedojrzala spanikowana 18-tke.
-
Proponuje by mąż założył własne forum dla "ciekawskich" mężów. Pogadamy z nim jak będzie w ciąży....Też się zdenerwowałam, myślałam, że piszą tu same kobiety i tylko one to czytują......Ps. zazwyczaj jestem łagodna jak baranek ale dziś jestem podminowana!! I to są hormony proszę Państwa!!
Jus1985, Lanusia93, Camille87, Aggie, Paulia87 lubią tę wiadomość
Franuś 19.08.2014 👦🏻
Edytka 29.08.2017👧🏼
Przemuś 27.10.2021 👶
Ewunia 21.01.2025 :*
Aniołki: 15/16.10.2013💔, 14.09.2016 💔👼 -
Hej dziewczynki
Widzę ze tu jakoś dziś nerwowo. Co do klotni to ja osobiscie tez by lam przerażona druga ciąża bo pierwsza tez stracilam, i moje obawy, strach tez dopiero niedawno troche ustapily i tez nie chcislabym żeby ktoś odbieral to ze jakąś smarkula panikuje. Każda z nas przeżywa to inaczej. Ja cieszę się ze jest to forum i nie uważam żeby to byl wątek spanikowanych kobiet.
Ja dziś wstalam o 11tez cos mi się snilo ale jakoś nie pamietam co:-)
Camille biedna jesteś z tymi wymiotami, oby Ci szybko przeszly!
Paulia co u Ciebie ?
Camille87 lubi tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
Kada Twój pierwszy post nie był tylko cytatem męża, ale jak rozumiem również Twoją opinią. Ja się absolutnie nie zgadzam, że forum powinno być miejscem, gdzie piszemy o samych cudownościach i pozytywach, bo to obłuda.
Mąż z pewnością nigdy nie zrozumie wahania hormonów, więc wszelkie określenia typu "18" są nie na miejscu. Jeśli Ty jesteś całkowicie wyluzowana, to gratulacje, ale każda z nas jest inna. Kada masz już dziecko i to zdecydowanie zmienia postać rzeczy.
Ciekawe, że regularnie wracamy do tego samego, że nagle komuś zaczyna przeszkadzać uwaga "nie mam żadnych objawów i zaczynam się bać". No skoro ktoś zaczyna się bać to ma święte prawo na publicznym forum o tym napisać. Cenzura myślę, że nikomu nie posłuży.Jus1985, mala_mi, Gosiaczek, Lanusia93, Camille87, MILA lubią tę wiadomość