X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Sierpniowe Mamusie ;)
Odpowiedz

Sierpniowe Mamusie ;)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 lutego 2014, 16:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam delikatne rozstepy na biodrach ale cieniutkie i biale bo to mlodziencze :-) a tych ciazowym nie mam i mam nadzieje ze nie bede miala bo sie smaruje :-) a Ty?

• Moni& Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2014, 16:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale naskrobalyscie :P bylam na spacerku bo pogoda cudowna. ja mam wizyty co 2 tygodnie, usg juz mialam 3. Mila nie wien jeszcze nic bo ja go zagadnelam na temat tych badan to powiedzial ze na te badania dopiero pod koniec marca i na nastepnej wizycie da mi skierowanie.

MILA lubi tę wiadomość

Monis
    relgi09k3028465t.png[/link]
    8b9686f91d.png
  • Moni& Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2014, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja mam z prawej strony pod brzuchem rozstepy nieduze ale juz "stare" a ciazowych tez jeszcze nie zauwazylam i mam nadzieje ze nie wyskocza. smaruje sie 2 razy dzienie ale roznie to bywa, mojej kolezance wyskoczyly tydzien przed porodem mimo ze cala ciaze smarowala sie kremem na rozstepy

Monis
    relgi09k3028465t.png[/link]
    8b9686f91d.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 lutego 2014, 16:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No bo pod koniec zazwyczaj sie pokazuja...

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 lutego 2014, 17:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez jeszcze nie mam, procz starych :p
    Kupilyscie jakies drogie kremy? Ja narazie te tansze uzywam..

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 lutego 2014, 17:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja pierwszy kupilam z bielendy sexy mama za ok 20zl a teraz z perfecty serum na rozstepy tez ok 20zl.. mialam kupic ta oliwke rossmanowa co wszyscy chwala ale niestety zapach mnie odrzucil :-( pachnie tak samo jak oliwka z johnsona a tej juz nie uzywam bo zapch mi nie podszedl.. perfecta ladnie pachnie ale niestety tylko sam krem bo po smarowaniu bluzka do prania - smierdzi bardzo chemicznie :-(

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 lutego 2014, 17:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny dzis przyszly wszystkie paczki - posciel upralam a maz sklada lozko jupi :D

Kajoni, MILA, Ruda27, Jus1985, Magda2013 lubią tę wiadomość

• MILA Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2014, 17:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Quendi wrote:
    He he i jeszcze jedno. Rozmawiałam dzisiaj z koleżanką-powiedziała że jak się jest w pierwszej ciąży to już po chwili kupuje się ubrania ciążowe i chce się je najszybciej nosić-już bo przecież jestem w ciąży i coś widać :-)
    W drugiej ciąży tak po mału, , dopiero jak już ciuchy uwierają ...:-) a w kolejnych jak najdłużej w normalnych ciuchach :-) heh
    A oglądałam na TLC reportaż o rodzinie gdzie kobieta była przez okres 16 lat ciągle w ciąży :-)

Qendi dokładnie tak jest i koleżanka ma rację :-) ja w poprzedniej ciązy tyłam, rosnął mi brzuch i kupowałam ciązowe ciuchy zeby wszystkim pokazac ze jestem w ciązy :-D
    a teraz :-P oby jak najdłuzej nie musiec nic kupowac :-P :-D

f2wlwn15lxmguqd1.png
  • MILA Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2014, 17:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Camille87 wrote:
    Dziewczyny dzis przyszly wszystkie paczki - posciel upralam a maz sklada lozko jupi :D

super Kamilko :-D ale masz uciechę co :-D

Camille87 lubi tę wiadomość

f2wlwn15lxmguqd1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 lutego 2014, 18:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamilka super :) i lozeczko bedzie gotowe :)

Ja mam wlasnie ta oliwke z rosmana i rano smaruje i wieczorem takie maslo co kolezanka mowila Ze niby dobre, ale tez cos z bielendy kupilam i bede uzywala jak maslo sie skonczy.. Ale planuje tez mustelle kupic i tak

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 lutego 2014, 18:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj ucieche mam jak male dziecko :P
    Poleze troche i robie paczki z marmolada na jutro :-)

Slyszalam ze mustelle to dosc drogie jest, ja chyba zostane przy tanszych kremach..

MILA lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 lutego 2014, 18:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No mustella droga ale ja chce zainwestowac zeby uniknac tych roZstepow jednak..

Ja jutro rano mam w planie faworki i male paczuskie z dziurka robic :) pierwszy raz i mam nadzieje ze wyjda :p

Camille87 lubi tę wiadomość

• Kajoni Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2014, 18:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja pojde i kupie najlepsze paczki w krakowie: D pomimo ze w kuchni jestem czarodziej to za takie cuda sie nie biore: )

Camille87, Ruda27, Jus1985 lubią tę wiadomość

relgi09k4o218c6j.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 lutego 2014, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No moj maz sie kolegom pochwalil ze zrobie wiec nie mam wyjscia :-( ale tez mi sie nie widzi... ale ciasto juz wyrobione i rosnie...

• Madzikovy Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2014, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruda a mustella to co to? Nie słyszałam....

Kochana Złośnica...:*
    n59ydf9htvnd6yuy.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 lutego 2014, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzikovy bardzo dobry krem na rozstepy w ciazy, wiele kobiet stosuje, ale jest dosc drogi.. Poczytaj na necie opinie o nim najlepiej

• Madzikovy Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2014, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie czytałam ale nie wiem czy lepiej krem wybrać czy oliwke

n59ydf9htvnd6yuy.png
  • Madzikovy Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2014, 20:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bo jest pare tych kremów

n59ydf9htvnd6yuy.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 lutego 2014, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jeszcze nie wiem ktory wybiore, musze poczytac..
    Dziewczyny martwi mnie cos, mam dzisiaj dosc czesto kolatania serca :( nawet jak leze i njc nie robie.. Czy ktoras ma cos takiego?

• Magda2013 Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2014, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej ja tez mam male rozstepy, ktore powstaly dawno temu. Tak ich nie widac tylko jak skore naciagne. Ale najlepsze jest to ze mam je tylko na prawym biodrze a na lewym nic :D nie wiem jak to sie stalo :D
    Ja uzywam codziennie na zmiane Lirene Bede Mamą serum zapobiegajace rozstepom i Babydream emulsje. Chcialam kupic mustelle ale jednak jest zbyt droga.

Wogole dzis pierwszy raz od paru mies.(wczesniej mialam zakaz) zdecydowalismy sie na <3 :) ale bylo tak srednio... Teraz juz pewnie pojdzie z gorki tylko musze sie zaopatrzyc w jakis zel nawilzajacy. Mam nadzieje ze takie zele mozna uzywac.
    A jutro tlusty czwartek i wielkie zajadanie sie paczkami :D ja wole kupic niz samemu zrobic,nie mam w tym doswiadczenia. A noz sie nie uda.A dzis mi sie snilo ze smazylam faworki i wyszly mi nawet calkiem dobre :D

mjvydf9hx78lq90r.png
    822_20150427_223558.png
‹‹ 449 450 451 452 453 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza: niewidzialna choroba, która dotyka miliony Polek

Szacuje się, że w Polsce około 2 miliony kobiet cierpi na endometriozę. W artykule dowiesz się o najnowszych metodach diagnozowania i leczenia endometriozy, a także poznasz osobistą historię Małgorzaty, która walczyła z tą chorobą przez 5 lat, aby wreszcie zobaczyć światło w tunelu na swojej drodze do macierzyństwa.

CZYTAJ WIĘCEJ

10 mitów na temat premenopauzy, które warto wiedzieć mając 40 lat lub więcej

Premenopauza (perimenopauza) to nie tylko wciąż temat tabu, ale również etap życia kobiety, który często owiany jest mitami i nieporozumieniami. W rzeczywistości jest to naturalny okres przejściowy, który poprzedza menopauzę, a jego zrozumienie może zaoszczędzić Ci wiele stresu, lęku i znacząco wpłynąć na jakość życia i zdrowie hormonalne. Wraz z ekspertami zebraliśmy dla Ciebie 10 najpowszechniejszych mitów dotyczących premenopauzy i menopauzy, opierając się na najbardziej wiarygodnych i aktualnych danych naukowych.  

CZYTAJ WIĘCEJ