X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Sierpniowe Mamusie ;)
Odpowiedz

Sierpniowe Mamusie ;)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 lutego 2014, 16:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam delikatne rozstepy na biodrach ale cieniutkie i biale bo to mlodziencze :-) a tych ciazowym nie mam i mam nadzieje ze nie bede miala bo sie smaruje :-) a Ty?

• Moni& Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2014, 16:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale naskrobalyscie :P bylam na spacerku bo pogoda cudowna. ja mam wizyty co 2 tygodnie, usg juz mialam 3. Mila nie wien jeszcze nic bo ja go zagadnelam na temat tych badan to powiedzial ze na te badania dopiero pod koniec marca i na nastepnej wizycie da mi skierowanie.

MILA lubi tę wiadomość

Monis
    relgi09k3028465t.png[/link]
    8b9686f91d.png
  • Moni& Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2014, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja mam z prawej strony pod brzuchem rozstepy nieduze ale juz "stare" a ciazowych tez jeszcze nie zauwazylam i mam nadzieje ze nie wyskocza. smaruje sie 2 razy dzienie ale roznie to bywa, mojej kolezance wyskoczyly tydzien przed porodem mimo ze cala ciaze smarowala sie kremem na rozstepy

Monis
    relgi09k3028465t.png[/link]
    8b9686f91d.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 lutego 2014, 16:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No bo pod koniec zazwyczaj sie pokazuja...

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 lutego 2014, 17:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez jeszcze nie mam, procz starych :p
    Kupilyscie jakies drogie kremy? Ja narazie te tansze uzywam..

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 lutego 2014, 17:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja pierwszy kupilam z bielendy sexy mama za ok 20zl a teraz z perfecty serum na rozstepy tez ok 20zl.. mialam kupic ta oliwke rossmanowa co wszyscy chwala ale niestety zapach mnie odrzucil :-( pachnie tak samo jak oliwka z johnsona a tej juz nie uzywam bo zapch mi nie podszedl.. perfecta ladnie pachnie ale niestety tylko sam krem bo po smarowaniu bluzka do prania - smierdzi bardzo chemicznie :-(

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 lutego 2014, 17:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny dzis przyszly wszystkie paczki - posciel upralam a maz sklada lozko jupi :D

Kajoni, MILA, Ruda27, Jus1985, Magda2013 lubią tę wiadomość

• MILA Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2014, 17:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Quendi wrote:
    He he i jeszcze jedno. Rozmawiałam dzisiaj z koleżanką-powiedziała że jak się jest w pierwszej ciąży to już po chwili kupuje się ubrania ciążowe i chce się je najszybciej nosić-już bo przecież jestem w ciąży i coś widać :-)
    W drugiej ciąży tak po mału, , dopiero jak już ciuchy uwierają ...:-) a w kolejnych jak najdłużej w normalnych ciuchach :-) heh
    A oglądałam na TLC reportaż o rodzinie gdzie kobieta była przez okres 16 lat ciągle w ciąży :-)

Qendi dokładnie tak jest i koleżanka ma rację :-) ja w poprzedniej ciązy tyłam, rosnął mi brzuch i kupowałam ciązowe ciuchy zeby wszystkim pokazac ze jestem w ciązy :-D
    a teraz :-P oby jak najdłuzej nie musiec nic kupowac :-P :-D

f2wlwn15lxmguqd1.png
  • MILA Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2014, 17:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Camille87 wrote:
    Dziewczyny dzis przyszly wszystkie paczki - posciel upralam a maz sklada lozko jupi :D

super Kamilko :-D ale masz uciechę co :-D

Camille87 lubi tę wiadomość

f2wlwn15lxmguqd1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 lutego 2014, 18:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamilka super :) i lozeczko bedzie gotowe :)

Ja mam wlasnie ta oliwke z rosmana i rano smaruje i wieczorem takie maslo co kolezanka mowila Ze niby dobre, ale tez cos z bielendy kupilam i bede uzywala jak maslo sie skonczy.. Ale planuje tez mustelle kupic i tak

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 lutego 2014, 18:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj ucieche mam jak male dziecko :P
    Poleze troche i robie paczki z marmolada na jutro :-)

Slyszalam ze mustelle to dosc drogie jest, ja chyba zostane przy tanszych kremach..

MILA lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 lutego 2014, 18:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No mustella droga ale ja chce zainwestowac zeby uniknac tych roZstepow jednak..

Ja jutro rano mam w planie faworki i male paczuskie z dziurka robic :) pierwszy raz i mam nadzieje ze wyjda :p

Camille87 lubi tę wiadomość

• Kajoni Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2014, 18:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja pojde i kupie najlepsze paczki w krakowie: D pomimo ze w kuchni jestem czarodziej to za takie cuda sie nie biore: )

Camille87, Ruda27, Jus1985 lubią tę wiadomość

relgi09k4o218c6j.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 lutego 2014, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No moj maz sie kolegom pochwalil ze zrobie wiec nie mam wyjscia :-( ale tez mi sie nie widzi... ale ciasto juz wyrobione i rosnie...

• Madzikovy Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2014, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruda a mustella to co to? Nie słyszałam....

Kochana Złośnica...:*
    n59ydf9htvnd6yuy.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 lutego 2014, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzikovy bardzo dobry krem na rozstepy w ciazy, wiele kobiet stosuje, ale jest dosc drogi.. Poczytaj na necie opinie o nim najlepiej

• Madzikovy Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2014, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie czytałam ale nie wiem czy lepiej krem wybrać czy oliwke

n59ydf9htvnd6yuy.png
  • Madzikovy Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2014, 20:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bo jest pare tych kremów

n59ydf9htvnd6yuy.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 lutego 2014, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jeszcze nie wiem ktory wybiore, musze poczytac..
    Dziewczyny martwi mnie cos, mam dzisiaj dosc czesto kolatania serca :( nawet jak leze i njc nie robie.. Czy ktoras ma cos takiego?

• Magda2013 Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2014, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej ja tez mam male rozstepy, ktore powstaly dawno temu. Tak ich nie widac tylko jak skore naciagne. Ale najlepsze jest to ze mam je tylko na prawym biodrze a na lewym nic :D nie wiem jak to sie stalo :D
    Ja uzywam codziennie na zmiane Lirene Bede Mamą serum zapobiegajace rozstepom i Babydream emulsje. Chcialam kupic mustelle ale jednak jest zbyt droga.

Wogole dzis pierwszy raz od paru mies.(wczesniej mialam zakaz) zdecydowalismy sie na <3 :) ale bylo tak srednio... Teraz juz pewnie pojdzie z gorki tylko musze sie zaopatrzyc w jakis zel nawilzajacy. Mam nadzieje ze takie zele mozna uzywac.
    A jutro tlusty czwartek i wielkie zajadanie sie paczkami :D ja wole kupic niz samemu zrobic,nie mam w tym doswiadczenia. A noz sie nie uda.A dzis mi sie snilo ze smazylam faworki i wyszly mi nawet calkiem dobre :D

mjvydf9hx78lq90r.png
    822_20150427_223558.png
‹‹ 449 450 451 452 453 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ