Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
ale naskrobalyscie
bylam na spacerku bo pogoda cudowna. ja mam wizyty co 2 tygodnie, usg juz mialam 3. Mila nie wien jeszcze nic bo ja go zagadnelam na temat tych badan to powiedzial ze na te badania dopiero pod koniec marca i na nastepnej wizycie da mi skierowanie.
MILA lubi tę wiadomość
Monis
[/link]
-
ja mam z prawej strony pod brzuchem rozstepy nieduze ale juz "stare" a ciazowych tez jeszcze nie zauwazylam i mam nadzieje ze nie wyskocza. smaruje sie 2 razy dzienie ale roznie to bywa, mojej kolezance wyskoczyly tydzien przed porodem mimo ze cala ciaze smarowala sie kremem na rozstepyMonis
[/link]
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa pierwszy kupilam z bielendy sexy mama za ok 20zl a teraz z perfecty serum na rozstepy tez ok 20zl.. mialam kupic ta oliwke rossmanowa co wszyscy chwala ale niestety zapach mnie odrzucil
pachnie tak samo jak oliwka z johnsona a tej juz nie uzywam bo zapch mi nie podszedl.. perfecta ladnie pachnie ale niestety tylko sam krem bo po smarowaniu bluzka do prania - smierdzi bardzo chemicznie
-
nick nieaktualny
-
Quendi wrote:He he i jeszcze jedno. Rozmawiałam dzisiaj z koleżanką-powiedziała że jak się jest w pierwszej ciąży to już po chwili kupuje się ubrania ciążowe i chce się je najszybciej nosić-już bo przecież jestem w ciąży i coś widać
W drugiej ciąży tak po mału, , dopiero jak już ciuchy uwierają ...a w kolejnych jak najdłużej w normalnych ciuchach
heh
A oglądałam na TLC reportaż o rodzinie gdzie kobieta była przez okres 16 lat ciągle w ciąży
Qendi dokładnie tak jest i koleżanka ma racjęja w poprzedniej ciązy tyłam, rosnął mi brzuch i kupowałam ciązowe ciuchy zeby wszystkim pokazac ze jestem w ciązy
a terazoby jak najdłuzej nie musiec nic kupowac
-
nick nieaktualnyKamilka super
i lozeczko bedzie gotowe
Ja mam wlasnie ta oliwke z rosmana i rano smaruje i wieczorem takie maslo co kolezanka mowila Ze niby dobre, ale tez cos z bielendy kupilam i bede uzywala jak maslo sie skonczy.. Ale planuje tez mustelle kupic i tak -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej ja tez mam male rozstepy, ktore powstaly dawno temu. Tak ich nie widac tylko jak skore naciagne. Ale najlepsze jest to ze mam je tylko na prawym biodrze a na lewym nic
nie wiem jak to sie stalo
Ja uzywam codziennie na zmiane Lirene Bede Mamą serum zapobiegajace rozstepom i Babydream emulsje. Chcialam kupic mustelle ale jednak jest zbyt droga.
Wogole dzis pierwszy raz od paru mies.(wczesniej mialam zakaz) zdecydowalismy sie naale bylo tak srednio... Teraz juz pewnie pojdzie z gorki tylko musze sie zaopatrzyc w jakis zel nawilzajacy. Mam nadzieje ze takie zele mozna uzywac.
A jutro tlusty czwartek i wielkie zajadanie sie paczkamija wole kupic niz samemu zrobic,nie mam w tym doswiadczenia. A noz sie nie uda.A dzis mi sie snilo ze smazylam faworki i wyszly mi nawet calkiem dobre