Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Co do L4 to ja bym już bardzo chciała iść tym bardziej że jestem z tych które na L4 dostaną z ZUS więcej kasy niż zarabiam bo własnie biorą średnią z 12 msc
ale niestety musze się jeszcze męczyć i łazić do pracy, bo jestesmy na etapie załatwiania spraw z domem i żebyśmy mogli zacząć przebudowę musimy wziąć kredyt a wiadomo że jak bym teraz poszła na L4 to będą mi problemy robić
Kada bedzie dobrze
Magda 6 tys ??masakra !!!! wierze ze musisz być nieźle wk... a
a jutro mam wizyte kontrolną u mojego gina po amniomam nadzieję że z synusiem wszystko Ok
Paulinko, Ninkapa , Pekinka odezwijcie się Kochane !!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2014, 13:16
-
nick nieaktualnyMagda to rzeczywiscie przewalone! Niestety tak jest czlowiek pracuje, podatki placi a nic z tego nie ma..
Kada czekamy na wiesci
Mila powodzenia jutro na wizycie
Kasienka milego dnia na swiezym powietrzu
Ja ogladnelam serial, maluszek pare razy dal o sobie znac, az nie wierze ze az tyle razy dzisiajco kopnie to sie usmiecham
Zaraz bedzie maz i pojedziemy pozniej do lekarza i sklepu.. Ja jeszcze sie nawet nie wyszykowalam zeby jakos wygladac :pMILA, Moni&, Kasieńka:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ojej, ja też kiedyś tyle czekałam, bo właśnie przełożyli mojej gince inne pacjentki bo coś było z inną ginką i mój mąż też się irytował. Choć w sumie on się zawsze irytuje, bo nigdy nie wchodzę na czas, zawsze z co najmniej 10-15 minut później i on się wkurza, że płacę tyle za wizyty a nigdy nie wejdę na czas
-
Na moment jestem, miałam tylko przeczytać co nabazgrałyście i zmykać, ale muszę odpowiedzieć na kilka pytań, bo nie mogłabym spokojnie odpoczywać, znacie mnie
Ja też mam łóżeczko bez szuflady, tamten link miał tylko pokazać ogólnie jak wygląda, niestety bez szuflady na pościel. Mam motyw sówek na łóżeczku i przewijakuA pościel w samochodziki, kolorystycznie wszystko pasuje, nawet kocyk
Co do rogala- ja nie przekręcam się na plecy kiedy z nim śpię, robię tak: wkładam go sobie między nogi i pod szyję, z tyłu mam oparcie. Ale u mnie to trochę inna kwestia, bo ja z reguły nie przekręcam się w trakcie snu, muszę się obudzić, żeby wykonać jakikolwiek ruch, więc nie jestem tu dobrym doradcą. Mimo wszystko rogal jest dobry, można go złożyć, bo nie jest cały wypełniony, podłożyć pod nogi albo potraktować jako zagłówek
Resztę nadrobię później, bo nawet śniadania nie zjadłam, wysprzątałam cały pokój i kusi mnie to łóżeczko złożone w kartonie
Dziś dzień spędzam na podwórku, nie zamierzam tracić tak słonecznej pogody
Mam nadzieję, że u Was równie pięknie. Odezwę się wieczorem, miłego dniaMILA, Camille87, Moni&, celia lubią tę wiadomość
Aniołek (*) 12.03.2013
Lilianna ur. 09.08.20143700 g, 56 cm
Pola ur. 24.04.20163650 g, 55 cm
-
nick nieaktualnyJa juz wrocilam ze spaceru, dzis troche krocej bo mimo temperatury wieje wiatr i siostra jakiegos atatku alergii dostala kichala non stop
jest tak cieplo ze rozpielam kurtke i brzuszek prezentowalam dumnie hahaha
Madzia a kiedy te przepisy sie zmienily? Pamietaj ze prawo nie dziala wstec i jesli przepis wchodzi w zycie obowiazuje od jakiejs daty chyba ze wszedl przed waszym pobytem w Holandii to rzeczywiscie koopa
Kada ja bym na zawal zeszla jakbym godzine czekalapowodzenia!
A mi sie zachcialo mizerii wiec na obiad robie kotlety mielone z mizeria
Mi pod blokiem polo market otwieraja w sode wiec osiedlowy lewiatan ma takie promocje ze szok haha wiec miesiwa nakupilam na zapasLanusia93, MILA, Moni& lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLanusia93 wrote:Co do rogala- ja nie przekręcam się na plecy kiedy z nim śpię, robię tak: wkładam go sobie między nogi i pod szyję, z tyłu mam oparcie. Ale u mnie to trochę inna kwestia, bo ja z reguły nie przekręcam się w trakcie snu, muszę się obudzić, żeby wykonać jakikolwiek ruch, więc nie jestem tu dobrym doradcą. Mimo wszystko rogal jest dobry, można go złożyć, bo nie jest cały wypełniony, podłożyć pod nogi albo potraktować jako zagłówek
Ja robilam tak samo z rogalem a mimo to potrafilam sie w nocy obudzic nawet na prawym boku a rogal nie tkniety -
Jestem
Wszystko u nas dobrze, na ile może to potwierdzić lekarz rodzinnyWyniki badań krwi i moczu bardzo dobre, ciśnienie książkowe
Tętno dzidziusia 144
Waliła ta jego pikawa nieziemsko hihihi
No i lekarz potwierdził, że mogę już odczuwać ruchy, więc nie mam wątpliwości, ze to dzidziuś do mnie puka
Obliczył, że prawdopodobieństwo donoszenia ciąży do końca to 95,7%. Najgorszy czas za nami, teraz pozostało nam rosnąć
No to odliczam czas do połówkowego. Jeszcze 17 dni i będę wiedziała czy dzidziuś jest zdrowy..
Za resztę dzisiejszych wizyt trzymam kciuki!!! Jestem z Wami dziewczyny!Moni&, celia, mala_mi, Camille87, Kasieńka:), Lanusia93, Niebieska, positive, Jus1985 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cześć Dziewczynki troszkę burzliwie było jakiś czas temu ale cieszę się,że już oki.
Ja dalej chora moze juz ciut lepiej ale do zdrowia jeszcze daleko dziś bylam na wizycie kontrolnej i dostalam antybiotyk DUOMOX ponoć bezpieczny w ciąży i krople Mucofluid jak przeczytałam ulotke tego 2 to mnie zatkalomam nadzieję, że malenstwo jest zdrowe.
Szkoda, ze nie czuje ruchów, może jeszcze za wcześnie ale była bym spokojniejsza, jedynie co zauważam to, że trochę brzuszek urósł, nie dopinam spodnico myślicie brać te antybiotyki czy dalej jakoś się przemęczyć... sama nie wiem