Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDzieki dziewczyny za wasze odp odnosnie AFP! Dziwna sprawa bo nawet moja siostra nie kojarzy zeby miala to badanie a do tego samego gina chodzila
no nic.. jak kazal to zrobie mam tylko nadzieje ze sie nie wykosztuje bo prywatnie musze zrobic to badanie..
Aicha moim zdaniem powinnas brac ten antybiotyk skoro lekarz tak zalecil.. wiesz chodzi o to zeby nie bylo powiklan typu zapalenie oskrzeli pluc itd bo to moze byc szkodliwe dla dzidzi bardziej niz antybiotyk..
A na.co te krople dostalas?? -
Mały ma się dobrze waży 234g jest duży zdjęcia nie mam mąż zachwycony!!!! A mi nic nie jest w szpitalu nastraszyli tylko
Camille87, Diablo, aicha, Kasieńka:), Bea_tina, Lanusia93, Ruda27, Kajoni, Niebieska, Magda2013, Sylka, celia, positive, MILA, Macca, Jus1985 lubią tę wiadomość
-
Dzięki Diablo. Już byłam u 2 różnych lekarzy i każdy mówi co innego, jeden że puki nie mam gorączki mam leczyć się domowymi sposobami drugi, że to juz tydzień i mam wziąć antybiotyk... w sumie poczekam do rana jak zauważę wyraźną poprawę to odczekam a jeśli nie to od rana zacznę brać. Masakra z tymi choróbskami Tobie dużo zdrówka życzę, i maluszkowi.
Diablo lubi tę wiadomość
-
Camille87 wrote:Dzieki dziewczyny za wasze odp odnosnie AFP! Dziwna sprawa bo nawet moja siostra nie kojarzy zeby miala to badanie a do tego samego gina chodzila
no nic.. jak kazal to zrobie mam tylko nadzieje ze sie nie wykosztuje bo prywatnie musze zrobic to badanie..
Aicha moim zdaniem powinnas brac ten antybiotyk skoro lekarz tak zalecil.. wiesz chodzi o to zeby nie bylo powiklan typu zapalenie oskrzeli pluc itd bo to moze byc szkodliwe dla dzidzi bardziej niz antybiotyk..
A na.co te krople dostalas??
A te krople na rozrzedzenie wydzieliny ropnej bo nie chce mi z zatok schodzić i przez to głowa mnie boli -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyaicha wrote:A te krople na rozrzedzenie wydzieliny ropnej bo nie chce mi z zatok schodzić i przez to głowa mnie boli
No wiesz skoro to az tak wyglada to moim zdaniem powinnas brac, skoro juz tydzien..
Domowymi sposobami to sie mozna dzien dwa leczyc a nie tydzien skoro do tej pory nie ma poprawy to chyba nie bedzie, ale zrobisz jak uwazasz oczywisciezdrowka!
aicha, Diablo lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAaa dziewczyny wlasnie... Moj maz zauwZyl ze kreseczka mi sie na brzuchu robi
jako ze ja nie umialam z gory zobaczyc to nawet zrobil zdjecie i jest taka delikatna
ale sie ciesze hehe
A moj maz jaki dumny i mowi ze chociaz to zauwazyl pierwszyKajoni, Camille87 lubią tę wiadomość
-
Kada, Sylka super wiadomosci
Sylka a znasz plec ?
Co do rogala to chcialam sobie kupic ostatnio taki kojec Motherhood http://allegro.pl/poduszka-motherhood-dla-kobiet-ciazy-kojec-4gratsy-i4021072013.html W sklepie Smyk maja po 170 zl. Chyba sobie kupie ale na allegro
Camille jak chcesz to sobie przeczytaj taki artykul odnosnie tych podatkow ,bo wczoraj go znalazlam.Nie jest dlugi. http://www.mojaniderlandia.pl/zycie_w_holandii/rok_2014_bez_zwrotow_podatku_z_holandii!.html
Dziewczyny mam jeszcze pytanie,bo wczoraj kuzynka mi mowila ze bedzie trzeba niedlugo zrobic cos takiego jak test obciazenia glukoza. Słyszalyscie o tym ?? -
Ojejjku.. Ta wizyta mnie wykończyła, zamknęłam na chwilkę oczy i dopiero się obudziłam.
Diablo ja mieszkam w Norwegii i nie mam zielonego pojęcia na jakiej podstawie to wyliczają, bo też pierwszy raz o czymś takim słyszałamAle pewnie robią to dlatego, żeby w jakiś tam sposób uspokoić kobietę, bo usg jest tutaj robione tylko raz w ciągu całej ciąży..
Diablo lubi tę wiadomość
-
Magda usg nie miałam, bo to tylko lekarz rodzinny (w Norwegii to on prowadzi ciążę) i na każdej wizycie sprawdza tylko czy serduszko bije dopplerem. Na usg idę do szpitala na połówkowe 27.03. i mam nadzieję, że wtedy dowiem się czy dzidziuś przede wszystkim jest zdrowy no i w końcu go zobaczę.... A jeśli będzie nam dane to i może płeć poznamy
Ale nie martwię się tym bo na Wielkanoc jadę do PL i mam zamiar odwiedzić moją ginekolog więc w razie co będzie druga szansa poznania płci
Tutaj bardzo często zdarza się, że kobiety do samego końca nie znają płci, bo po prostu nie robią usg, jeśli uznają, ze nie ma takiej konieczności.celia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMagda2013 wrote:No teraz Ruda, bo chcielismy rozliczyc te jarografy a okazalo sie ze weszly nowe przepisy podatkowe dla osob nie zameldowanych caly rok w Holandii. A my bylismy tylko 3 miesiace no i nie bylismy zameldowani,zreszta nigdy nie bylismy. Kiedys nawet jak 2 miesiace bylismy w ciagu roku to dostalismy zwrot, za kazdym razem dostawalismy-obojetnie ile bylismy.
Tak sie wkurzylam w sobote ze az mi sie plakac chcialo i nie moglam spac w nocy.[/QUOTE
Radziłabym skorzystać z jakieś pomocy prawnej ponieważ też mieszkam w Holandii ale nic nie słyszałem o takim prawie zresztą wydaje się to niedorzeczne żeby ktoś przywłaszczał Twoje pieniądze popularne są w Holandii biura które świadczą pomoc prawna za darmo Rechtswinkel