Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMacca odpoczynek i drzemki wskazane
jesli czujesz ze musisz spac to spij :p
Ja jestem tez czesto senna, ale nie umiem spac w dzien, ale duzi leze i wyobrazam sobie moje malenstwo
Chodze spac ok 20-22 a wstaje juz przed 8 heh jak w zegarku :pMacca lubi tę wiadomość
-
JUS!!!!!! Witam cie kochana ! :* :* ale się ciesze!
Jus1985 lubi tę wiadomość
-
poczytałam was a teraz ide dalej spać
dziś cały dzień zawroty głowy więc wolę z łóżka nie wychodzić.
-
Monia, Aggie, gratulacje
kasika8303, u mnie też z apetytem ostatnio słabo, świetnie Cię rozumiem. W drugim trymestrze minie
kada24, to najprawdziwszy cudŻyczę Ci (Wam) mnóstwo, mnóstwo zdrówka
Zaciskaj nogi do 16 sierpnia
Aniołek (*) 12.03.2013
Lilianna ur. 09.08.20143700 g, 56 cm
Pola ur. 24.04.20163650 g, 55 cm
-
Madzikovy, dobrze, że wszystko w porządku
Świetnie, że jest serduszko, fasolka rośnie
Macca, u mnie pojawiły się po raz pierwszy kilka dni temu, to był chyba 6 tydzień, 1 dzieńTeż się bardzo martwiłam, że ich nie mam, ale kiedy się pojawiły, to chcę, żeby zniknęły. Nic przyjemnego
Mój gin powiedział, że każda kobieta odczuwa inaczej ciążowe dolegliwości, u Ciebie na pewno wszystko jest w porządku
A śpij wtedy, kiedy potrzebujesz, to normalne. Ja w weekendy do 12:00, a w tygodniu ciężko mi się dobudzić.
Aggie, ja nawet teraz, w 8 tygodniu, mam takie bóle jak na @. Rzadko, ale czasami się pojawiają. No-spa i do łóżkaWszystko jest w porządku.
Macca lubi tę wiadomość
Aniołek (*) 12.03.2013
-
Liczę od dnia ostatniej @, miałam 27 października, to była niedziela, dziś jest niedziela, więc jestem w 7 tygodniu 0 dni, czyli 8 tydzień
Tak jak lekarze, tak jak aparat USG. Orientuję się mniej więcej, kiedy miałam owulkę, bo byłam na monitoringu (w 12 dc), więc mogę spokojnie liczyć według OM. A Ty?
Aniołek (*) 12.03.2013
-
Wszystkie kalkulatory mi podają, że jesteś w 6 tygodniu, czyli 5 tydzień 0 dni. I tak właśnie jest, bo @ też miałaś w niedzielę, więc Twoja ciąża jest po prostu młodsza od mojej o 2 tygodnie. Pewnie belly też Ci podaje 5 tygodni 0 dniAniołek (*) 12.03.2013
-
Macca wrote:Dziewczyny u mnie nowy objaw od wczoraj, mogę spać do południa (tak jak dziś). Obudzilam się co prawda o 8, zjadłam Śniadanko a o 9 znów do łóżka i drzemka do 12. Kurcze, nigdy w życiu tak długo nie spalam (taki leniuch ze mnie dzisiaj, hehehe...); ale z drugiej strony to chyba wskazane, jeśli organizm chce spać to nie będę mu zabraniac, prawda? Czy Was tez "dopada" taka senność czasami? Biegnę ugotować obiadek. Milej reszty niedzieli Wam wszystkim życzę!
Dzisiaj spotkało mnie to samoWstałam, zjadłam śniadanko, zrobiłam pranie i poszłam spać
A nigdy nie śpię w dzień
Tak mnie zmogło.. heh
Macca lubi tę wiadomość
-
kada24, to już malutko
A ja w piątek posłucham serduszka, a nie tylko zobaczę jak pulsuje
Dwa tygodnie oczekiwania na USG było męczarnią. To Twoje pierwsze USG czy już widziałaś kropeczkę?Aniołek (*) 12.03.2013
-
Na pewno zobaczysz
Teraz maluszek rośnie 1 mm dziennie, więc będzie zarodeczek, jeśli gin ma dobry aparat, u mnie musiał trochę poszperać, żeby znaleźć serce
Zmykam do nauki, miłej niedzieliWiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2013, 15:28
Aniołek (*) 12.03.2013
-
nick nieaktualnyCzesc dziewczyny
Wczoraj zmagalam sie z dziwnym bolem w klatce piersiowej po lewej stronieod 12 do poznej nocy nachodzily mnie takie skurcze i nie chcialy przejsc
wydaje mi sie ze to mogly byc jakies nerwobole wzielam magnez z wit b6 i dzis juz nie boli ale wystraszylam sie
Ja dzis z rana mialam takiego gloda ze az mnie mdlilo wygnalam meza do sklepu po bulki zrobilam kakao a co do czego zjadlam pol bulki i koniec wiecej nie dalam radytez tak macie?
Ja juz odliczam godziny we wtorek na 17 mam spotkanie z Maluszkiem!!!
Milej niedzielu zycze Kochane.Madzikovy, Niebieska lubią tę wiadomość
-
Zastanawiam sie czy przy tej ciazy będę sie ciagle martwić.... Wczoraj wieczorem wzięłam ta luteine, myślałam ze śluz wróci do swojego białego koloru ale nie! Dziś jest delikatnie różowy na papierze, leze cały czas w łóżku, nie mam apetytu.... Czy ta luteina już zaczęła działać i nie mam sie o co martwić?
-
Camille87 wrote:Czesc dziewczyny
Wczoraj zmagalam sie z dziwnym bolem w klatce piersiowej po lewej stronieod 12 do poznej nocy nachodzily mnie takie skurcze i nie chcialy przejsc
wydaje mi sie ze to mogly byc jakies nerwobole wzielam magnez z wit b6 i dzis juz nie boli ale wystraszylam sie
Ja dzis z rana mialam takiego gloda ze az mnie mdlilo wygnalam meza do sklepu po bulki zrobilam kakao a co do czego zjadlam pol bulki i koniec wiecej nie dalam radytez tak macie?
Ja juz odliczam godziny we wtorek na 17 mam spotkanie z Maluszkiem!!!
Milej niedzielu zycze Kochane.