Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Camilie za Ciebie tez trzymamy kciuki
ja tez nie mam za bardzo z kim chodzic na spacer, psa nie mam z tesciowa czasem ide sie przejsc a tak to czekam az moj wroci z pracy i wieczorem jakis spacerek zaliczymy.Camille87 lubi tę wiadomość
Monis
[/link]
-
nick nieaktualnyHehe Monis dziekuje, ale wiesz ja sie dobrze ustawiam do zdjecia
Naprawde poszlo mi w uda, pupe i rece i to bardzo.. Ledwno skora mi wchodzi jak mam sweterek na sobie
My wlasnie wrocilismy ze spacerkuokolo godzinki i od razu lepiej ale zmeczona az jestem.. Teraz czas na odpoczynek
Jus1985, Camille87, celia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa dopiero wstalam
maz przyszedl po 16 ale bol glowy byl tak silny ze nie dalam rady sie zwlec z lozka wief on poszedl z psem a ja dalej spac
jest ociupinke lepiej ale i tak masakra
i pomyslec ze to z braku kawy rano ?! Bo oprocz dzisiejszego dnia nie pamietam kiedy mnie tak glowa bolala..
Daria jak spacerek? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKamila jej wspolczucia
sie nacierpisz.. Mnie to pary razy bolala ale tak ze przeszlo samo po jakims czasie..
Moze wez apap? Nie ma co sie tak meczyc..
Spacer super, poogladalismy domki z mezem, porozmawialismy, czasami w domu nawet nie ma jak pogadac, bo albo cos ogladamy albo ja siedze na kompie on cos robi..
Teraz mi maz zrobil sok pomaranczowy, pokroil owocow i nalal wody do miski i mocze nogia on mi masuje plecy
tak mozna wypoczywac
Camille87, Jus1985, positive lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCamille87 wrote:Kada a jak nowy telefon? Samsungi sa najelpsze
sama mam samsung galaxy s2 plus i jestem mega zadowolona moj maz ma galaxy s4 ale to juz wymiata na maxa filmy w hd i te sprawy
Moj tez ma samsunga galaxy s3 ale mnie wkurza, jakos dla mnie jest za wolny, ale fakt filmy sie dobrze oglada i zdjecia super wychodza, ja wolne mojego iphona5ogolnie lubie produkty apple
Camille87 lubi tę wiadomość
-
Ruda ale masz dobrze z tym swoim mężulkiem
Ale mój dziś też mnie zaskoczył - powiedział, że bardzo ładnie wyglądam i że właśnie tak sobie wyobrażał mnie w ciążyAż cieplutko robi się na serduszku
Ja też sobie dogadzam - nie mogłam się oprzeć i kupiłam w sklepie truskawki
Teraz je pożeram na przemian z winogronem
Kamilka ja wczoraj rozmawiałam z lekarzem o moich bólach głowy i powiedział, że to może być od przytkanego nosa. Zalecił psikać do nosa wodą morską...
Może spróbuj?!Ruda27, Camille87, Jus1985, Lanusia93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyU nas to samo - ja na komorce albo forum albo fb a maz w fife gra
czasem tez nie ma kiedy pogadac, jak pojdziemy na dzialke to jest na to czas
Co do glowy to poczekam apap chyba mi jeszcze nigdy nie pomoglmaz mowi ze zmiana cisnienia bo ochlodzenie idzie i przymrozki w nocy.. pije cole moze przejdzie
Co do iphone to moj maz mnie namawial tez uwaza ze sa dobre moj samsung jest bialy wyglada toche jak iphone i jest kanciaty heheRuda27 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWiesz Sylka ale to jednodniowy bol glowy dzis wyjatkowo, bo jechalam na badania i nie pilam kawy, tak to juznchyba etap napadowych bolow glowy mam za soba
ale dziekuje za rade nos raczej drozny
Co do meza.to slodziakmoj tez czesto mnie wzrokiem sledzi i mowi ze mam ladny brzuszek
Milo tak!Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2014, 18:26
Sylka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja byłam u mojego gina na wizycie kontrolnej. Nie ma żadnych powikłań po amnio, wszystko wyglda OK, maly też
wazy ok 100 gram haha
Ruda27, Jus1985, Natkusia, Camille87, positive, Kajoni, celia, Niebieska, Madzikovy, Magda2013, mala_mi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny