Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja przytylam narazie 4 kg. Ale maz mowi ze po mnie tego nawet nie widac bo mi wszystko idzie w brzuch,rece i nogi mam takie same jak przed ciaza. Ja zawsze bylam szczupla a jak tylam to wlasnie tylko w pasie. Po porodzie mam zamiar cwiczyc hula hup zeby zgubic ten brzuch,zobaczymy co z tego wyjdzie
Jus1985, Camille87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRuda27 wrote:Tylko Ty o tydzien do przodu jestes
lepiej Ci to idzie, ja wiem
Ze bede wieloryb.. Ale pozniej juz wam sie nie przyznam jak sie okaze ze ja jedyna taka bede slonica hehe
No cos Ty! Moj maz mowi ze kochanego cialka nigdy za wiele
Nie ma sie co wstydzic
Ja na bank bede slon morski bo tyje wszedzie a spodnie sprzed ciazy na udach sie zatrzymujaMagda2013, Jus1985, Ruda27, celia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJus masz racje! Ja sie z tym liczylam ze bede slonik, panietam moja siostre
Po ciazy juz powiedzialam mojemu ze 2 razy w tygodniu bede sobie chodzila na jakis fitnes plus moze jak starczy sil to jakies cwiczenia w domuwtedy bede sie martwila, teraz sie nie przejmuje, jedynie jak Wy piszecie o waszych wagach to mi az wstyd
Camille87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJus1985 wrote:Nie z przodu jest ich mało a z tyłu dużo. Coś jak stringi tylko przodem do tyłu
Aaaaano to nie glupie jak tak
ja chyba poki co bede kupowac zwykle ale zeby byly rozciagliwe i wygodne e jak spotkam takie ciazowe to kupie jedne na probe
-
nick nieaktualny
-
Ruda27 wrote:Jus masz racje! Ja sie z tym liczylam ze bede slonik, panietam moja siostre
Po ciazy juz powiedzialam mojemu ze 2 razy w tygodniu bede sobie chodzila na jakis fitnes plus moze jak starczy sil to jakies cwiczenia w domuwtedy bede sie martwila, teraz sie nie przejmuje, jedynie jak Wy piszecie o waszych wagach to mi az wstyd
Mi wszystko idzie w ręce i na plecymoże to głupio brzmi ale tak jest na plecach mam jakby warstwe słoniny
MILA, Camille87, celia, positive lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJus hahahaaha ale sie usmialam hahaha warstwa sloniny
No niestety mi ciezko zawsze zrzucic pare kg, wiem jak bylo z moja siostra do teraz ma troche cialka i brzuszka, a ostatnia ciaza byla ponad 3 lata temu.. A ja mam takie sklonnosci jak ona, wiec wiem ze bez cwiczen i wyrzeczen nie zdzialam nic.. Ale narazie tym sie nie martwienapewno dam rade!
Kamilka to slodkich snow i obys wstala jak nowo narodzonaCamille87 lubi tę wiadomość