Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Niebieska kurde musisz być szczęśliwa co? tak chodzić i domki oglądać
super:-D a potem urządzać
a co do ogrodu to jest b. ważne jak długo albo od kiedy masz słońce. Ja np jak bede budowac taras to w takim miejscu że słońce mam od po południa praktycznie to zachodu
super bo i tak większość dnia człowiek w pracy, dzieci do szkoły więc cała rodzinka jest w domku dopiero popołudniu więc ważne jest zebyś miała słońce też popołudniu rozumiesz?
bo wiesz gość bedzie was oprowadzał po domu, słonko będzie świecić "wszystko pięknie" tylko że usiądziesz na tarasie o 16.00 i dupsko ci zmarznie bo słońce już z drugiej stronyWiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2014, 14:17
Lanusia93 lubi tę wiadomość
-
No właśnie dzisiaj to sprawdzę, jak to słońce rozkłada się po ogrodzie. O ile jeszcze będzie na tyle jasno, bo jedziemy koło 17- tej... Niestety wcześniej nie możemy, bo wszyscy w pracy siedzą. No ale rzeczywiście perspektywa zakupu domku jest nęcąca. Ale już 2 lata szukamy i trochę nam to obrzydło
MILA lubi tę wiadomość
-
Mój Michał też był owinięty pępowiną kilka dni przed porodem.. najlepsze jest to, że lekarka nie powiedziała mi o tym (!) ale, że moja ciocia-położna była przy badaniu to mnie poinformowała.. na szczęście u nas dobrze się skończyło..
KADA rób, rób się na bóstwo
ja znikam bo mąż wraca z pracy..
Proszę o mocne &&&&&& za czwartkowe połówkowe!Niebieska, Moni&, celia, Lanusia93 lubią tę wiadomość
-
Niebieska fajnie , ze chcecie kupic donek. co swoje to swoje i ogrodek moze basen w przyszlosci
Natkusia oczywiscie bedziemy trzymac mocno kciuki!ale bedzie dobrze oczywiscie bo jakby inaczej:D a Wy trzymajxie kciuki za moja jutrzejsza wizyte bo tradycyjnie bede miec stressssKajoni, Ruda27, Niebieska, Magda2013, celia, Natkusia, positive, Lanusia93 lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
Mala mi ja mocno przytulam, okropne doswiadczenie, teraz wierzymy wszystkie, ze donosisz i urodzisz cudne dzieciatko
Niebieska, eh dalej zazdroszcze, wlasny domek,eh...
Kada, jakas okazja czy takie zachcianki ciezarnej?mnie juz taka grzywa urosla, chcialabym ja sciac z jednej strony bo zawsze mialam grzywke i dobrze sie w niej czuje a z drugiej strony chcialabym ja w koncu zapuscic:D
Pfff nic mi sie nie chcemala_mi, Niebieska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMy pojedlismy
i czuje ruchy znowu! Kurcźe az nie wierze, ze tak czesto
ojj to sie zacznie
teraz nie sa to kopniaczki, ale mysle ze cos tam robi, bo czuje delikatnie
Niebieska bardzo Ci zazdroszcze tego domku, urzadzańia sie.. My jak wrocimy do polski niedlugo to u tesciowej ok 3 lat bedziemy mieszkac. Ogolnie bym nie narzekala, ma domek, w kolo tez zielen mozna posiedziec ale...cala rodzina mieszka do okola.. To juz mnie przeraza, co nie zrobie to ciotka, babcia czy ktos bedzie widzial.. Ale dam rade
Mala mi oczywiscie ze teraz bedzie wszystko dobrze, musisz cieszyc sie ta ciaza, bo Twoja dzidzia to czuje.. Ona chce szczesliwa mamusie! Sam lekarz Ci powiedzial to sie rzadko zdarza, wiec teraz bedzie wszystko ok!
Natkusia oczywiscie trzymamy kciuki za Twoja wizyte! I Kamilki
Aaaa Kamila nawet nie wiesz jakbym chciala tak jak Ty z siostra na spacery chodzictak bardzo mi jej brakuje, tyle km nas dzieli ehh
Monis trzymamy paluchy za jutrzejsza wizytebeda dobre wiesci
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2014, 14:40
mala_mi, Kajoni, Moni&, Niebieska, Camille87, Magda2013, Natkusia, Lanusia93 lubią tę wiadomość
-
Mała mi tak mi przykro ale teraz musi być dobrze
Niebieska mi się porobiły rozstępy na piersiach po bokach ja już mam rozmiar Ei mam wrażenie że zaraz będzie i mało tego E
Po dzisiejszym ważeniu mam prawie 70kg to już 3kg na plusie.
Mam pytanie czy nosicie już jakieś specjalne majtki? Bo ja się boje że cisne moje maleństwo, nie czuje żeby mnie uwierały ale jak zdejme to mam jakby podzielony brzuch. A jak chodze troche bez to się prostuje i robi się taki ciążowyNiebieska lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzieki Daria
no wiesz ja tez sie ciesze ze mam ja pod nosem i ze nie pracuje wiec jak maz w pracy to my na spacerze
moje kolezanki pracuja wszystkie wiec gdyby nie siostrabtez chodzilabym sama no albo z Boniem..
Ja tez trzymam kciuki Moni za jutro i mala mi za czwartek! Tak jak Darusia pamietalaja tez mam w czwartek ! Na 16:40 wiec pol dnia stresu..
A mnie glowa boli bo rano kawy nie pilamteraz sobie zrobilam mam nadzieje ze bol przejdzie...
Ruda27, Moni& lubią tę wiadomość
-
Mala mi-bardzo mi przykro,straszna tragedia Cie spotkala
Teraz bedzie dobrze,nie zamartwiaj sie
Natkusia-3mam kciuki za wizyte i za poznanie w koncu plci na 100 %
Kada ulala :)a co robisz z wloskami?
Mi tez by sie fryzjer przydal,chociaz pasemka i podciecie. Ale chyba poczekam jeszcze z miesiac i przed swietami zaszaleje
Niebieska tez zazdroszcze Ci takiej bieganiny wiedzac ze ktorys z tych domkow bedzie kiedys Wasz
A ja zauwazylam od dwoch dni w godz.porannych i ok14-15 i ok 23 ze czuje takie wypychania i takie pukniecia lekkie, chyba to maluszekMusze poobserwowac to jeszcze zeby miec pewnosc
Tez nie mam z kim na spacery chodzic-psa nie mam,maz w pracy,kolezanki tak samo. Pojechalam dzis do Tesco troche polazilam,przeszlam sie do Media Markt i wrocilam wykonczona. Chyba kondycja mi spadlaCamille87, Ruda27, Niebieska, celia, Natkusia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJus ja tez sie zastanawialam wlasnie nad majtkami ciazowymi.. ostatnio co prawda kupilam sobie nowe majtki takie duze i bardzk rozciagliwe
ale z koronki zeby nie bylo
ale jak nosze te sprzed ciazy tez mysle ze uciskam dzidzie..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2014, 15:07
Jus1985 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJus ja nosze normalne majtki. Odkad wiem o ciazy nie chodze w stringach, juz sie przyzwyczailam..
Co do oddzielonego brzucha, mam tak caly czas, czekam az sie pociagnie idealnie od dolu
Kamilka nie ma sie co stresowac wizyta, maluszek kopie to napewno jest wszystko dobrze!
Ja jutro sie waze i az sie boje..
Jak wy mali tyjecie dziewczyny, ja to bede chyba miala najwiecej z was wszystkich i wtedy sie nie przyznam :pCamille87, Magda2013, Jus1985 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKamilka to waga i tak Ci stoi od paru dni
ja sie waze co srode, i ostatnio okolo kg na tydzien..
Moj blad bo nie wiem z jaka waga zaczelam ale obstawiam ok 66, w ostatnia srode juz bylo 72,8 takze Cie pobilam bo ponad 6 kg.. A co bedzie jutro.. Ostatnio wiecej jem niz wczesniej! -
nick nieaktualnyRuda27 wrote:Kamilka to waga i tak Ci stoi od paru dni
ja sie waze co srode, i ostatnio okolo kg na tydzien..
Moj blad bo nie wiem z jaka waga zaczelam ale obstawiam ok 66, w ostatnia srode juz bylo 72,8 takze Cie pobilam bo ponad 6 kg.. A co bedzie jutro.. Ostatnio wiecej jem niz wczesniej!
To fakt - waga stoi w miejscuales Ty spostrzegawcza
Ale nie mow hop idziemy prawie leb w leb -
nick nieaktualnyJus1985 wrote:Koleżanka co była w ciąży poleciła mi takie jak ona nosiła. Są one takie niskie jakby bez gumki ale mi się wydaje że teraz dzidziuś jest za nisko i że jeszcze nie pora na takie. Już sama nie wiem
Ja myslalam ze masz na mysli majtki z golfembo takie widzialam na allegro