Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Magda ja tez czasem nie jestem pewna czy to to, ale nieraz wiem ze tak, taka dziwna pewność. Ale zadko póki co. Wiem tez ze te ruchy mogą byc bardzo nieregularne i staram sie nie siać paniki. Poza tym od 2 dni latam wiec może nie rejestruje. Madzia doczekasz sie
tez juz bym chciała mieć te ruchy co dziewczyny.
Camille spokojnej i bezbolesnej nocywypij jutro kawke i mam nadzieje ze będziesz miała dzien wolny od bólu głowy.
Jutro zajrze ale mam dzien z kwitami z pracy wiec trochę z Malenstwem popracujemy
Aa ja w ciazy dopiero mnie naszla ochota na kiwii wczoraj kupiłam cały koszyczek
ale juz sie nie mogę doczekać pysznego arbuza!!! Mmmm
Magda2013, Camille87, Ruda27, Jus1985 lubią tę wiadomość
-
Madzia no dokladnie tak jak piszesz. Jest to taka dziwna pewnosc. Bo ja np jak czuje jelita to czuje takie bulgotanie a innym razem takie inne pukniecie. I mysle ze u mnie te pukania to jest wlasnie maluszek.Chociaz wszedzie pisza ze jak sie czuje bulgotanie to jest to dzidzia
Idzie zwariowac
Nic..poczekamy zobaczymyMadzikovy, Ruda27 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMaszikovy kazda z nas na cos czeka
chyba teraz najbardziej na lipiec/sierpien
Ja kiwi jem prawie codzienniearbuza jak narazue raz jadlam mielismy kupic i albo juz zamkniete bylo, ale nie pojechalismy.. Moze dzisiaj
Myslalam ze dlużej pospie, no ale lepiej obudzic sie po 7 niz 6
Madzikovy napewno to co z Madzia czujecie to dzidzia
Moj tez w nocy jak sie obudzilam to sie ujawnial i teraz rano lekko
W ogole doooobry
Kamilka mam nadzieje ze dzisiaj bedzuesz miala dzien bez bolu glowyCamille87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCzesc
Wczoraj zasnac nie moglam po tym popoludniowym drzemaniu ale juz sie obudzialam
Mam pewien problem - wczoraj jak sie przekrecalam z boku na bok to strasznje bolalo mnie podbrzusze z prawej strony, tak zakulo ze takiego bolu jie czulam nigdyciezko mi go zidemtyfikowac czy to jajnik czy macica czy jelito nie wiem ale w nocy jak sie budze na siku a spie na prawym boku to najpierw musze sie przwwrocic na plecy potem na lewy bok i dopierl wyjsc z lozka
taki ucisk
nie macie tak? Nie wiem moze ginowi powinnam powiedziec..?
-
nick nieaktualny
-
Ja tez czasem miewam uciski, kłucia szczególnie w nocy. Ale najlepiej powiedz o tym lekarzowi, a bedziesz spokojniejsza, bo my możemy tylko gdybac
Dziewczyny ale sie stresuje, dzisiaj juz od 6 nie spie. W nocy sniło mi sie dziewczynka na usg, hah ciekawe czy sie sprawdzi:P Albo odwrotnie:P
Zbieram sie, bo musze wziąc prysznic, ubrac sie itp i za 1,5h jade do lekarza Boze czemu ja sie tak stresuje, 1000 mysli na minute znowu. Mam nadzieje, że usg bedzie bo na ostatniej wizycie nie miałam jak nie to sie załamie chyba:/Camille87, positive lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
nick nieaktualnyKamila ja nie mam takiego bolu, tzn mam z reguly z lewej strony jak sie szybko rusze albo obroce na drugi bok.. To mocno zakluje mnie wiazadlo. Az sie sciskam i kule. Moze to masz to?
Ciesze sie ze dzisiaj juz bedziesz miala spokojny dzienspacerek z siostra?
Camille87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny czy miałyście taki dość mocny ból po lewo na wysokości pępka? Dziś nie mogłam się szybko wyprostować z ciągnięcia, no i jak dotykam w tym miejscu to boli
Camille może to coś podobnego do Ciebie tylko ja mam po lewej stronie?
Moni& powodzeniaWiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2014, 08:25
Camille87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Madzia nie tylko Ty czekasz na arbuzy
Wczoraj też miałam ochotę na arbuza. Tylko że u mnie to tylko w supermarketach są i już wolę poczekać na sezon arbuzowy.
Moni& nie stresuj się, jest wszystko ok. Nie ma co podnosić ciśnienia sobie bo dzidzia wszystko czuje. Wiem że łatwo pisać jak ja sama jestem pod tym względem panikarą ale staram się myśleć o czymś innym, na chwile pomagaCamille87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCelia no mnie tez to zabolalo ale troche niezej po prawej stronie ... moze Ruda ma racje to wiezadla?
Nie wiem jaki to moze miec zwiazek ale mialam biegunke jak wstalam
Niby po zelazie zatwardzenie powinno byc a ja w druga strone..
Moni nie stresuj siea jak nie zrobi usg to zawsze mozesz pojsc prywatnie
celia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny