Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
witam was moje sloneczka
ja dzis korzystalam z pogody hehe rano byl dentysta potem wkoncu udane zakupy butow hehe a teraz od bratanicy przyszlam z kawy urodzinowej hehe a co u was??
Lanusia93 lubi tę wiadomość
-
Ja tez niedawno wrocilam ze spacerku,posiedzialam troche na lawce i ugrzalam sie sloneczkiem
teraz zrobilam obiad i czekam na meza. Ogladam wozki,kurcze nie mam jeszcze wybranego
Poczulam kilka pukniec niedawno,od razu mi sie humor polepszyl chociaz nie wiem czy to corcia pukaRuda27, Lanusia93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMagda2013 wrote:Ja tez niedawno wrocilam ze spacerku,posiedzialam troche na lawce i ugrzalam sie sloneczkiem
teraz zrobilam obiad i czekam na meza. Ogladam wozki,kurcze nie mam jeszcze wybranego
Poczulam kilka pukniec niedawno,od razu mi sie humor polepszyl chociaz nie wiem czy to corcia puka
Na pewno corciauwierz w nia
Magda2013 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja mam tak ze poczuje z 3 pukniecia w jednym miejscu-teraz np czulam troche z prawej strony. A kiedys czulam pod pepkiem puk puk
Macie racje to chyba coreczka
Niech kopie mamusie moja kruszynka
positive, Lanusia93, Camille87, celia lubią tę wiadomość
-
ludzie przestańcie pisać o tym jedzeniu bo zwariuję... stale mam na coś ochotę a wy to podsycacie... jutro na bank robię kotlety z sosem pieczarkowym a po jutrze warzywa z sosikiem śmietankowym...
Ruda27, Lanusia93, Camille87, celia, Jus1985 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wróciłam z cmentarza, spotkałam się też z siostrą cioteczną zjadłyśmy pizzę i lody, fajnie było
Ludzie na mieście oglądają się za moim brzuszkiem, bo dumnie eksponuję go przy rozpiętej kurtce, młodzi chłopcy (w moim wieku) mówią: "O kur.. Ale się wjeba..."
Natkusia, powodzenia jutro!
Mi też ciąża szybko mija, to już 20 tydzień hohoho
Camille87, też mam dziś schabowe z sałatą ze śmietaną, ale zjem na kolację, obżarłam się na mieście.
Ruda27, też chcę arbuza! Droga taka przyjemność? Trzeba kupić całego arbuza?
Dobrze, że dziś byłyście wyjątkowo małomówne
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2014, 17:36
Camille87, mala_mi, celia lubią tę wiadomość
Aniołek (*) 12.03.2013
Lilianna ur. 09.08.20143700 g, 56 cm
Pola ur. 24.04.20163650 g, 55 cm
-
kada24, dziękuję za odnalezienie mojej pomyłki, tak jest gdy szybko się pisze
PS. To chyba podświadomie, bo już chciałabym 29Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2014, 17:37
Jus1985 lubi tę wiadomość
Aniołek (*) 12.03.2013
-
nick nieaktualnyDziewczyny mam wyniki, AFP 39,2 IU/ml norma 23-46 wiec dzidzia zdrowa
Krew tak sobie bo mimk brania prenatalu ze zwiekszona dawka zelaza HGB 11,7 (norma 12-16) no i jeszcze dwa wyniki na minus i jeden na plus ale odchylenia od normy sa minimalne wiec nie mam sie co martwic raczej
Jeszcze jutro posiew i do gina
A Monia cos sie dalej nie odzywa..Lanusia93, kada24, Ruda27, Jus1985 lubią tę wiadomość
-
Camille87, super
Dziś belly zaleca jedzenie czerwonego mięsa, aby zapobiec anemii. Hmm... a co to jest czerwone mięso? Jakie to na przykład? Ja mięsa nienawidzę, a czerwone to już nie wiem jakie...
A Monia to buszuje po sklepach na pewnoAniołek (*) 12.03.2013