Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyA ja bylam na spacerze a pozniej poszlam do meza na dzialke troche tam podczytywalam co pisalyscie ale w sloncu nie wiele widac na telefonie
ogolnie spacer z przygoda bo o maly wlos moj siostrzeniec by sie zgubil
w ulamku sekundy siostra go stracila z oczu a on wszedl do domu handlowgo na szczescie stal za drzwiami i jak sie otworzyly to siostra go zobaczyla.. moja siostra tak sie zestresowala ze az jej sie rece trzesly ale ze corke 18miesieczna w wozku prowadzila to 6latek jej umknal, pierwszy raz cos takiego jej sie zdarzylo..
Jus na dretwiejace lydki nie ma rady chyba z tego co pamietam to bylo tylko napisane aby podczas skurczu wyprostowac noge i palce do gory..
Lanusia ja tez zawsze dzien zaczynam od kawy bo boje sie ze jak nie wypije to mnie bol glowy zlapie.. wle ja pije taka lure z plaskiej lyzeczki rozpusczalnej kawy i pol kubka mleka chyba nie szkodze co?
Magda co do l4 to w ogole jakas porazka ze bierze kase za nie.. ale zgadzam sie z dziewczynami ze kazdy lekarz moze wystawic zwolnienie, ja pamietam jak w grudniu zle sie czulam mialam mdlosci i bolala mnie glowa a to bylo tydzien prze wizyta u gina (na ktorej planowalam wziac zwolnienie ciazowe) wiec poszlam do lekarza rodzinnego i powiedzialam ze chce l4 i jeszcze sama wyszla z inicjatywa ze nasciemnia w karcie ze jestem chora bo powiedzialam ze nie chce ciazowego z kategoria b bo w pracy ikt nie wiespoko babka byla!
Co do spania to u nas lozko stoi na srodku wiec zadne z nas nie spi od scianyale mimo szerokiego lozka moj maz czesto spi prawie na mnie
czesto go w nocy popycham a on sie rano tlumaczy ze potrzebuje bliskosci haha
Dzis na obiad kupilam pstragichwilke poleze i wstaje piec ziemniaczki na maselku mm
Bea_tina, celia, Lanusia93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKasieńka:) wrote:Witam dziewczyny połówkowo...
jeszcze tylko drugie tyle przede mna
3 dni mnie nie bylo a tu tyle stron naskrobałście. Kiedy ja to nadrobie?
W koncu mam roche czasu. Przez 3 dni biegalysmy z mama na zakupy bo dzis pojechala do Austri do taty (on tam pracuje) wiec bylo troche spraw do pozalatwiania
a teraz ide babeczki robic bo mam zachcianke
nadrobie Was wieczorem i sie odezwe. Miłego dnia
Gratulujedruga poloweczka
-
nick nieaktualnyKamila no to siostra przezyla stres.. Wyobrazam sobie ten strach..
Fajnie ze sobie na dzialce odpoczelas, swietna sprawa miec swoj ogrodek albo dzialke
My wlasnie zjedlismy obiad i niedlugo wychodzimy. Do kosciola chce podjechac pomodlic sie i do sklepu z zabawkami sobie poogladac, odstresowac sie..
Na skurcze lydek nie wiem, nie mialam daaawno. Kiedys czytalam ze dobrze polozyc moge na kafelkach, zeby na czyms bardzo zimnym -
ja mialam dretwienie nogi, ale jak zaczelam lykac prenatal to mi przeszlo.
wlasnie wrocilam z pracy, nie chce mi sie jesc obiadu, popijam soczek jablkowo marchewkowy. nie polecamprzynajmniej tego co ja mam, taki duzy, 5cio litrowy karton z kranikiem. to sok bez dodatkow, bez cukru, niczego. niby zdrowy ale srednio smakuje
-
A ja własnie skończyłam babeczki. Aż sie pochwalę, bo piękne mi wyszły
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2014, 17:58
pekinka82, Ruda27, Bea_tina, Camille87, Kajoni, Magda2013, mala_mi, Niebieska, positive, Jus1985, celia, szczessciara, Lanusia93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
babeczki super
ja tez takie czasem robie, choc czesciej muffinki. jutro chyba bede piekla murzynka, bo mam smak
dzis mnie wzielo na frytki, ale takie z piekarnika, to mezus sie zebralb i pojechal mi do sklepu po fryteczki i wlasnie zjadlam. Do tego mezus zjadl salatke gyros wiec kolaja super
ehh jutro musze isc na zajecia ;( -
Lanusia wlasnie dlatego ze nie jesz rano jestes glodna potem w ciagu dnia. Sniadanie daje ci energie na caly dzien. A dziecko bedzie korzystac z Twoich zapasow dopoki Ty je bedziesz miala. Ale jak nie bedziesz sie teraz zdrowo odzywiac to Tobie tez sie moga zapasy skonczyc. Wtedy beda Cie lapac skurcze lydek,moga wlosy wypadac,paznokcie sie rozwdajac i in.
A ja dzis mialam placki ziemniaczane, ale wyszly pyszne az sama sie zdziwilam.Do tego dodalam sos czosnkowy.
Kasienka zajebiste babeczki,robie identyczne zaraz wrzuce zdjecie jak mi sie uda
Camille to chyba ja tylko trafiam na takich lekarzy-palantowLanusia93 lubi tę wiadomość
-
LANUSIA, nie wypuszczaj tych myszoskoczków na wolność, bo czeka je bez wątpienia szybka śmierć! Nie poradzą sobie, przecież całe dotychczasowe życie spędziły w klatce.
Popytaj wśród znajomych, koleżanek na studiach, sąsiadów, może ktoś by je przygarnął? Albo wystaw ogłoszenie na tablicy.pl, że oddasz zwierzaki w dobre ręce. Na pewno znajdzie się dobra dusza, która się nimi zaopiekuje.
Proszę, nie skazuj ich na pewną śmierć...
Magda2013, celia, Lanusia93 lubią tę wiadomość