Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kasia piekne babeczki na sam widok slinka cieknie:)
Lanusia pomysl o tym zeby oddac zwierzaczki przynajmniej bedziesz miec pewnosc ze maja sie dobrze:)
a ja zjadlam na kolacje hor dogi domowe pycha i zmykam ogldac filnKasieńka:), mala_mi, Lanusia93 lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDobry!
U nas tez pogoda sie pogorszyla..
Nie pojechalismy do polski, teraz jest wlasnie msza za moja kochana Anie
Ale staram sie trzymac..
Kupilam wczoraj maluszkowi pare rzeczy, rozm 62 i juz chyba wiecej kupowac nie bede, bo sie okaze ze bedzie duzy i nie pochodzi w tym, czas zaczac wieksze rozmiary tez kupowacmusze zobaczyc dokladnie co jest od mojej siostry
Kada uwazaj z porzadkami, nie przemeczaj sie!
Kamilka zazdroszcze ze robicie juz pokoic dla maluszkajaki macie plan na niego?
Magda2013, Jus1985, celia lubią tę wiadomość
-
A ja za dwa tygodnie przeprowadzam się do teściów
Trochę się boję...a ale tylko na max rok
Musimy oszczędzać każdy grosz na bliźniaka
Dobrze, że teściowie mają ogródek..ale tam odpocznęWiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2014, 09:16
Magda2013, Kajoni lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
tak ja juz mam prawie wszystko zostalo mi oproznic komode i wsadzic ubranka dl amalego no i zaraz ma kolezanka ze stajni wpasc z restza ciuszkow wiec wszystko juz bede miec hehe no i jeszcze po wycierac podlogi hehe
Ruda27 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDarus trzymaj sie :* mysle ze dobrze zrobilas nie jadac na pogrzeb, w kwietniu odwiedzisz ja na cmentarzu pozegnasz sie i pomodlisz, wszystko na spokojnie :*
Wlasnie jak ma pokoik wygladac to jeszcze nie do konca mamy pomyslmyslimy aby przez srodek nakleic waska tapete ktora by oddzielala dwa kolory ale myslimy nad nimi
na razie trzeba powynosic wszystko pomalowac grzejnik wywalic panele i polozyc nowe..
Ja nic nie kupuje na razie dla maluszka moze pozniej jak bedzie pewniejsza jego waga urodzeniowamam sporonod siostry i bratowa pare bodziakow kupila ale Daria masz racje - trzeba tez wieksze kupowac ale mysle ze 62 jest ok
Ruda27, Magda2013 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzieki dziewczyny :*
No ja mysle ze 62 to akurat na sierpien wykorzystac bo spacerki itd, podejrzewam ze urodze ok 4 kg synkadlatego nie biore ubranek na rozmiar 56 bo nie ma sensu
juz doczekac sie nie moge, jak pokupuje wiecej rzeczy, wozek itd
Fajnie ze juz zaczynacie ten pokoikmy nic nie mozemy zrobic jeszcze dlugi czas
Kada ale Ci fajnie juz masz prawie wszystkochociaz ja wole jeszcze kupowac i kupowac i kupowac
pekinka82, Camille87 lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny, u mnie pogoda tez taka sobie, popaduje przelotnie ale strasznie wieje
slonce sie przebija. Wczoraj wieczorem mialam mdlosci i musialam wymiotowac. A myslalam ze to juz za mna.Ale dzis sie juz dobrze czuje
Musze wam cos napisacwczoraj przed polnoca,bo oczywiscie nie moglam zasnac w tym kojcu i sie meczylam,polozylam reke na brzuchu i nagle poczulam delikatne pukniecie z prawej strony
przesunelam w to miejsce bardziej reke, troche przycisnelam i znowu poczulam puk. I za chwile kolejny raz poczulam centralnie pod reka ale tak mocno ze az mi reke podnioslo
Pierwszy raz tak mocno poczulam kopniecie
Super uczucie
Ruda27, Kasieńka:), pekinka82, Camille87, Niebieska, mala_mi, MILA, Jus1985, celia, Kajoni, Sylka, szczessciara, Lanusia93 lubią tę wiadomość
-
Camille pewnie przyjemnie sie wam bedzie urzadzac taki pokoik
ten pasek przez srodek to fajny pomysl. Mi kuzynka miala przeslac zdjecie lozeczka i jakos do tej pory nic nie wyslala
Ruda trzymaj sie kochana,pomodl sie za kolezanke i zapal swieczke w domu za jej dusze
Kada a Ty sie nie przemeczaj
Paulia zyjesz ?? gdzie sie podziewasz ??Ruda27, Camille87 lubią tę wiadomość
-
kasia, magda... ale mi smaka narobiłyście... jakbym mogła to bym monitor polizała...
jus ja drętwienia też nie miałam... tylko skurcze łydek...
lanusia myślę że oddanie jest najlepszym wyjściem...
magda ciesze się bardzo że twój maluszek dał o sobie znać...
idę muszę się pozbierać... pogoda tragiczna... wieje... pada i jest mega zimno... może jak się rozruszam będzie mi lepiej...
Magda2013, mala_mi, Jus1985, Lanusia93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDaria to jest wlasnie plus nie posiadania wielu rzeczy - mozliwosc kupowania
No fajnie tylko ze najpierw musimy to najgorsza robote odwalicczyli wysprzatac i zagospodarowac gdzies te wszystkie rzeczy ktore tam sa
pewnie polowe powywalam.. ale potem juz tylko przyjemne - malowanie urzadzanie
myslalam zeby kupic jakies naklejki na sciane zeby jakos ozywic twn pokoik bo dla chlopca niebieski raczej a to chlodny kolor.. moze wyboerzemy jakis cieplejszy odcien
Magda wiem co masz na mysli ja tez tak czasem czuje takie mocne kopniaki pod reka
Ty to chudzinka jestes ja mam faldke przy pepkuwiec takie mocne kopniaki czulam zazwyczaj jak nizej reke mialam
wczoraj moj synus wyjatkowo ruchliwy byl normalnie caly dzien go czulam
i dzis rano jak sniadanko szykowalam chyba glodny byl hihi
moje sloneczko
Magda2013, celia, Ruda27, Lanusia93 lubią tę wiadomość
-
witajcie Kochane:)niestety jestem przeziebiona..kichajaca,smarkajaca:( zarazila mnie dziewczynka ktora ucze gry na pianinie..Z lepszych informacji to to ze wczoraj poczulam pierwsze jakby kopniecie:)tylko nie wiem czy to wstydnis czy wstydnisia:)pozdrawiam Was cieplutko:*
Magda2013, Camille87, pekinka82, Jus1985, positive, Ruda27, Kajoni, Sylka, Lanusia93 lubią tę wiadomość