Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
tak za pobyt w szpitala maz placi za mnie skladki i za kazdy dzien 70zl sie nalezy bo jestesmy w najwiekszych skladkach wiec za urodzienei dziecka dostajemy on i ja po 2800zl ale z ta kart a apteczna najlepiej bo mi sie przyda teraz
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
no na pol etatu dostaje 1100zl ale dlatego ze przed pojsciem na L4 pracowalam nocki i wiecej kasy zarobilam....a ja ubezpieczenie mam u meza w pracy bo w pogotowiu maja lepsze warunki grupowe i warianty lepsze hehe
-
Aha Kada tak myslalam,tez mam takie ubezpieczenie grupowe oplacane-za pobyt w szpitalu mam 60 zl a za urodzenie dziecka 2200. Tylko ze te 2200 to u mnie jest podobno brutto a jak jest u Ciebie ?
Moj maz tez cos tam dostanie za urodzenie.
A te 60 zl za pobyt w szpitalu to jest leczenie w nastepstwie ciazy wysokiego ryzyka. Ciekawe tylko czy jak bym poszla teraz do szpitala np na 2,3 dni czy by mi zaplacili za to.MILA lubi tę wiadomość
-
no wiec sie oplaca duze skladki placic wiec dostaniemy 5600 za dzoiecko i becikowe 1000 hehe ale slyszlamz e idzie dostac 1200zl becikowego http://wyborcza.pl/1,76842,12484594,Becikowe_nie_dla_wszystkich__Jeden_glos_przesadzil_.html
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny