Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJej co znowu z Lanusia
Mam nadzieje, ze to nic powaznego.. Camille jak bedziesz mogla nam napisac to od razu daj znac co u niej..
Moj maly od 2 dni spokojny, lekkie i zadkie kopniaczki.. Czasami az sie martwie i glupie mysli mam.. Ze to przez to ze ryczalam tyle ostatnio i cos zaszkodzilam?schizuje sie... Chce juz cźuc mocne regularne kopniski ehh...
U nas pogoda tez niezbyt, strasznie wieje.. Moj spi jeszcze.. Co tu dzisiaj robicCamille87, celia, Lanusia93 lubią tę wiadomość
-
Daria nie zamartwiaj sie na zapas, maly odczuwa nasze samopoczucie tez wiec pewbje dlatego jest spokojniejszy, a tak naprawde to zadna z nas nie ma jeszcze takich regularnych mocnych kopniakow, poczekajmy jeszcze pare tygodni a wtedy bedziemy caly czas czuc malenstwo:)
Ruda27 lubi tę wiadomość
Monis
[/link]
-
nick nieaktualnySorry Mila zle sie wyrazilam - zachwowam dla siebie to co mi Lanusia prywatnie napisala, jesli chodzi o szpital dzis ma miec usg i ma mi napisac co i jak.. wczoraj stwardniala jej macica miala skurcze nie mogla sie ruszac
biedna ..
Daria nie wypisuj glupotna pewno nie zaszkodzilas dzidziusiowi placzem! Ja na poczatku tez nie czulam ruchow codziennie.. jakby dziecku mial szkodzic smutek mamy to polowa dzieci by sie nie rodzila
spokojnie
Btw dzien dobryRuda27, celia, celia, Lanusia93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzieki dziewczyny!
To forum naprawde jest pomocne, ciesze sie ze moge liczyc na wasze wsparcie
Lezalam czekalam i byly 2 kopniaczki, ale lekkie.. Ostatnio te ruchy sa mniejsze i rzadsze.. Ale macie racje, nie ma co sie stresowac
Ojj biedna Lanusia, ale mysle, ze wszystko bedzie ok, skurcze sa czesta sprawa..
Moni&, Camille87, celia, Lanusia93 lubią tę wiadomość
-
Ruda na nas zawsze mozesz liczyc:) :* ja tez raz mam rzadsze i slavsze kopniaczki, raz mocniejsze i czestsze ale juz nie wyczekuje i nie przejmuje sie tak, bo wiem ze z maluszkiem wszystko ok i nie bedzie fikal przeciez 24/24:P nie mozemy sie przejmowac tak przesadnie bo nasze dzieci beda mialy matki histeryczki a tego chyba nie chcemy
pewnie Lanusie jutro wypuszcza:)pekinka82, Lanusia93 lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
nick nieaktualnyMoni& wrote:Ruda na nas zawsze mozesz liczyc:) :* ja tez raz mam rzadsze i slavsze kopniaczki, raz mocniejsze i czestsze ale juz nie wyczekuje i nie przejmuje sie tak, bo wiem ze z maluszkiem wszystko ok i nie bedzie fikal przeciez 24/24:P nie mozemy sie przejmowac tak przesadnie bo nasze dzieci beda mialy matki histeryczki a tego chyba nie chcemy
pewnie Lanusie jutro wypuszcza:)
Heheh wiem masz racje
Jakos mam taki niepokoj od czasu jak sie dowiedzialam o tej kolezance..
Ale licze ze maluszek ma sie dobrzew srode mam polowkowe i w koncu go zobacźe
Kochane jestescie naprawde!!!oszalalabym bez forum chyba,.
Moni&, Sylka, celia, Lanusia93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa juz tez sie nie denerwuje jak maly kopie rzadziej lub slabiej
na poczatku tez sie denerwowalam ale po jakims czasie sie poruszyl i bylam spokojna
juz nawet jak ruchy czulam codziennie to zdarzaly sie dni mniejszej aktywnosci ale z wlasnego doswiadczenia wiem ze jest ok
Foum to fajna sprawaMoni& lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA nie wiem czg slyszalas ale gdzies czytalam ze dzieci czuja silne emocje i w sytuacjach stresowych gdy do krwi dziecka dostaje sie kortyzol z krwi matki to wtedy jest tez zestresowane i bardziej ruchliwe! Takze raczejw ta strone
celia lubi tę wiadomość
-
forum fajna sprawa, tak sie z Wami zzylam ze nie wyobrazam sobie teraz zerwania kontaktow itp:P maluszki czasem sa tak leniwe jak i my:) jak aie urodza to bedziemy chcialy zeby byly leniwe i bie plakaly za czesto
Ruda27, Lanusia93 lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
nick nieaktualny
-
hej witam w niedzielę...
pogoda u mnie masakra...
Lanusia wracaj do zdrowia... trzymam za was kciuki ... i czekam na wiadomości po usg...
dziewczyny co do kasy za pobyt w szpitalu płacą dopiero jak się jest powyżej 4 lub 5 dni... także jak przytrafi wam się pobyt to starajcie się go przeciągnąć tak by się załapać na kasę...
co do becikowego to też słyszałam że zaostrzyli wymogi i że więcej dokumentów trzeba zebrać ale myślę że się załapiemy...
mika imię bardzo oryginalne... kada fajnie że i wy już macie wybrane...
ruda ruchami się nie martw... moja kruszyna też coś ostatnio się rozleniwiła...chyba pogoda jej nie odpowiada...
magda fajna wizualizacja... a jak ją zrobiłaś? masz jakiś specjalny program?Magda2013, Lanusia93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPositive sluszna uwaga z iloscia dni w szpitalu - trzeba zwrocic uwage na umowe z ubezpieczycielem/warunki ubezpieczenia bo w moim ubezpieczeniu tez placa za pobyt w szpitalu ale powyzej ilus dni..
Co do becikowego to trzeba miec dochody max 1922zl na osobe (wliczamy dziecko) i pod uwage biora dochody za 2012 rok. Czytalam juz cos o tympositive, Magda2013, celia lubią tę wiadomość
-
Ja jeszcze mam bulgotanie...Czekam cierpliwie na kopniaki
Madzikovy za dwa dni dowiesz się kogo chowasz w brzuszku??????
Rudamały mógł być smutny, bo i Ty miałaś smutne dni... Ale myślę , że nic mu nie jest
Teraz rozpieszczaj siebie i brzuszek. Zapewne Twoja koleżanka by tego chciała " By chwytać każdą chwilę, każdy dzień" i czerpać z tego co się ma - same radości
O i chyba pogoda się poprawiaobyyyyyyy
celia, Lanusia93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry w ten niedzielny poranek!
Musiałam odespać trochę bo miałam bardzo nieprzyjemną sytuację w nocy... Dostałam okropnych duszności, starałam się oddychać głęboko, ale cały czas brakowało mi oddechu.. Tak jakbym wstrzymywała oddech! Bałam się zasnąć, bo gdy tylko przysypiałam to budziłam się nagle i łapałam oddech jakbym wynurzała się spod wody! To było straszne
Moniś to imię nie moje tylko Miki
Mila bardzo ładne te butki i ponczo, pewnie super w tym wyglądasza sam fakt zrobienia zakupów dla siebie jak poprawia humorek
Magda według mnie ten pokoik jest wystarczający, w końcu to tylko sypialnia i najważniejsze żeby łóżka się zmieściły
Lanusia Ty bidulko :* Wspieram Cię całym serduchem..Magda2013, MILA, celia, Lanusia93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCamille87 wrote:A nie wiem czg slyszalas ale gdzies czytalam ze dzieci czuja silne emocje i w sytuacjach stresowych gdy do krwi dziecka dostaje sie kortyzol z krwi matki to wtedy jest tez zestresowane i bardziej ruchliwe! Takze raczejw ta strone
Wiem, co sie dowiedzialam najgorszego to jak wpadlam w lament, to malyw nocy i na drugi dzien mocno dawal..
Boje sie se przez te mocne stresy zle wplynelam na niego.. Ale mysle ze jest ok, teraz tez sobie popukal, lekko ale pare razypekinka82 lubi tę wiadomość