Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPekinka ja jak chodze to czuje ciagniecie na wysokosci pepka zazwyczaj z prawej strony
ostatnio sie tym zmartwilam ale zauwazylam ze jak spaceruje to to zdarza sie praktycznie zawsze wiec juz jestem spokojna
Niebieska figure masz cudowna!!zazdroszcze!!
pekinka82, Niebieska lubią tę wiadomość
-
Niebieska swietnie wygladasz, zgrabniutki brzuszek laska jak sie patrzy:D
ja dzis na obiad rosolek mm i kluski kapusta z grzybami i mieso do tego. poszlismy z moim M na krotki spacerek bo jak tam czlowiek siedzi w domu to mozna zeswirowac. teraz lezymy i znowu planujemy filmy ogladac:D
ja dzisiaj czuje rozciaganie wiazadel bo po bokach czuje straszny dyskomfort:/ a moj maluszek dzisiaj tez leniwy popuka czasem i cisza na kilka h ale nie dziwne skoro mamusia rozleniwiona dzisiah to dzidzia tezpekinka82, Niebieska, Sylka, celia lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
Ale tu cichutko dzisiaj
U mnie po śniegu prawie nie ma śladu, teraz pada deszcz.. Jestem już tak zdesperowana, ze chciałam wziąć parasol i iść na spacer, ale mąż zabronił, bo w taką pogodę łatwo o przeziębienie...
Więc kiszę tyłek w domu przed tv i męczę się z dusznościami...celia lubi tę wiadomość
-
Hej,ojej co znowu z Lanusia ?ktory to raz z kolei jest juz w szpitalu
bidulka,mam nadzieje ze bedzie wszystko w porzadku. Camille jak cos bedziesz wiedziec wiecej to pisz !
Positive to jest ta stronka do projektowania co kiedys Niebieska bodajze podawala http://www.cadprojekt.com.pl/strefa_informacyjna/projektowanie-on-line-power-net.html
Troche maly ten pokoj jest jak dla mnie bo juz zadnej szafki np na ubranka malej tam nie zmieszcze..
Pekinka ja mam tez takie uczucie ciagniecia dosyc czesto,szczegolnie po jedzeniu czuje takie rozciaganie,napinanie skory.
Camille ja ostatnio zjadlam na kolacje tylko jedna bulke i jedna sznytke chleba a czulam sie tak jak bym zjadla cala pizzei tez mi sie ciezko oddychalo,moze to macica zaczyna uciskac zoladek ??
Niebieska super figurka,brzuszek zaczyna juz byc coraz bardziej widocznyCamille87, Niebieska, celia, positive lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySylka u mnie tez zaczal padac snieg
al tylko pare platkow ktore w promieniach slonca sie roztopily
Magda no mi sie tez tak wydaje ze to macica ktora sie rozrasta i niestety zajmuje coraz wieksza czesc w brzuchuwszystko sie sciska i w rezultacie brakuje miejsca w zoladku i plucach
A my rozliczylismy pity i mamy doplate 17zlwolalabym zwrot hehe
Magda2013 lubi tę wiadomość
-
Ruda nie martw sie..moze maly fika sobie jak Ty spisz w nocy
Dopiero co poczulysmy te ruchy i wiemy juz ze to to..Na poczatku na pewno sa slabsze bo dzidzia nie ma takiej sily. Za miesiac beda mocniejsze. Mi tez brzuch nie faluje jeszcze ale czuje w srodku pukanie
Ruda27, Moni& lubią tę wiadomość
-
Ja wiem Sylka ze te ruchy mogą byc nieregularne, ale jednak sie martwię, tym bardziej ze we wtorek do lekarza i juz mam stracha jak zwykle. Poza tym zaczęło mnie ciągnąć podbrzusze jak chodziłam, jak siedzę jest okey i zaraz sie chyba poloze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2014, 19:16
-
Madzikovy rozumiem Cie bo tez sie martwilam tydzien temu przed wizyta niby sie cieszysz ze zobaczysz maluszja ale jest tez strach. ruchy naszych maluszkow sa jeszcze nieregularne wiec nie zamartwiaj sie na zapas, nie maja jeszcze takiej sily wiec raz czujesz ze kopie a wiekszosc ruchow jest napewno przez nas jeszcze nieodczuwalna. ojj juz chce zeby mi moj maluszek dawal porzadnie w kosc, jak bedziemy czuly porzadne kopanie po zebrach to sie w koncu uspokoimy ale zaczniemy narzekac znowu na co innego:P
dajcie znac co z Lanusia jak cos napiszeMonis
[/link]
-
Kada: "Sorry Mila zle sie wyrazilam - zachwowam dla siebie to co mi Lanusia prywatnie napisala, jesli chodzi o szpital dzis ma miec usg i ma mi napisac co i jak.. wczoraj stwardniala jej macica miala skurcze nie mogla sie ruszac biedna .. " wypowiedz Camille
-
Pekinka ja mam tak samo, czuję ciężar brzuszka gdy chodzę. Poza tym też czuję mocno rozciąganie, często takie napięcie od środka jakby mi tam balon włożyli i nadmuchiwali
Magda też nie mogę zjeść dużo naraz. Po dwóch kromkach, po kilku minutach czuję się przejedzona.
Ruda, Madzikovy nie martwcie się, maleństwa na pewno zaraz ruszą do atakuJa wciąż czekam na ruchy choć wydaje mi się, że wczoraj poczułam delikatne puknięcie, ale nie wiem ...
Madzikovy ten ból to przez rozciąganie ja też mocno czuję gdy chodzę.
Sylka takie duszności koniecznie skonsultuj z lekarzem.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2014, 19:46
mala_mi, Madzikovy, pekinka82 lubią tę wiadomość
-
dziewczyny, chyba się doczekałam. Cały dzień czuję ruchy maluszka. W różnych miejscach. Ale szaleje ! Teraz jestem pewna, że to co czułam wcześniej to były ruchy dzieciaczka! Ale dzisiaj są bardzo intensywne i częste
celia, Sylka, Moni&, Ruda27, Camille87, Magda2013, positive, karm3lka, Kajoni, Jus1985, Lanusia93 lubią tę wiadomość