Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMadzikovy znam ten stres.. Widzisz u mnie tez maluszek sie mniej ostatnio ruszal, a dzisiaj znowu sie uaktywnil
wiec to chyba normalne, zwlaszcza na tym etapie co jestesmy..
Co do boli podbrzusza ja mam co jakis czas, dzisiaj tez mialam nawet.. Ale mysle ze to normalne, skoro nie boli caly czas, ani nie jest to mocny bol. Nie stresuj sie, my po prostu rosniemy
Za 2 dni zobaczysz maluszkai mow ze chcesz usg, bo skoro chodzisz prywatnie to musi Ci zrobic..
Magda2013, Madzikovy lubią tę wiadomość
-
Celia dobrze to określiłaś.... Jak balon w środku, który rośnie i rośnie... Mam tez tak po przejedzeniu...Aż chodzę wyprostowana, taka się czuję pełna w brzuchu...
Madzikovy...z Twoim maluszkiem jest wszystko ok...Dzisiaj jest leniwa pogoda i niedziela, to zapewne śpi sobie wygodnie w brzuszku...celia, Magda2013, Madzikovy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNiebieska gratuluje ruchow malenstwa
Co do boli podbrzusza to pytalam mojego ginekologa o ten bol podczas wstawania w jocy na siku i on powiedzial ze w ciazy ma prawo wszystko klucoprocz boli kolkowych reszta to norma!
Najwazniejsze zeby mocno nie bolalo a tak to nie ma sie co przejmowac - to normalnepekinka82, Moni&, Niebieska, Lanusia93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A ja przed chwila zauwazylam jak siedzialam na kanapie jak mi delikatnie brzuch sie unosil z prawej strony
i zawolalam meza ze mala kopie. On popatrzal chwile ale juz nie chciala kopnac, jak odszedl to znowu zaczela. No to znowu go zawolalam i spojrzal i znowu nic sie nie wydarzylo. I powiedzial "albo ja jestem slepy albo Ty masz zwidy "
A moze faktycznie mam zwidy?
Camille87, Niebieska, MILA, celia, positive, Ruda27, Kajoni, Lanusia93 lubią tę wiadomość
-
Niebieska tak samo jak u mnie bylo
tez nie wiedzialam na poczatku ze to mala kopie,bo te pukniecia byly bardzo rzadko i o roznych porach.. Ale teraz odczuwam to samo i czesciej to juz wiem ze to corcia fika
A teraz czuje mniej wiecej 3 razy dziennie-rano tak do 11,ok 14-15 i wieczorem.
Madzikovy-mnie wczoraj tez bolal brzuch..tak jak na @ ale o wiele slabiej,moze to byl skurcz macicy. Nie bralam zadnej tabletki bo po jakims czasie przeszlo. Nie martw sieja przewaznie czuje tylko chwile slabe pukniecia i potem przez pare godzin nic.
Madzikovy, Niebieska, MILA, Ruda27 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMagda2013 wrote:A ja przed chwila zauwazylam jak siedzialam na kanapie jak mi delikatnie brzuch sie unosil z prawej strony
i zawolalam meza ze mala kopie. On popatrzal chwile ale juz nie chciala kopnac, jak odszedl to znowu zaczela. No to znowu go zawolalam i spojrzal i znowu nic sie nie wydarzylo. I powiedzial "albo ja jestem slepy albo Ty masz zwidy "
A moze faktycznie mam zwidy?
Nie, to nie zwidymoj synus tez tak sie z tatusiem droczy ze jak go wolam bo kopie i maz przylozy dlon to maly przestaje sie ruszac
czasem jak maz przylozy reke to delikatnie kopie ale maz tego nie czuje i generalnie czekamy na silniejsze kopniaki
Magda2013, MILA, Ruda27, Lanusia93 lubią tę wiadomość
-
Jak sie ciesze ze Was mam
dziękuje, wszystkim z osobna
Wlasnie siedziałam na fotelu i czułam poniżej pępka delikatne "pyknięcie" jakbym coś robiła to bym tego nie poczuła. Mam nadzieje ze to moje maleństwo
Camille nie masz wieści od Lanusi?Magda2013, Camille87, MILA, Ruda27, Sylka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
To bylo na pewno to:)
tak Camillepolowka
wtorek lekarz i za tydzień badanie połowkowe...ale ten czas leci...
Jej ale nie moge... 5 razy mnie kopsnąłtak lekko
ale czad!!! no to juz jelita nie były
coraz fajniejsze to jest
Madzia bo my mamy ten sam wiek ciazywiec jutro razem obchodzimy ta polowe
MILA, Camille87, Ruda27, aicha lubią tę wiadomość
-
Mialam jeszcze napisac....myslalam ze hormony juz poszly...sobie....daleko...ale nie moge spac i obejrzalam nastepny odcinek "lekarzy" na stronie i....ryczalam jak bóbr ... ten pies... masakra... nie bede zdradzac bo moze ktoras oglada...ale naryczalam sie .... dobranoc
MILA, Camille87 lubią tę wiadomość
-
Madzikovy no widzisz nie ma sie czym stresowac:) maluszek jestpo prostu czasem mniej ruchchliwy:) co o lekarzy to ja bd dzis ogladac:P a do hormobow to ja czasem mam tak ze leze z mezen i nagle chce mi sie plakac on juz wie o co chodzi i mowi" i co pewbie znowu o nic nie chodzi tylko musisz sie wyplakac" posmieje sie ze mna jak juz mi przejdzie i jest ok:P
a mnie w nocy brzuch bolal mialam pelny pecherz i pewbie dlatego. czulam tez jakby macica byla twardsza wtedy tez tak macie?MILA, Camille87, Madzikovy lubią tę wiadomość
Monis
[/link]