X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Sierpniowe Mamusie ;)
Odpowiedz

Sierpniowe Mamusie ;)

Oceń ten wątek:
  • Moni& Autorytet

Wysłany: 16 marca 2014, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niebiesks super!

Niebieska lubi tę wiadomość

Monis
    relgi09k3028465t.png[/link]
    8b9686f91d.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 marca 2014, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niebieska super!!! Gratuluje :)
    Moj synek tez dzisiaj juz szaleje :)
    Ale leniwy dzien, caly czas w domu, filmy, seriale itd :P

Magda2013, Niebieska lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 marca 2014, 21:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzikovy znam ten stres.. Widzisz u mnie tez maluszek sie mniej ostatnio ruszal, a dzisiaj znowu sie uaktywnil :) wiec to chyba normalne, zwlaszcza na tym etapie co jestesmy..
    Co do boli podbrzusza ja mam co jakis czas, dzisiaj tez mialam nawet.. Ale mysle ze to normalne, skoro nie boli caly czas, ani nie jest to mocny bol. Nie stresuj sie, my po prostu rosniemy :)
    Za 2 dni zobaczysz maluszka :) i mow ze chcesz usg, bo skoro chodzisz prywatnie to musi Ci zrobic..

Magda2013, Madzikovy lubią tę wiadomość

• pekinka82 Autorytet

Wysłany: 16 marca 2014, 21:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Celia dobrze to określiłaś.... Jak balon w środku, który rośnie i rośnie... Mam tez tak po przejedzeniu...Aż chodzę wyprostowana, taka się czuję pełna w brzuchu...

Madzikovy...z Twoim maluszkiem jest wszystko ok...Dzisiaj jest leniwa pogoda i niedziela, to zapewne śpi sobie wygodnie w brzuszku...

celia, Magda2013, Madzikovy lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 marca 2014, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niebieska gratuluje ruchow malenstwa :-)
    Co do boli podbrzusza to pytalam mojego ginekologa o ten bol podczas wstawania w jocy na siku i on powiedzial ze w ciazy ma prawo wszystko kluc ;-) oprocz boli kolkowych reszta to norma!
    Najwazniejsze zeby mocno nie bolalo a tak to nie ma sie co przejmowac - to normalne :-)

pekinka82, Moni&, Niebieska, Lanusia93 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 marca 2014, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kada myslalam ze doczytalas bo pisalam o Lanusi kilka postow po Tobie ...
    Madzikovy badz spokojna Kochana, maluszek ma jeszcze malo sily zeby kopac non stop ;-)

Madzikovy lubi tę wiadomość

• kada24 Autorytet

Wysłany: 16 marca 2014, 21:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No nie umiałam znaleźć eh mój synuś dziś tez szaleje kopie i kopie he:-)

Magda2013 lubi tę wiadomość

Hanna<3
    5cfa36e136.png
    countdown-1431234000z1455429600zp.png
    Mateuszek <3 13.08.2014
    Emilka <3 08.07.2010

• Magda2013 Autorytet

Wysłany: 16 marca 2014, 22:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja przed chwila zauwazylam jak siedzialam na kanapie jak mi delikatnie brzuch sie unosil z prawej strony :D i zawolalam meza ze mala kopie. On popatrzal chwile ale juz nie chciala kopnac, jak odszedl to znowu zaczela. No to znowu go zawolalam i spojrzal i znowu nic sie nie wydarzylo. I powiedzial "albo ja jestem slepy albo Ty masz zwidy " :D :D A moze faktycznie mam zwidy? :D

Camille87, Niebieska, MILA, celia, positive, Ruda27, Kajoni, Lanusia93 lubią tę wiadomość

mjvydf9hx78lq90r.png
    822_20150427_223558.png
  • Magda2013 Autorytet

Wysłany: 16 marca 2014, 22:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niebieska tak samo jak u mnie bylo :) tez nie wiedzialam na poczatku ze to mala kopie,bo te pukniecia byly bardzo rzadko i o roznych porach.. Ale teraz odczuwam to samo i czesciej to juz wiem ze to corcia fika :D
    A teraz czuje mniej wiecej 3 razy dziennie-rano tak do 11,ok 14-15 i wieczorem.

Madzikovy-mnie wczoraj tez bolal brzuch..tak jak na @ ale o wiele slabiej,moze to byl skurcz macicy. Nie bralam zadnej tabletki bo po jakims czasie przeszlo. Nie martw sie <3 ja przewaznie czuje tylko chwile slabe pukniecia i potem przez pare godzin nic.

Madzikovy, Niebieska, MILA, Ruda27 lubią tę wiadomość

mjvydf9hx78lq90r.png
    822_20150427_223558.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 marca 2014, 22:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda2013 wrote:
    A ja przed chwila zauwazylam jak siedzialam na kanapie jak mi delikatnie brzuch sie unosil z prawej strony :D i zawolalam meza ze mala kopie. On popatrzal chwile ale juz nie chciala kopnac, jak odszedl to znowu zaczela. No to znowu go zawolalam i spojrzal i znowu nic sie nie wydarzylo. I powiedzial "albo ja jestem slepy albo Ty masz zwidy " :D :D A moze faktycznie mam zwidy? :D

Nie, to nie zwidy :-) moj synus tez tak sie z tatusiem droczy ze jak go wolam bo kopie i maz przylozy dlon to maly przestaje sie ruszac ;-) czasem jak maz przylozy reke to delikatnie kopie ale maz tego nie czuje i generalnie czekamy na silniejsze kopniaki ;-) <3

Magda2013, MILA, Ruda27, Lanusia93 lubią tę wiadomość

• Madzikovy Autorytet

Wysłany: 16 marca 2014, 23:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak sie ciesze ze Was mam <3 dziękuje, wszystkim z osobna
    Wlasnie siedziałam na fotelu i czułam poniżej pępka delikatne "pyknięcie" jakbym coś robiła to bym tego nie poczuła. Mam nadzieje ze to moje maleństwo <3
    Camille nie masz wieści od Lanusi?

Magda2013, Camille87, MILA, Ruda27, Sylka lubią tę wiadomość

Kochana Złośnica...:*
    n59ydf9htvnd6yuy.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 marca 2014, 23:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzikovy na pewno Malenstwo!! :-)
    Nie, pisalam rano do niej ale pisala ze usg prawdopodobnie jutro bedzie miec i wtedy sie odezwie..

Madzikovy, Magda2013 lubią tę wiadomość

• Madzikovy Autorytet

Wysłany: 16 marca 2014, 23:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeszcze 2 razy miałam takie pykniecie :) chyba Malenstwo wiedziało ze sie martwię :) ale to tak poniżej pępka - nie wiedziałam ze tam maleństwo siedzi :) ale cudownie :)

Camille87, Magda2013, MILA, Ruda27, Sylka lubią tę wiadomość

n59ydf9htvnd6yuy.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 marca 2014, 00:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Siedzie siedzi ;-) Ty masz dosyc wysoko brzuszek wiec mozesz czuc wlasnie ponizej pepka :-) ja na poczatku czulam tylko na linii majtek :-)

Madzikovy, MILA lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 marca 2014, 00:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzikovy jutro polowka :-)

Magda2013, Madzikovy, MILA lubią tę wiadomość

• Magda2013 Autorytet

Wysłany: 17 marca 2014, 00:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzikovy no widzisz <3 ja tez czulam niedawno ponizej pepka a teraz czuje glownie z prawej strony :)
    Ja tez mam jutro poloweczke :D
    Uciekam spac dziewczyny,dobrej nocy ;)

Madzikovy, MILA, Camille87, Ruda27, Sylka lubią tę wiadomość

mjvydf9hx78lq90r.png
    822_20150427_223558.png
  • Madzikovy Autorytet

Wysłany: 17 marca 2014, 00:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To bylo na pewno to:)
    tak Camille :) polowka :) wtorek lekarz i za tydzień badanie połowkowe...ale ten czas leci... :)
    Jej ale nie moge... 5 razy mnie kopsnął :) tak lekko :) ale czad!!! no to juz jelita nie były :) coraz fajniejsze to jest
    Madzia bo my mamy ten sam wiek ciazy :) wiec jutro razem obchodzimy ta polowe :)

MILA, Camille87, Ruda27, aicha lubią tę wiadomość

n59ydf9htvnd6yuy.png
  • Madzikovy Autorytet

Wysłany: 17 marca 2014, 00:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mialam jeszcze napisac....myslalam ze hormony juz poszly...sobie....daleko...ale nie moge spac i obejrzalam nastepny odcinek "lekarzy" na stronie i....ryczalam jak bóbr ... ten pies... masakra... nie bede zdradzac bo moze ktoras oglada...ale naryczalam sie .... dobranoc

MILA, Camille87 lubią tę wiadomość

n59ydf9htvnd6yuy.png
  • Moni& Autorytet

Wysłany: 17 marca 2014, 07:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzikovy no widzisz nie ma sie czym stresowac:) maluszek jestpo prostu czasem mniej ruchchliwy:) co o lekarzy to ja bd dzis ogladac:P a do hormobow to ja czasem mam tak ze leze z mezen i nagle chce mi sie plakac on juz wie o co chodzi i mowi" i co pewbie znowu o nic nie chodzi tylko musisz sie wyplakac" posmieje sie ze mna jak juz mi przejdzie i jest ok:P
    a mnie w nocy brzuch bolal mialam pelny pecherz i pewbie dlatego. czulam tez jakby macica byla twardsza wtedy tez tak macie?

MILA, Camille87, Madzikovy lubią tę wiadomość

Monis
    relgi09k3028465t.png[/link]
    8b9686f91d.png
  • kada24 Autorytet

Wysłany: 17 marca 2014, 07:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam z rana kochane ♡ mały mój nadal szaleje he

MILA lubi tę wiadomość

Hanna<3
    5cfa36e136.png
    countdown-1431234000z1455429600zp.png
    Mateuszek <3 13.08.2014
    Emilka <3 08.07.2010

‹‹ 592 593 594 595 596 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ