Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNie martw sie
ja jakis miesiac temu tak sie wkurzylam na mojego meza ze tez ryczalam caly dzien ale dzidziusiowi nic nie jest
niestety zycie nie jest uslane rozami a uwierz ze sa kobiety ktore maja gorzej, wiecej stresow problemow i musza sobie jakos radzic
Ja sie dzis przed sniadaniem troche pobawilam z moim synkiem - pukalam w brzuch a on kopalczytalam ze mozna juz sie tak z nim bawic
wiercil sie az brzuch sie ruszal haha smieszne to bylo
A Lanusia napisala ze usg jutro bedzie miec bo dzis niedziela i nie robia..Ruda27, celia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCamille ale super, ze widzisz juz jak brzuch sie rusza
widzialam na yt w okolicach 24-26 jak juz widac, mam nadzieje ze u mnie tez za miesiac bedzie mozna zobaczyc
Wiesz ten stres byl duzo mocniejszy, dostalam momentalnie biegunki, brzuch mnie bolal i serce walilo.. Taki szok pewnie byl, na drugi dzien tez plakalam i wczoraj.. Ale staram sie trzymac i wiem ze jest ok z maluszkiemjuz czekam na srode..
Camille jak bedziesz wiedizala jutro co z Lanusia to daj znac.. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Sylka sorry tak to jest jak sie pisze z kom, mysle o jednym a pisze co innego:P ale masz swietna pogode:D napewno lepsza niz u nas w pl, hah wole snieg niz deszcze wrr:/
ja dzisiaj tez sie w nocy obudzilam i nie umialam zlapac tchu. mialam kiedys stwierdzona nerwice i wydaje mi sie ze to przez to, a jeszcze snily mi sie jakies bzdury:/
Monis
[/link]
-
Pekinka za dzieciaka cierpiałam na alergie, szczególnie na pyłki traw, ale wyleczyłam to już dawno i już teraz zapomniałam co to są alergie..
Poza tym patrząc na pogodę za oknem i mega płatki śniegu lecące z nieba mogę stwierdzić, że to może alergia na śniegpekinka82, Camille87 lubią tę wiadomość
-
Jezu....dziewczyny ale wiadomość z rana.... Lanusia
jesteśmy z Tobą!!
Camille jak będziesz cos wiedzieć to daj znać....
Ruda, ja tez czuje ostatnio mniej, tez zaczynam sie martwić ale juz nic nie pisze bo to dolujace, staram sie o tym mniej myśleć we wtorek wizyta to zobaczymy.
Pekinka no nie wiem właśnie czy sie dowiem bo nie wiem czy zrobi mi USG skoro za tydzień idę na polowkowe z echem serca. Ale przymusze go ze względu na te ruchy, chce wiedzieć czy jest wszystko okey z dzidzia. Ale mam nadzieje ze zrobi z własnej woli bo ginekologiczne badał mnie 3 tyg temu wiec chyba nie ma potrzeby robienia tego co wizytę a odwiedzić go i popatrzeć mu w oczy za 100 zł to mam go w dupie.pekinka82, Camille87, Jus1985, Lanusia93 lubią tę wiadomość
-
pekinka82 wrote:No musisz od niego wymusić USG
a na połówkowym sobie potwierdzisz czy ch/czy dz
Dziewczyny czujecie takie ciągnięcie-rozrastanie...brzucha ale od środka??
I np..idąc lekki ciężar brzuszka???
pekinka82 lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny!
Ja zaczęłam dzisiaj 20 tydzień. Także połówka za mną
Już w ciuchach brzuszek jest lekko widoczny
Dzisiaj zamierzam się obijać całe popołudnie
Teściowa specjalnie dla mnie przygotowała roladę z kluskamiNiestety jest bardziej po wrocławsku niż po śląsku. Ale doceniam starania. Chociaż tęsknię za śląśką...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2014, 13:43
Camille87, Sylka, Moni&, Magda2013, Kajoni, mala_mi, celia, positive, karm3lka, Lanusia93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMonia ja tez wlasnie czuje jakies przelewnie
mysle ze rusza sie maluszek i popukal pare razy delikatnie
Niebieska ale laska z Ciebiesliczny brzuszek
Mi wlasnie mezus zrobil salatke owocowa plus truskawki z bita smietanammm
My dzisiaj na obiad bedziemy leczo robicNiebieska, Camille87, Moni& lubią tę wiadomość