Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Poczytałam Was i nie miałam pisać bo jestem padnieta. Bylam na przystani i robiliśmy porządki przed sezonem. Ale muszę napisać jedno: Mika - ja tez znam Mieszka: był moja pierwsza miłością
taka wiecie
niesamowity facet
także wybór super
Do jutra...dobranoc....bo juz zasypiamWiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2014, 21:14
Ruda27, Lanusia93 lubią tę wiadomość
-
TERAZ ZEBY DOSTAC BECIKOWE TRZEBA SPELNIAC WARUNKI TZN CI KTÓRYCH DOCHODY PRZEKRACZAJĄ JAKĄS TAM ŚREDNIĄ NIE DOSTANĄ
A JA TEZ DOSTANE KASE ZA URODZENIE DZIECKA Z UBEZP. GRUPOWEGO ALE NA TĄ CHWILĘ NIE WIEM ILEmoże ktoraś z was sie orientuje w ubezp. w allianzie?
-
Dziewczyny,tak bedzie wygladal pokoj nasz i naszej coreczki.Wiadomo ze inne kolory i meble i nasz troche szerszy jest. Ale nic wiecej sie nie rozni od tego w rzeczywistosci. Takie male sa pokoje w blokach...Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2014, 21:32
MILA, celia, Camille87, Niebieska, Kajoni, Lanusia93 lubią tę wiadomość
-
a ja pochwale sie wam jak postanowialam sobie umilić ostatnie dni i kupiłam sobie butki i takie oto poncho bo już sie nie dopinam do wiosennego płaszczyka a rano mi piździ
http://img822.imageshack.us/img822/6279/2xxn.jpg
i
http://img31.otofotki.pl/obrazki/mp567_P1680619.JPG
poncho używane moim zdaniem fajnestwierdziłam ze niewiem jak bede w tym wyglądała więc nie ma co wydawac dużo kasy na nowe
pekinka82, Magda2013, celia, Camille87, positive, Sylka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyninkapa wrote:Ruda mozesz za darmo rodzic w Pl musisz tylko jakies druczki wypelnic u ciebie to znaczy tam gdzie przebywasz wiem o tym bo koje znajome tez rodzily w pl a mieszkaly w Irlandii pol najlepiej zapytaj sie poloznej lub lekarza prowadzacego...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny a ja tez skonczylam ogladac film
ciezko mi sie oddycha kurna niby duzo nie jadlam a czujensie taka pelna
a synus caly dzien z malymi przerwami kopie tak ze az brzuch faluje
Ruda mam nadzieje ze uda Ci sie zalatwic porod w pl, 2 tys to nie malo
Mila buty super ale ten plaszczyk no cudo zakochalam sie!tez chce taki!!
Magda pokoik super podobny do mojegotylko drzwi na dluzszej scianie
A poza tym pisala do mnie Lanusia - jest w szpitalunieciekawie u niej ale szczegoly zachowam dla siebie
MILA, Magda2013 lubią tę wiadomość
-
Daria to postaraj sie zalatwic ten porod bo 2 tys do duzo a mozna te pieniadze wydac na maluszka:)
Mila zobacze sobie linki jak bd na kompie bo ze smartfona niewygodnie kopiowac:P szkoda ze tu nie robia sie od razu odnosniki do strony z linku.
jeju co znowu z ta Lanusia, ile ta dziewczyna jeszcze wycierpi, jest najmlodsza z nas a juz pobila rekord chyba w pobytach w szpitalu:/ Camilie rozumiem Cie ze nie chcesz pisac o szczegolach bo znowu moglaby siw wywiazac niepotrzebna sprzeczka na fb. mam nadzieje ze w szpitalu z nia i maluszkiem wszystko dobrze.
Ja wczoraj poszlam z moim po 20 spac hah normalnie szok:P i dzis uz spac nie move a pooda tragedia..wiec jestesmy uziemieni znowu bo samochod znowu u mechanika do poniedzialku, kilka czesci trzeba wymienic ale lepiej to robic na biezaco a nie potem jak kasa bedzie w wiekszosci na malego potrzebna.
sciskam Was mocno:* milej niedzili mimo tej paskudbej pogody.celia, Magda2013 lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
Madzia my tez mieszkamy w takim malym pokoiku i pozniej maluszek do nas dolaczy, miejsce na lozeczko juz tez jest:) niestety takie sa uroki zycia w bloku jeszcze z rodzicami no ale cos za cos, trzeba zaoszczedzic troche pieniedzy i wyfrunac z tej polski zepewnic dziecku lepsA przyszlosc
Magda2013 lubi tę wiadomość
Monis
[/link]
-
Ja zaraz biegnę na zajęcia, pogoda naprawdę paskudna
Lanusia nie wiem co się dzieje, ale wspieram mocno i ściskam kciuki, żebyś jak najszybciej wróciła do domu. Mam nadzieję, że synek jest bezpieczny i już do końca ciąży będzie spokojnie.
Miłej niedzieli dziewczynyKajoni, Lanusia93 lubią tę wiadomość